Tuesday, January 18, 2011

kalu ke pasar malam

harus cari tiga makanan ni...

putu piring

kopok lekor

yong tau fu


korang kalu ke pasar malam beli ape ek??

31 dok ngomen:

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

wahhhh.... sedap tu...
kalau i lak ke pasar malam.. mesti beli satay.. kurang2 10 ayam and 10 daging.. lepas tu murtabak and char koew teow.. :) i likeee them..

sha a.s said...Reply To This Comment

kite kn paaaling jarang g psr malam...tp kalau pegi, mesti cr yong tau fu...

Intan Azmira said...Reply To This Comment

saya peminat kuih yg mula2 tuh...sgt sedap

eT said...Reply To This Comment

menu wajib eh...
kalo my asben suka beli rangka ayam...uhu

☆ lieya latif ☆ said...Reply To This Comment

hadoi2...teliur ni heheheeheheh.....

lieya pun same, kalo ke pasar mlm, kopok lekor wajib...pastu beli jagung bakar......tu mmg wajib...yg len tu bergantung pada tahap napsu ditika itu hahhaahah

shahera said...Reply To This Comment

dap nye yong......sme cm name ko yong tau fu...

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

beli air soya n tau foo faa...sedapnyaaaa....

Mrs.Eady said...Reply To This Comment

kopok lekor kegemaranku!yong tau fu kegemaran laki ku..nyum nyum nyum....:D

POSH76 said...Reply To This Comment

Suka beli jagung hehe

Huda said...Reply To This Comment

yes yong tau fu kalau sedap kuahnye mmg akan dibeli :)

miloais said...Reply To This Comment

iols suker putu pring tuh
dan jugak kopok lekor

tapi... dah lama banget tak berkunjung kita pasar malam
adehhhhhhhhh!~

Dee said...Reply To This Comment

aku beli nasi lemak singgit..tp skrg wajib beli ayam peha seketul utk fifi, mimi keropok roda, somi char kuey tiow..skrg ni ada kentang pusing ngan ayam boneless tu..wajib beli..dulu ice blended tp x galakkan sgt..anak2 mudah kena batuk..

norhidana said...Reply To This Comment

kalu dana pun suke sgt ngn putu piring tuh... cume kalu kt johor dia kaler kuning, putu bambu lak kaler putih... emmm sedap tp kt kl nih susah skt dana nk jumpa

pastu rangka ngn sate.. nyum2

cheqna said...Reply To This Comment

tekok(leher) ayam n ayam madu...
lalalalalala

~ yus ~ said...Reply To This Comment

Yong tau foo..kegemaran akak tu.

Akak suka putu bambu berbanding putu piring...

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

Sama cam makciklah menu yang ko beli tu, dan juga peberet.

Fieza79 said...Reply To This Comment

fuhh...putu piring tu buat ai teringin u...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

adui..ni buat den nak g pasr malam ni......really tempting

eLLy said...Reply To This Comment

oitt kemana menghilang haaa ..

klu gi pasar malam memang 2 benda tu gak yg i rembat ;p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...Reply To This Comment

makanan2 kegemaran kuuuu

hehehhe

✿(^^,)✿

eMMe said...Reply To This Comment

paling suke putu piring, susah nak didapati di pasar skrg ni, putu bambu pun layan...

ieda said...Reply To This Comment

putu piring tuu yg x tahan ..
dah lama akak x makan huhuhu

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

waduh2..tgk putu piring tu sgt la membuka selera ibu mengandung ni..hehe..saya klu g pasar malam, saya akan beli of coz putu piring or bambu, vadeh, buah2an n char kue teow..nyum2...sgt sedap!!!

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

waduh2..tgk putu piring tu sgt la membuka selera ibu mengandung ni..hehe..saya klu g pasar malam, saya akan beli of coz putu piring or bambu, vadeh, buah2an n char kue teow..nyum2...sgt sedap!!!

wahida said...Reply To This Comment

dah lama x beli yong tau fu...

erienz said...Reply To This Comment

putu piring dah lama x makn....

Ati Masrif said...Reply To This Comment

selalu beli apam balik dan tempe..hihi

wida said...Reply To This Comment

semua sedap..
tq sudi singgah & follow blog sy:)

ummi_khalish said...Reply To This Comment

huhu...saya dah lama x pegi pasar malam..huhu....x sabo nk bli smua kt psr mlm...:-(

Mama_Fatin said...Reply To This Comment

tiap2 ari rabu mesti pegi pasar malam. suke beli ikan/ayam/sayur especially sayur kg... balik kang nak g pasar malam yabedabeduuuu

cikpuanhady said...Reply To This Comment

waa..memang terliur tahap gaban dah nih..

oh ya, ada tq entry for u..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/yeayy-percutian-kami-ke-paris-kota.html