Wednesday, January 19, 2011

jom join

N3 MELEKAT


engkorang!!!! dah ada iklan dari heartbeat? jom pakat ramai² join wat iklan ni. jgn risau, ia takkan mengganggu iklan nuffnang. kalu rasa mushkil ke pening ke ape ke.. sila ikut arahan ini :

step 1
klik banner iklan ni

step 2
 klik let us start mcm kat panahan asmara tu... anak panah

step 3
 klik create account. masukkan nama dan alamat bagai. make sure dabel cek tau, nnt tak sampai lak cek jutaan ringgit korang tu..

step 4
 ok, bila dah selesai semua, korang klik kat get a code utk korang masukkan banner iklan ni.

 korang leh pilih ape bentuk banner yg korang suker. memanjang ke atas, bawah.. ape saje

step 5
 kalu korang nak tgk berapa dah pulus yang korang dah dapat, sila klik kat my HB mcm kat gmbr tu

ha... amacam? ape salahnya try kalu mendatangkan keuntungan pada kita. sikit² lama² membukit. ok u olsss.. selamat mencuba.

17 dok ngomen:

zura@iwan said...Reply To This Comment

wlcm to the club....dh klik2 yr HB...

Cute MuM said...Reply To This Comment

dah klik your HB!..
klik cute mum punya pulak yer.. tq..

ana said...Reply To This Comment

dh klik...i sokong u hehehehe

NM02 said...Reply To This Comment

zura, makaceh

cute mum, wokeh...

ana, maceh jugak utk awak

wahida said...Reply To This Comment

aku nk buat ni jah...ada pepe masalah aku kol ko nnt ye...sorilah asyik susahkan ko...heheh..

NM02 said...Reply To This Comment

jah..

aku tak kisah kalu kau memerlukan bantuan dari aku. aku sayang kat kau jah

absolutely emy said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
absolutely emy said...Reply To This Comment

toing.. toing.. toing.. kiter dah tolong klik dah.. :)

absolutely emy said...Reply To This Comment

toing.. toing.. toing.. kiter dah tolong klik dah.. :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...Reply To This Comment

nak kena cuba gak ni

hehehe

(^^,)

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

baik!!! mesti cuba ni..hehe

~ yus ~ said...Reply To This Comment

lagi hari tu nak join, tapi belum ada masa nak godek2 lagi...

Ok dah klik...hehe

Oasis said...Reply To This Comment

rasanye nak kena upah pekerja la buat iklan tu. Pening kepala, mls nak pk. hahahahaha

sha a.s said...Reply To This Comment

gud info! tq

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...Reply To This Comment

dh join...
jom kumpul mata baru.. =)
http://lilo80.blogspot.com/2010/12/jana-income-baru-heartbeatcom.html

cikpuanhady said...Reply To This Comment

welcome to the club..ngee..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Ainim SuJu said...Reply To This Comment

kak, menjadi x? nak cuba la