Thursday, December 9, 2010

try test...sedap!

korang pernah nampak tak makanan ni kat maner² kedai. atau korang pernah makan tak benda ni? ha.. ni nak kasi tau.. scallop berbagai perisa ni sangatlah sedap. isinya lebih padat dari nuget biasa. first time saya makan dah terpikat dengan kesedapannya dan kemontokan isi di dalam. tambah plak dengan lebihan keju. pergghh... cicah sos cili, togok nescafe panas... sedap dia.. ya rabbi!!

paras rupa dia nampak mcm cokodok. ha, korang nampak isi dalam tu. sumpah sedap weh. tak caya?? sila la cuba sendiri. tak mahal pun, scallop ayam cuma 7 hengget lebih. yang lagi dua jenis tu tak silap 8 hengget lebih jek. kat maner nak dapat? giant, k4 dan tesco belambak.. oh ya, benda ni dari arab saudi tau. 



esok dah jumaat. kejap plak rasa minggu ni. malam ni malam jumaat. huh.... (^_-)  

15 dok ngomen:

eLLy said...Reply To This Comment

emmm menyelerakan .. harus di cuba ;] Saudi brand ye .. ok2 nanti eLLy carik...

[-suziey-] said...Reply To This Comment

btl btl btl..kita pn suka scallop ni..brand ni jgk la kita beli..tp kita suka mkn rebus..pastu cicah kuah yong tau fu :D

~♥ iella ♥~ said...Reply To This Comment

nnt nk try...

cm sedap ja...

http://fadthnwan.blogspot.com

Fieza79 said...Reply To This Comment

nk cuba beli...nmpk menarik dn tertarik...!

~ yus ~ said...Reply To This Comment

Pernah cuba yang gambar pertama. Memang sedap!!

ieda said...Reply To This Comment

ermm kena try nie .. aah napak cam cenkodok .. kalau sedapp leh grgkan utk anak2 akak :))

Siska said...Reply To This Comment

ha...sedapnya awak....nak sikit,

Fir'aun NgebLoG said...Reply To This Comment

kunjungan persahabatan,
salam kenal dari bandung,
mohon sudi berkunjung balik,
terima kasih :-)

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

ha'ah.. dari arab daaaaaaa.. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

suziey,

ha'ah.. nnt nak try rebus plak lah.. harus sedap ek.

NM02 said...Reply To This Comment

iella,

hi kawan baru.. sudi2 le follow ai. hehehe...

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,
mmg menarik teh tarik jah oii.. hehe

yus,
kan kan kan..... ahakss

kak ieda,
mmg sesuai utk anak2

siska,
meh dtg umh kita.

fir'aun,
terima kasih dan salam kenal..

Ati Masrif said...Reply To This Comment

amboi..mlm jumaat kena makan kenyang2 ye...hihi

NM02 said...Reply To This Comment

ati,

harus... malam kena overtime. ahakss....

Ya ALya said...Reply To This Comment

harus di try ni.....meleleh lagi air liur ya ni.....