Thursday, November 18, 2010

tugu negara

korang pernah amek gambar kat sini? ai tak pernah. sungguh! setakat lalu tu mmg byk kali. tapi masuk dan bergambar kat dalam kawasan tugu negara ni belum pernah seumur hidup. tapi tak tau la time ai tak reti bahasa masa kekecik dulu mak ayah pernah bawak dtg sini. tak tertanya kat mereka pun. ape la bengap sgt aku ni.. adeii...

lepas puas posing dalam hujan kat istana negara, juki terus bawak kami ke sini. wah... mcm pelancong plak rasanya. hehehe... masa ni kami semua dah rasa melekit. eeii... tak best kalu dalam keadaan begitu. padahal hujan, nape leh rasa mcm tu?

melekit ke, basah ke... bergambar tetap harus. wajibulkunnah! hehehe... ok, jom layan gmbr kami










tak mampu nak citer byk. perut tengah senak giler ni. rasa mcm nak baring sambil bayangkan raut wajah hensem fahrin ahmad. moga² senak perut bleh ilang mcm tu aje. kak jah, aku tau kau nak tekeluar anak tekak bila baca statement ni. sila jgn muntah depan pc opis ok. hahahaha... kalu rasa nak muntah jugak, sila lari setempat disitu sambil ketuk kepala sendiri. jgn mareee!!!





tadi mkn nasi lauk ikan, daging masak lemak cili api, belasah plak lemang kak jah bawak. layan dgn rendang daging dan ayam. mau tak senak mcm ada kaki lembu dalam perut. huahahahahaha!!!!

11 dok ngomen:

wahida said...Reply To This Comment

bohsan la kaki pukul tu....shah jaszle lg best!!!

NM02 said...Reply To This Comment

jah,

ala... shah jaszle tu adik2 lagi. kau ckp mcm tu, kau pernah kena belesah ngan dia ke jah?

tak baik jah.. kita tak tau perkara sebenar. dosa tau. fitnah tu. bercakap berlandaskan hukum jah.





cari tempat nak sembunyikan diri!!!

sha a.s said...Reply To This Comment

pakai cekerrt ke pakai towell?? ehehe

NM02 said...Reply To This Comment

pakai towel sha... jgn tiru aksi ini tau. ngumpat aku la tu... no no no... tak baik.. dosa... Tuhan marahh...



skema tak?

ana said...Reply To This Comment

last gi sana masa rombongan sekolah...hehehehe

ayulicious said...Reply To This Comment

da poyossssssssssssss lg.............!!!!!

Ati Masrif said...Reply To This Comment

wow!..rondar2 KL gitu..

cuti nanti nak bw anak2 p sana lah..tak nah p pun..asyik2 KLCC jer

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

salam kenal...

tak pernah g sana.. huhuhu... masa kecik2 dulu x ingat lak.. kene tanya mak abah ni..

NM02 said...Reply To This Comment

ana, nnt ade masa p le eh. hehehe.. promote ni. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

ayu, kau ape kes? sakit eh? dah mkn ubat ke blom. kang dtg penyakit kau.

NM02 said...Reply To This Comment

ati,
ha... idea yang bagus, bwk ank2 jejalan kat situ sempena cuti sekolah ni. menarik...



ratu kebaya,
nnt ada masa p le. banyak berubah dah tmpt tu.