Tuesday, November 23, 2010

kota keriangan - genting highland - part 2



benda tutup telinga tu harga 15 hengget ye. ai nak belikan utk syasya tapi dia tak mau. mcm² paten ada. ai plak yang xsaited nak beli. tapi hubby tak kasi. 

nampak.. cuaca makin mendung

masa ni kelakar. adik punya la takut giler. dah nak nangis pun, tapi bila benda tu gerak, suker plak dia.

ha... kan dah berani skit

pastu habis semua mainan budak dia ajak kami naik. adoi.. layankan aje. 




hubby dok giler nakkan teddy bear besar kaler merah tu. nak dapatkan utk syasya katanya

siap panjat lagi nak bagi bola tu betul² masuk atas gelas

tapi yg dapat cuma ini... hahahaha... jadik la dari takde

gantung kat beg kamera sbb syasya tak nak. dia kata kecik. hehehe...

12 dok ngomen:

Fieza79 said...Reply To This Comment

nmpk kabus tu harus sejuk giler2 kat situ kan..?? hadoi jelez arr...nk g arr...ari tu g CH pn lom ilang penat nk p lg GH lak..hahaa

NM02 said...Reply To This Comment

ala fieza, yg tu CH, yg ni GH. lain tmpt lain nikmatnye.

mmg mcm kat obersi plak cuaca ari tu. best bangat.

wahida said...Reply To This Comment

huh...demand sungguh anak ko tu jah!!!

LYaFRINA said...Reply To This Comment

dulu pernah sampai sini masa zaman kecik2 dulu.. dah lama x kesini

eyndayusoff said...Reply To This Comment

Iskk...tengok gambar kawan2 pegi genting terasa macam nak pegi jugak walaupun baru je pegi last oct....best kan kat sana...

[-suziey-] said...Reply To This Comment

bestnyaaa..enjoy...sejuk tu..grrrrr..hiks..mcm kt overseas..

NM02 said...Reply To This Comment

jah, dia mmg gitu. kecik2 tak main, nak beso aje. mcm maklong dia ni la

NM02 said...Reply To This Comment

lyafrina,

skang genting dh byk pembaharuan. ada masa pegi la.. hehehe. nway, thanx sudi jadi follower. maceh byk. muahhh!!!

NM02 said...Reply To This Comment

eynda,

ha'ah.. awk baru je pegi jgk kan. hehehe.. cantik umh awk. tak sabar nak tgk anjung seri. mesti glakmer

NM02 said...Reply To This Comment

suziey,

uisshh... sejuk giless.. rasa tak nak balik jek. best bangat

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

wooo conoknye...pia pun try gak main game tu sbb nk dpt BEAR PINK skali kalah..Pia nanes..haha..serius sedih kak iena..haha..klaka ble tingat mse tu..blog En Suami n akak sme laa...cte sal Genting..hihi

NM02 said...Reply To This Comment

ha'ah.. akak pun dok tgh layan blog dia tadi. sama2 citer pasal genting. hehehe