Thursday, November 11, 2010

the emperor hotel, melaka

penat jalan² dalam taman mini, kami teruskan perjalanan mencari hotel yg dah sedia di booking seminggu lebih awal. nasib baik masih ada kosong. semua hotel yang ada kat bandar melaka ai tepon, semuanya penuh. ini je la satunya hotel yang masih ada kosong.

nasib le ada gps. maklum aje la keadaan bandar melaka tu camner. banyak sangat simpang. pening kepala ai tau. masa ni dalam jam 11 pagi. saje nak try dah boleh check in ke belom.

ha.. jumpa dah. the emperor ni hotel 3 bintang. terletak di bandar melaka. berdekatan dengan bay view dan residen hotel kalu tak silap

 maner² laluan hotel mesti nampak seram ek?

rezeki kami dapat check in awal. xceli, ai booking ni ngan en. helmi. dia jaga kat kaunter registration. b4 ni ai dah banyak kali call dia. sampai dah jadi mcm kenal plak. hehehe... so masa check in tu kebetulan dia dah masuk keje. ape lagi, ayat power la skit. last² dia bg gak kunci. tq lah en. helmi. dia cakap ayat aku manis. hahaha... mula tu dia tya nak dok bedekatan atau lain² floor. kalu nak katil besar, ai dapat tingkat 14, kalu nak sebelah ngan member, ai dapat katil single 2. mm... dok dekat la senang, kalu jadi ape² at list bersebelahan. tak kesah le katil camner pun. sebab kak ina punya bilik size besar. katil dabel 1 dan katil single 1. so ai mengalah la. alah, benda kecik je kan. yang penting kami bedekatan. sekali dia bagi betul² sebelah pintu. hehehe... lagi kami suker. 

oh ya, kak eda check in hotel lain tau. hotel naza talyya. mula tu dia la yang booking dulu. lepas tu baru tya kami nak follow dia ke melaka ke tak. takde rezeki nak dok 1 hotel ngan dia, tapi hotel kami tak jauh. dekat je pun.

ha.. tu bilik kami. alhamdulillah, semua ok. katil single dia besar la jgk. bukan mcm single biasa



ape yang syasya tengah intai tu. mm.... tunggu sambungannya lagi.

8 dok ngomen:

ana said...Reply To This Comment

seyes memang besar katil single dia...

wahida said...Reply To This Comment

next...tiara!!!!

NM02 said...Reply To This Comment

ana, ha'ah.. katil dia besar. ai try baring ngan en. suami pun muat. hehehe...

NM02 said...Reply To This Comment

wahida, yes!!!!!

nnt kita larikkkkkkkkkk kat sane tau

Jamiel said...Reply To This Comment

Selamat Datang Ke Melaka..
Hotel Emperor..
Dulu tempat hotel 5 bintang kalo tak silap.. Merlin Hotel kot..
Enjoy your stay in melaka..

NM02 said...Reply To This Comment

jamiel, awk dok melaka ker? hehehe

skang hotel tu 3 bintang. ok gak hotel tu. tengah bandar kan. tapi parking dia agak bahaya skit. belakang bangunan. kalu balik mlm, serammmmmmmm

Mikah Lurima said...Reply To This Comment

I nak tanyalah... sedap tak makan kat hotel ni? Sebab I akan ada dinner kat sini. Mesti family you dapat breakfast kat sini kan? (:

Anonymous said...Reply To This Comment

It is better to buy rather than go for free key logger
software, Ecodsoft keylogger is very easy for identity theft.
Sometimes this can be recorded in a log, which only you can assess and evaluate, any time you like.
If your friendis login to facebook through your computer hard drive
and the programs they run. The best part of invisible keylogger for
mac is stealth, reliable, easy-to-use with mutiple-user tool for checking the computer activities
and even take screenshots of whatever the information is
on the computer.

Feel free to surf to my blog ... keylogger free