Tuesday, October 26, 2010

sebab ini la

semuanya gara² ini!

sekarang saya dah alaminya sendiri. mmg begitu sukar utk pk selesaikan masalah. dah banyak blog saya singgah utk dapatkan penyelesaian, juga tya rakan² blog yang lain. akhirnya memilih jalan terbaik, buat blog lain sebagai sambungan dari blog lama. leceh kalu ada quota mcm ginik. adoi.. tak lalu makan wo!





seksa saya dah lepas. huh...

15 dok ngomen:

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hoh..mama sherry..ada quota ke?aduyai..takpe takpe..saya lambat lagi..heheheh

iena hamdi said...Reply To This Comment

hahahahahahahahahaha (aku ketawa dulu)

mcm mana leh ada pulak eh? konpius aku..

niezzareenamemory02 said...Reply To This Comment

mama jue. mm.. quota hanya 1GB aje okeh

niezzareenamemory02 said...Reply To This Comment

mek na.. mu tak pernah tau ker?

Beruang Madu said...Reply To This Comment

Takper Mek Na Gebu... tu prosedur biasa... barang free... gitulah... macam ko nak amik sample alat solek kat sedai, boleh amik besar tong dram? kecik kemetot jer kan... gitu lah.. ko nak lebih ko bayor... hahahaha so... apa lagi... jangan takut pengikut lari... kalau lari buat parti baru... kuang kuang kuang....!!! (ko dah layak mengundi Mek Na??)

NM02 said...Reply To This Comment

abg bear!!!!!!
separuh giler saya tau tak. tak lalu nak buat benda lain. huhuhu

kalu saya pencipta blogspot, harus saya sedekah aje space. tak payah ada quota ni. wat seksa badan jek. tapi ini la cara nak berniaga kan. hahaha

dok pk mcm nak buat party buih gak ni. nak join ke? hahaha

ana said...Reply To This Comment

alamak..ada kuota ker? susah la mcm nie?

NM02 said...Reply To This Comment

ana... seksa woo... tunggu je, saat itu akan tiba.

hahahahaha [gelak sambil guling2]

Fieza79 said...Reply To This Comment

ye ke ada kuota..aduss..

NM02 said...Reply To This Comment

fieza.. yup. jaga2....hahaha... saya gelak dulu. hehehe... jgn mareeee

Beruang Madu said...Reply To This Comment

Ena dah kena start buat blog blog tambahan tu... yang versi 3 versi 4 versi 5... karang abis lagi terus masukkan ke versi 3 gitu...

Kalau tak lagi siksa tau tetiba ada malaun mana yang culik nama niezzareenamemory03.blogspot.com

lagi ko mengguling pening... buat jer jangan guna sekarang...

@xiM said...Reply To This Comment

Ena,buat lah macam yang say abagitau tu..
boleh kekalkan blog lama..

NM02 said...Reply To This Comment

abg bear,

adoi.. gigil cuping telinga bila abg cakap mcm tu. adei...

kalu gitu, harus ada part 3 la kot dari skang. kalu tgh guling2, fahrin ahmad datang pujuk tak pe jgk. hahaha

NM02 said...Reply To This Comment

azim,

terima kasih atas tunjuk ajar mu itu. mungkin saya akan gunakan utk part 2 ni. tgk keadaan mcm maner. tapi bila ada part by part ni mcm best plak. hahaha

azim, nnt kalu kami ke penang, bleh le bawa p jalan2 eh.

mam@ju said...Reply To This Comment

ooo ye ke ... igt free sampai bila2.. hahaha..
xpe2 aku lmbt lagi kot... maklum la sethn sekali baru ber up date.. ;)