Wednesday, January 28, 2015

repeat fikcles

tido malam termimpi²
bagai pungguk rindukan bulan
ah... tk bleh jadi mcm ni
kot maner pon jom la repeat makan


takot ramai
aku hallo
kasi booking meja utk 3 orang
nak meja bawah guni aku kata
oooo... kak jah tk join
dia mc


tukang buat air orang lain
hensem


jumaat lepas aku prasan sham kamikaze ade dtg
aku rasa itu mmg dia
pergerakan dia seperti dh biasa kt sini
adik aku cakap dia rajin lepak sini
skang aku kompius
maner adik tahu
aku lupa bertanya
klu tu bukan dia
ah lantakkan
tak yah pening nak pikir
pening nak pilih menu lagi susah aku rasa
hahaha


noyen order set lunch
fish & chips, RM12.90


ni menu pemes
B punyer first menu
hahahaha
mushroom junkie, RM12.50
ya rabbi... sedap kemain
wajib korang rasa
tak rugi punya!


aku dok terliur dari first time dtg
so meh le kite order
nama dia sliders, RM19.90
aku mkn seketul, B mkn separuh dari seketul
seketul lg tapau utk laki
si noyen langsung tak rasa
kecik ati
tapi sebab dia opiser
aku pendam
hahahahahahaha


tu dia
patty dia tebal
puas makan walau seketul


menu ke dua B
ni set lunch jugak
penne lamb stroganoff, RM12.90
bebelit tonsil aku nk nyebut
kahkahkah...


ni desert utk set lunch minggu ni
congo bars + vanilla ice cream
satu B punyer
satu noyen punyer
noyen tgh diet
so dia tolak kasi aku
dari kecik ati tadi tu
terus pulih sebab dapat desert
hahahahaha


sparkling apple vanilla, RM9.90
riang ria tonsil aku dpt ayaq sejuk


bapak besar muka aku
tu yg kiut miut tu owner fikcles
huda nama dia
ramah giler
dh nak balik, anto kami sampai luar pintu
huda, lenkali reserved kan parking utk kami ye
muahahahaha


17 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

KENA TERJAH NIE

NM03 said...Reply To This Comment

harus anum!

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

hoiiii sedap nyer la haiiii..

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

adohai bikin la kakak...sedap ni

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

adohai bikin la kakak...sedap ni

Anonymous said...Reply To This Comment

semalam saya nampak awak di econ save kl fest. mula nampak suami awak mcm kenal, kemudian confirm bila nampak awak, mcm nak tegur je tapi segan. tak caya boleh terjumpa blogger yg saya selalu baca.

NM03 said...Reply To This Comment

anon,

la... ngape tk tepuk bahu saya. hehehehe...

Anonymous said...Reply To This Comment

Owner rupa ada iras Nuha AF.

-dakpink-

NM03 said...Reply To This Comment

haah kan dakpink...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Kejam nya kamu...kejamnya kau. Terliur wei.

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

pergghhhh..nampak sgt menarik okeh..
giler cun owner dia..hehehe

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Peh! Mcm menarik. Harga pun berpatutan. Tp Taman Tun? Ssh parking ouh!

aizamia3 said...Reply To This Comment

Dah dua kali den baca entry ni ha.. fuh tergugat fikiran ai yang tengah diet ni.. huhuhu..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Macam ni gaya terus jadi pelanggan tetaplah kakak rasa:)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Sangat menyelerakan bila ko gambar makanan tu bebs. Cam terliur pun ada ...

NM03 said...Reply To This Comment

farah,

haah noks... parking mmg horror la. kena betabah dari mula perjalanan. hahaha

Amanda Suria said...Reply To This Comment

X leh jadi nih siap repeat 2 kali...harus aku ajak en gula2hati aku ke sini...