Wednesday, August 6, 2014

Assalamualaikum....

lamanya sepi beraya. semalam mami kite dah start keje tapi dia kata dia malas nak hapdet ape². qausar paham mami tgh tunggu mood hapdet tu meresap balik dalam jiwa mami, so qausar amek kesempatan ini utk hapdet blog mami. hehehehe...


qausar tau ramai yang rindu mami qausar... eh bukan bukan, ramai yang merindui qausar kan... baek ngaku. hehehe... meh qausar belanja gambar gedik qausar semasa beraya kat rumah sedara qausar. hensem tak qausar.... kacakkkk kannnn... ok ok, plis jgn paksa qausar cabut oksigen qausar, nnt qausar tak senang duduk takde oksigen tu. plisss.... jgn marah qausar sentiasa beroksigen mcm tu ye. hehehe

ok lah, sila tunggu mood mami qausar kembali pulih ye. selamat hari raya semua!!! nak wet raya leh terrrr... 

11 dok ngomen:

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Selamat hari raya bebs .... hensemnya qausar ..... :)

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

DEDIX SGT NIII...HEHEHEE..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

comel sangat qausar..
selamat hari raya noks

Green82 said...Reply To This Comment

samala zahira, payah sangat buang oksigen tu, penah berpisah dgn oksigen 3 hari, pastu menangis tak hengaaatt

safurara said...Reply To This Comment

pakai oksigen pon masih mampu tersenyum.hehehe

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

selamat hari raya qausar
banyak dapat duit raya tak ?

Kakzakie said...Reply To This Comment

Alaa... mami Qausar ni betullah. Auntie dah tak sabar nak tengok Qausar berbaju Melayu di hari raya...

Oksigen tu tak kisahlah auntie. Tersentil kat mulut pun hensem jugak:)

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Selamat hari raya, Dak Qausar yang hensem... :)

aizamia3 said...Reply To This Comment

Selamat Hari Raya buat dak Qausar sekeluarga..
Kirim salam kat mami ek..

psstt: bila nak datang rumah auntie jumpa dak Nuha.. hehehe..

attyfir said...Reply To This Comment

cepat2 suh mummy update blog,
tak sbr nk baca citer pasal raya qausar

adex-aieda said...Reply To This Comment

selamat hari raya kak :)