Wednesday, July 2, 2014

tasbih cinta dan himpunan zikir & doa harian

untuk beday qausar tahun ni, aku ada tempah buku zikir dan doa harian dan tasbih cinta utk bagi kat adik badek, kazen² dan kenalan tedekat. jenuh aku fikir ape la aku nak buat sesuatu yang boleh mengingatkan beday dia tahun ni. so dapat la idea mcm ni. sekurangnya tekumpul jugaklah pahala buat dak qausar. in shaa Allah... tiap ibu mesti nak yang tebaik dan mendoakan yang baik² utk anak sendiri kan.

barang yang aku order ni agak lewat sampai. aku dah risau takot barang mmg tak sampai ke ape ke. puncanya salah floor je. uiii... cuak jugak jiwa aku, orang tu pos dari 19hb sehari sebelum beday qausar, semalam baru barang ni sampai. lega jiwa aku weh.

 inilah tasbih cinta dan himpunan zikir dan doa harian. mudah di bawa kemana sahaja. 
tahun lepas beday qausar tema colour block. tahun ni aku pilih biru dan putih. 

doa kat belakang tu aku gugel dan ada la tambah skit². korang boleh je nak buat doa sendiri ke, nak idea korang sendiri ke... ikut selera memasing. tasbih pun korang boleh pilih nak tasbih ape. ada tasbih cinta, tasbih bajet dan tasbih ape lagi aku tak ingat.

 zoom skit doa. aamiin!!

dalam buku zikir dan doa ada doa mengikut hari isnin sampai ahad, ada doa mohon rezeki, ada doa pendinding diri dan selawat syifa'. 

selain dari buku zikir dan doa, ada juga yaasin dan asmaul husna
harga set tasbih cinta dan zikir & doa harian aku ni RM2.90
ada juga pilihan set yaasin, tasbih dan sejadah mini
ada juga set sekali ngan paper bag

berminat sila skodeng fb puan norazrina zainudin
citrakaseh printing n gifts
call / wapps : 019-6677249


ingatlah, kebahagiaan tidak akan datang jika kita tidak menghargai dan bersyukur dengan apa yang kita perolehi. ucaplah Alhamdulillah setiap saat dalam hidup kita.



12 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

alhamdullilah
terima kasih

NM03 said...Reply To This Comment

sama2 nom

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

alhamdulillah..

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Alhamdulillah ..... :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Terbaiklah idea ini. Selalu org kawen bagi tapi kali ini birthday...

wahida said...Reply To This Comment

tengkiu jah bagi set doa ni..

chinta dulu pun bg mcm ni gak, ada tasbih dan himpunan doa, tapi mama dia bg masa akikah si chinta la...

cantik biru putih, i likeeee...

Acik Erna said...Reply To This Comment

Alhamdulillah..setiap kalai sedara dan kawan2 guna.dan baca akan sentiasa ingat dan doa kan Qays

norhidana miswan said...Reply To This Comment

cantiknyer kak... comei lak tu, nk bwk pg mana2 pun mudah... meh2 bg seketul kata aku...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Menarik ni. Harga pun affordable...

Dee said...Reply To This Comment

Cantik..harga pun murah..hadiah terbaik!

*DiaNaDiN* said...Reply To This Comment

cantik...boleh servey untuk kenduri kendara nanti ^_^*

izzeyda said...Reply To This Comment

alhamdulillah..walaupun murah harganya, tapi ianya ikhlas dari hati..sekrgnya2 dpt juga pahala..