Thursday, June 5, 2014

pagi yang dingin

hujan

dingin

sejuk

malas

ngantok

laparrrrr



layan perasaan yang beterbangan

nasi goreng dan kepak hayam

mesti ade sambal nasi lomak

neskepe ais ikat tepi walo tgh hujan lebat

mata kuyu tapi mulot tak brenti begosip ngan geng 'eksekutif'

semangat naga, sila meresap dalam jiwa halus aku plissss



' indah, kau punyer kelam kabut buat aku hepi, bila kau nangis tejumpa kembali bekas tunang kau yg vodo itu, aku pun turut sama merasa kesedihan itu.... kesian kau indah... telan pahit sendiri '

12 dok ngomen:

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

morning !
saya minum nes panas
hujan sejuk2 ni layan

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
lieyalatif said...Reply To This Comment

gulp sodapnye mek...aku puase ari ni..telan ailiyo tgk menu ko hah.....

betul2, pagi ni kat putrajaya pun hujan....liat tul nak bangun pi keroje tadi...seb baik sedar bapak aku takde share dlm company ni...kene laa bangun keje hahaahhhaah

adarnadzmie said...Reply To This Comment

baru jer mkn bihun goreng td.... tgk nasi goreng ayam seketul ko terus lapar balik... penangan hujan renyai2 pg td.... skrg ni pun sejuk lagi...:)camno tu...:p

mummy_ayu said...Reply To This Comment

hujan pagi nie.....basah kaut. kalu la cuti, bestnya.. how i wish!

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

betoi la kakak...indah yg clumsy, ex tunang yg vodo...tajul razin yg rimau kan..hahahhah

Eye_nee said...Reply To This Comment

sojuk2 ko minum neskepe ais beb..kepak ayam itu adoiii..aii..aii..

Ahhh!! Endah yg tak Endah..sempoi..kasar...clumsy...buat akk tergelak-gelak..terjebak dah akuuuu kali niii...

kausar said...Reply To This Comment

fuh terbaik tu nasi goreng ayam... nyummm

mia izzati said...Reply To This Comment

wawww dah le pose nihhh hehe...dugaan

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

grrr ais tuhhhh

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Alahai..terliur aku nengok mu punya ns goreng tu weyhhh

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

kau makan lunch tak lepas tu nok? hahahaha