Wednesday, June 25, 2014

Avillion Admiral Cove # 2

hari ni n3 paling ringkas. aku nak cepat sebab ade kursus. so belasah je mana yg sempat. gambar banyak, kira ada byk versi la eh... ni versi jom basah. hehehe... selamat menjamu selera uolss!

dah siap nak turun, dia yeyak pulakkkk

 hamek, teruk nau terannye tu.

nasib baik dia yeyak dalam bilik, buat dia yeyak dalam pool.... haru!!!! dah turun, kemain tak sabar dak qausar nak mandi. aku ajak posing dulu pun dia marah aku. hahaha

 Ya Allah.... cantek sungguh pemandangan kat sini. sumpah aku rasa tenang, damai... nyaman!

angin laut sangat best kat sini.

 ada pool utk anak².

 utk dewasa sedalam paras leher aku. 

 ada keluarga yang tgh enjoy main bola air. rasa nak tumpang sekaki.

posing kat kapal lu dik ye... semua kapal qausar nak. nak yang tu nak yang ni...

 kapal depan ni utk dijual. kalu aku kaya aku beli utk qausar.

 kapal matahari tu paling besar tak silap aku.

 carik² maner anak dan laki, oooo ngupanya dah main air ye...

 hepi sangat dia.

 budak suker main air.

 pisyo dia kata...

aku suker pool kat sini. tenang, mengadap laut, layan perasaan sambil cuci mata tgk kapal, bajet verangan kalu kapal tu milik sendiri... hahahaha lagi satu, aku suker pool dia sebab ada tempat duduk kat dalam air. so anak² boleh betenggek kat situ. 

 amboi... kemain mcm putera raja nampak. layan la dedi oiii


 ni mmg habit dia. dia kalu main air kan suker mcm kelemasan. geram aku tau. orang ingat mmg dia lemas ke ape ke. tampa kang!

ok, esok versi lain pulak ye. 


bai!



7 dok ngomen:

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam..

Meh nak kiss2 sikit pipi qausar tu.. comel sangat.. geram tgk..

safurara said...Reply To This Comment

akak x mandi ke? x aci ni!

norhidana miswan said...Reply To This Comment

bestnyer.... cantik betul n tenang je tgk tempat tuh kak.... comei lah muke budak iyak tu heheheh

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak suka tengok Qausar aje. Tepeklah banyak-banyak gambar dia - gambar besar-besar baru puas..

Demand betul kakak ni kan:)

Eye_nee said...Reply To This Comment

Gambar tgh Yeyak tu mmg tak boleh blah...Yeyak keras ker tu...hahahaha

lieyalatif said...Reply To This Comment

enjoy anak bujang ko noks...kemain hepi dpt main air hah...pasni kene buat acara tahunan di hari besdey die pi cuti2 main air laaa kat hotel...sure die sonok berganda2...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Comelnya! Geram tgk....