Monday, May 19, 2014

cerita semalam

aku bosan sungguh² hari ni. dengan itu, aku sajikan korang dengan cerita semalam. so, ape kene mengena bosan aku ngan citer semalam? hahaha... layan je lah!

 bawak bos tecik makan kenduri tawen. kemain bos tecik... sedap nau silang kaki sorang² kat belakang. 

 bila mami nak amek gambar ngan dedi, tetiber bos tecik datang menyelit. manja la kununnye tu...

 sambil nyanyi sambil goyang badan. gaya maktok la sangat kamu ni dik. 

 selamat pengantin baru azrin dan syima. moga bahagia itu milik kamu berdua selamanya. pengantin lelaki tu kazen dedi. cantek wife dia kan. 

budak kena marah ngan mami dia sebab tak dok diam. hahahaha... syiannnnnnnn




sekian!

14 dok ngomen:

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

ok fine...citer smlm ke kelmarin ke aku layan je nie..hehehe..


ehhh gambar yg manje tu sgt comel oky :)

norhidana miswan said...Reply To This Comment

tak lama lg mmg musim org kenduri kawin kan... boleh anak bujang ko duk sorang2 kt belakang tu ek kak... kalu anak aku... mau dh terjun tiruk gaya apa dh la kalu bg can dok sorang2

Dee said...Reply To This Comment

Lasaknya qausar..dok blkg elok2 nti tergolek..cantik pengantin..selamat pengantin baru..

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Sekejap je bos kecik dah besar dan pandai 'bawa diri'. :)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Wah boss kecik kemain relaks kat belakang tu ye...hehe

wida said...Reply To This Comment

sy sihat kak. selalu bc blog sis..tp asyik x sempat nak komen. alolo...dah besar anak akak..hensem

cindyrina said...Reply To This Comment

lol! comel tul dia menyelit..

wahida said...Reply To This Comment

selamat pengantin baru buat kedua mempelai...sama padan...

aku suka pic qausar yg ketiga 3 tu...comel sungguh!!

lieyalatif said...Reply To This Comment

aku suke semua pic..nampak kemanjaan bujang hensem ko sorang ni noks..kemain lagi hah....siap dok tengah2 tu menyelit hah...perangai mcm dayyan tapi selalu kene marah ngan akak2 die sbb semak hahaahahahaah

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Tetiba nma pengantin tu azrin...hehe

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

cantik warna baju perantin

Kakzakie said...Reply To This Comment

Boss kcik juga yg best..
Suka tengok dia..

Amanda Suria said...Reply To This Comment

x kkeysah la Shena oii...janji ko ada je citer nak bagi aku baca ha...pas ni dah payah nak bw time opis..

aizamia3 said...Reply To This Comment

tak kisah bila punya cite.. ai layan je sebab nak tengok nantu tu.. hehehe..
apa-apapun moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat pasangan pengantin tersebut..

psstt: pengapit lelaki tu napelah tak letak bawah dulu beg kat bahu tu.. hilang comel gambar tu.. kehkehkeh..