Tuesday, February 18, 2014

lapar tahap jalan merangkak



pepagi dah niat nak mkn megi
masuk cafe tros order
nak tambah ayam, takmo teloq
cili api harus ado
neskepe tarik tak bley tinggal
mkn sambil sembang gebang ngan geng antu jopun
nikmat kehidupan..
alhamdulillah



rezeki hari ini
kak jah, geng antu jopun kasik kek kukus wangi oreo
boley buat kudapan hari ini
takyah bli jajan
maceh jah...
pesanan utk jah, jaga diri... tkmo minum ayaq batu nooo





hawatlaaaa opis aku makin panehhhh ni... serupa kerja kat sawah bendang dah rasanya

23 dok ngomen:

Mira Adzlia said...Reply To This Comment

tu dia..menu pagi yg mnyelerakan..huhu

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

uish...gulppp..telan ayaq liur tgok maggi nih weyhh

Eye_nee said...Reply To This Comment

megi..megi..megi...kenapa lah tiap kali nmpak megi cam nak ngap jer padahal dah bekfes pagi tadi...

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

wow
terliur den

lieyalatif said...Reply To This Comment

CIS KO LA NIE!! teliur aku tgk megi ko...lunch ni aku nak korek stok megi dlm pantry lah ....

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

dah kenapa meggi??dah kenapa meggi??huwaaaa nak jugak laaaaaaaaaaaa...

ummiross said...Reply To This Comment

murah rezeki hari ni ye, sedap2 belaka tu, megi ni setiap kali tengok orang makan, mesti terliur juga :).

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Dasyat betul tahap kelaparan ko yer nyah. Dah aku pon rasa nak makan megi gak ni.

Kat office ni pon sama. Klo dulu sampai gigil2 tak tahan sejuk. Tapi skang ni panas tahap ketibas even dok dalam ekon.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

nengok ko nyer meegi tuh bt aku melelh lah kak oi... syokner cafe tempat ko... tmpt aku mana ada boleh oder panas2

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

breakfast maggie dh ko?
siap ada jajan utk ptg lg
best kak jah buat kek tu..nmpk cm sedap jek..hehe

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

best nya megi cili api best2 !!!

aizamia3 said...Reply To This Comment

ni yang buat nak cari megi lunch jap lagi ni.. huhuhu..

ain.ya.nun. said...Reply To This Comment

megi oh megi kenapa ekau nampak sodap??

::NureeN:: said...Reply To This Comment

wahhh... sedapnyerrr.....
siap ada kek lagi... nyum3x

wantie said...Reply To This Comment

eden pun lapar jugakkkkkkkk... nak merangkak kat office ni, lambat pulak sampai kat kedai makan. hahahaha

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Maggi tu meliurkan......bubuh cili padi memang best tu......tetiba teringin plak....hehe

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

gila nampak sedap megi ayam kau nok...tak pernah umur aku makan megi ayam...camtu berapa hengget dia charge?

CikLily Putih said...Reply To This Comment

maggi terbaek oo bila makan pepagi yang hening nie

Amanda Suria said...Reply To This Comment

malam semalam aku x masak..balik umah lepas mandi terus tido..kul 8.30 mlm dah membuta...pagi ni pi keja beli sandwich...belum kul 12 alu dah menggigil lapar...padan muka aku...

Hati Ema said...Reply To This Comment

malam ni nak masak megi lah...

che mid said...Reply To This Comment

Ouii..pedas tu...campur ayaq panas lagii! Berpoluh badan, patut le rasa macam kt sawah nuu..

Dee said...Reply To This Comment

Amboi..sedapnya kuih kak jah bg..dee pun hantu neskepe..hehe..

wahida said...Reply To This Comment

ish ish...

wangi sungguh kek aku tu, sampai ting.2 ni ha bau dia...hahaha...