Friday, October 4, 2013

suker wat muke kemek





kali ke dua potong rambut, kali ni dah gud boy, tak nangis langsung. tapi muke dia kerek giler. hehehe... kejap² dia gelak sebab geli. daddy tak kasi sentuh rambut belakang. tunggu masuk darjah satu baru potong katanye. bila dah siap, mcm ngupa mat rempit plak. hehehe

pagi ni beriya beno dia tido dalam kete. mimpi sampai ke bintang lagi kot. hehehe

26 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

tomei2

Rizziela said...Reply To This Comment

Penat semalam gunting rambut kot

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

qays tolong jangan hensem sangat ye hahaha

adrianna syaz said...Reply To This Comment

Salam jumaat.slm kenal juga..sya singgah dan folow blog niezza.sudi2 singgah ke blog sya nnti ya :)

adarnadzmie said...Reply To This Comment

gud boy sbb mau potong rambut tak nangis pun... klu anak2 akak dulu klu nak potong rambut mesti melalak dulu...hehee

emy pokden said...Reply To This Comment

hehehe....bt muka gitu pun tetap ensom aunty tgk...

Crew Fathi said...Reply To This Comment

Alahai,,, Muka diaa.. Haha.. comeii

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Comel. Mmg nmpk beria. Mimpi apa ntah smpi berkerut muke...

ummiross said...Reply To This Comment

Alolo..comelnya Qausar ni, tak kira masam ke senyum ke, tetap maintain comel, siyes cakap!!

~adeQ~ said...Reply To This Comment

Bukan nak kata tapi muka dia seiras mcm anak no 3 kita....=)

Kakcik said...Reply To This Comment

Buat macamana pun, Qausar tetap comel. :)

wantie said...Reply To This Comment

pic last tu. amboi baju kaler maler ko qausar. yang tak menahan tu, gaya dah macho dah.. puting oksigen pulak lepak sebelah. hahahaha

Kakzakie said...Reply To This Comment

Muka kemek ke apa tetap menggoda:)
Sedapnya dia lena dlm kereta tak banyak kerenah...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Handsome. Berkerut2 dahi. Menahan geli yer qausar.

wahida said...Reply To This Comment

sila bawa dia ke krabi, sekian!

Dee said...Reply To This Comment

mimpi berkerut2 tu..cari oksigen hilang kot..kehkehkeh..

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

muka berkerut tap tak nangis...geram nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa comel

e k i n ♥ y u s r i said...Reply To This Comment

geramnye tgk muke yg bawah skali tue
cam nak geget2 je

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

geget kang!

~MommyAqilMedina~ said...Reply To This Comment

hehee..muka copy paste mama betuk la qausar ni!comell!!

Eye_nee said...Reply To This Comment

naper lah comey sgt qausar nehhh!!!!....

ct shah said...Reply To This Comment

holoh holh..tomeinyer kak ena..
boleh tak bagi saya geget dia sekali? :p

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Tu rambot pony tail tu nanti..sampaiumur 6 tahun mesti panjang sampai ke pinggang! hahaha

Jumria Alimuddin said...Reply To This Comment

Salam...

Wah...behavenya dia gunting rambut....my son melalak dr awal smpai habis...sampai da part yg xberapa cantik...

Jumria Alimuddin said...Reply To This Comment

Salam...

Wah...behavenya dia gunting rambut....my son melalak dr awal smpai habis...sampai da part yg xberapa cantik...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Mau kena geget ni qays!!!