Tuesday, July 2, 2013

clown LABU

ok... moh sambung lagik pasal bufday qausar. gigih aku hapdet pg ptg tahu, demi korang yang buat permintaan. esok tak pasti ade n3 ke tak. kalu sempat, sebelum gerak ke cameron aku hapdet, aku try... tapi tak janji. aku ke cameron berkursus ye, bukan berjimba... huwaaa... sedih dah datang sebab nak kena tinggal budak jambu!!!! huhuhuhu...

takde clown mcm tak best buat bufday party kan. lagi pun skang ni, maner² bufday party mesti ade clown. baru meriah kekdahnye. aku pun tak mo lepaskan peluang semata² nak meraikan anak² yg datang. dorang mesti lagi teruja bila ade clown. yang takut tu satu hal la.. tapi, takot² pon mesti teruja jugak...

nama dia labu. nama sebenar dia munawar. cemana leh tepesong ke labu aku tak pasti. idak le sempat aku nak menanye. hehehe... yang aku tahu, dia mmg kelakar. cakap dalam tepon pun buat aku gelak. bila berjumpa lagik la kelako orangye. dia dari klang, dan femes dikalangan artis.  sila terjah website dia utk lihat aktiviti dia bersama artis. kt bawah nnt aku kasik link. minat dia jadi clown dari tahun 2000 kooo...

 jadik clown kena pandai buat balon kan. klu tak, mcm tak lengkap tugas menjadi seorang clown. 

 sonok tgk anak² menari chicken dance. aku pun goyang sama... hahaha

 bersungguh anak² ikot ape dia soh buat.

 main otomen, batman, spiderman... eh... mcm² la...

 menyakat qausar tak sudah²... hehehe

 entah kali ke brapa qausar melalak pun tak tahu... hahaha

 bersama anak pupu aku, tukang tembak pada hari kejadian. 
merangkap pembantu dalam urusan perniagaan kami.


 bayaran : RM350
utk hadiah game kita kena beli sendiri
hadiah game n3 lain plak ye...


CLOWN LABU
012-376 2002
email : labu@clownlabu-sp.com / mr.mun63@yahoo.com



15 dok ngomen:

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

qausar tkt kot tgk clown...tp pic last tu okey je dia ;-)

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

meriah bday Qausar...
siap ada clown lagi..bestnya..

hpy bday Qausar..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Hehe..ada bdk suka clown..ada yg takutkan..hahaah

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

dulu2 waktu kecil Adik paling takut pd clown ni ! hehehe

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

boleh tahan gak harga clown eh.

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

jadi tumpuanlah clown tuh...

Azian Elias said...Reply To This Comment

kesian baby boy tu tau.. menyakat sampai part gambar last tu sure dia takut sesangat. heee.. come..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tengok Qausar renung clown tu, manalah dia tak melalak takut. Yg clown tu sebenarnya geram dgn Qausar macam kita juga kalau dapat nak gomol kakak tahu:)

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Anak aku si abang klo tgk clown ni confirm lari ☺☺

ibundo said...Reply To This Comment

seronoknya....

D Yatie said...Reply To This Comment

Arissa kompom2 nangis nengok badut tuh. haahahaha

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

tak minat tengok clown. fokus kat qays sebab nape handsome sangat niiiiiiiiiii
walaupun melalak tetap maintain handsome
haha

fiezafz said...Reply To This Comment

hai kak,

saya ada baca akak ada comment kat blog ni pasal asam

http://sebambu.blogspot.com/2011/09/kelantan-mareeeiii.html

akak ada cakap asam tu akak biasa makan. if tak keberatan n kalau akak senang dapatkan asam tu bleh akak contact saya tak. sebab saya nak mtk akak tlg belikan. saya org kelantan tp sy dok kl. pernah makan asam ni sekali, mak mertua bagi. tapi kat sini taktau mana nak cari.
if tak keberatan akak reply la comments ni ni or akak email sy kat
pplvpp89@yahoo.co.uk. actually betul2 nak ni sebab tengah pregnant skng ni. asik teringat asam ni je. thnk u. :)

Elya Roza said...Reply To This Comment

haha..qausar takot clown tu ..hehee

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

muka clow tu horor+funny..tu yg Qausar takut..hihih...btw majlis nampak meriah sangat!!mesti fun kan..