Wednesday, February 6, 2013

gold coast morib ; part 3


habis sesi gelak guling² ngan anak teruna, dalam jam 4 camtu kami siap² utk turun ke bawah. cuaca masa tu ui mak ai... panas mengelip! dah nama nak enjoy kan, panas ke ujan ke kami redah jek. hohoho...

qays pelik tgk keadaan sekeliling, dia punya panik jemah oi... panik tgk ape la gamaknye yang riuh rendah kat situ. hahaha... pastu mula la dia pun jadi tak senang duduk. mana taknye, budak² yg dok gelak kat tepi kami, dia pun join gelak jugak. mcm ke orang tu tgh gelak ngan dia. adoi la anak... suker ferasan sendiri tau.. hahaha

 baju yang dia pakai ni dah ketat sebenarnya, tu yang asyik tenaik dan menampakkan pusat ala² kuih donat tu.. hihihi...

budak jambu batu air ni takde perasaan takot langsung. lagi tekinja ado... bagus betul pelampung ni, sarung celah kangkang tu selesa, lebar dan luas berbanding pelampung biasa yg boleh teselit celah kangkang. dedi beli pelampung ni kat kedai bawah hotel, dekat pintu masuk theme park dengan rege tigaploh hengget

 mami nak qays pandai berenang mcm dedi tau. 

 galak sungguh dia. tak menangis dan tak rasa jemu langsung. 

berehat sebentar kasik dak jambu batu ni mkn kek apolo. cian dia, mesti lapo... mau tak, 3 ketul kek apolo dia belasah mkn sorang. hahaha

sambung main air ngan dedi sampai lah kol 6 ptg. udah, sambung esok plak. moh naik bilik minum susu, rehat dan tunggu mlm utk dinner!

 nanti!!! sambung berendam kat jakuzi plak. hohoho... muka dah pucat, mata dah merah, bibir dah kecut pun dia belasah mengilai dalam jakuzi tu. amboi... main air sungguh budak ni. 

 penat ye, makan nasik pun banyak. ha... tu dia, tau pun lapar

 pastu, dua dua zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 kami turun dinner kol 8.30mlm, qays masih enak dibuai mimpi lagik. tukar baju pun dia tak sedar. hahaha... kesian dia... 







ok, bersambung lagi! : p

38 dok ngomen:

Mia Kassim said...Reply To This Comment

olololo...penat mandi kolam yek...sian.....

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Seronoknya diaaa.... :)

mamyharraz said...Reply To This Comment

enjoynya qays.
comelnya awk qays geram makcik tgk!
biasa dudak kecik mmg suka bab berendam nih..

adarnadzmie said...Reply To This Comment

sukenyaaa Qays dpt mandi manda kat pool yer... sampai tidor x ingat dahhh...hehe...

Anum said...Reply To This Comment

comelnya dia

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

anak mu ni mcm tokseh!!chomel giler..hehe

emy pokden said...Reply To This Comment

penat betul tu mandi kolam...tidor tak ingat apa dah tu...

tasekM said...Reply To This Comment

comey betul anak u ni beb....

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Best dpt main air yer qays...kepenatan...sian dia ☺☺

Lya Colours said...Reply To This Comment

wah seronok qqs mandi manda

AzeedA said...Reply To This Comment

ya Allah teramatlah chomey!!!!
eeeeeeeeeeeeee gewwam tgk bulu mate encem tuuu :D

N i e Z a said...Reply To This Comment

letih sgt qays tu mndi kolam..tu yg tido nyenyak..hehehhe...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

Qays dapat mandi seronoknya...anak-anak ni lepas mandi memang akan kepenatan...apalagi tido paling best...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Suka-suka-suka.... betul kakak suka kalau N3 macam ini. Terapi mata dipagi hari.

Kalaulah kakak dapat gomol Qays... huuuiii:)

lieyalatif said...Reply To This Comment

ya Allah niezza oiiii..geramnye aku tgk qays tdo dlm stroller tuuu...bibir tu comel..dpt kat aku, aku gomol puas2 heheeheh....

betul kooo...nak bagi budak ni mkn byk n lena tdo tu jek ubatnye...bagi main air....dieorg seronok kite pun seronok sebab nanti dieorg mkn byk n tdo lena...

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

sukanya dia dapat mandi kolam ye..

mama qays mila nak tanya mahal tak hotel kat morib ni :)

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Penat btl tu sampai tuko bj pun xsedar lgsg, budak2 klu senang serasi dgn keadaan keliling senangkan, anak2 sy pun camtu la, bwk la cerok mn pun no hal pya...hehe

NM02 said...Reply To This Comment

mila,

150 je untie, mami qays beli kat streetdeal

misz sheyla said...Reply To This Comment

oloooo....penatnye die duk main air...comelnye dak qays ni..geram nak gigit2 pipi die....

Nens Collection said...Reply To This Comment

alahaii..senang nye jaga qays ni..lps penat terus tdo..smpai salin baju pon x sedar..akak 8 feb tarikh tutup dan lg nk join kontest tu..hehe

NM02 said...Reply To This Comment

nens,

ok sayang... akak buat skang. hahaha

fazilzura said...Reply To This Comment

penat melayan mama dgn ayah nye berenang tu ... sian dia kepenatan

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

mandi makan tido je kejanya ye.. seronok jadi bebudak.. tak pk apa kan.. hihihi..

Amanda Suria said...Reply To This Comment

bagus qays x takut air...jgn jadi si kembar..laut pun takut...

lynda said...Reply To This Comment

qays knp awak ne comel sgt.....

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

kenapa la qays ni comel sgt ye. mummy sue pun nak baby dlm perut ni comel mcm kamu jugak. hehehe. gembira je dia dpt naik pelampung tu ye. kemain syok lagi.

Mrs Lurve said...Reply To This Comment

comelnya dia duk dlm pelampung tue

Fauziah Mohamad said...Reply To This Comment

makcik pun rasa nak pegi main air kolam, jakuzi semua bagi lena tidur macam qays tu...syokkkk betui

Queen said...Reply To This Comment

ambboi..kepenatan main air je.. pasni boleh join kakak sufiyyah kamu..duduk dalam air 24 jam pun xpe.. =p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...Reply To This Comment

Qays nampak sgt enjoiiii...
waaa... macik x sabau nk pegi gak ni.. =)

wahida said...Reply To This Comment

bukan main penat si qays...suka aku tgk gambar first tu jah, ko kepit muka si qays sampai terkemek muka dia...haha...tp tetap comel!!

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

suka Qays main air ya.. xtakut lgsung... Ish geram betul ngan dia..kalau dpt jumpa nak jerk aku gigit2 pipi dia tu :p

ummiross said...Reply To This Comment

budak2 memang suka main air kan, gembira kan kalau tengok anak2 seronok, tambah2 tengok gelagat qays yang comel tu, bahagianya!!

Ya ALya said...Reply To This Comment

mata qays sangat menggoda.....

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

wah seronoknyer kat sini

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

seronoknya sikecik tu main air....

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

qays mandi jacuzzi!!! best2!!! pandainya dia main dalam pelampung tu kak...

PiNkYCaT said...Reply To This Comment

lepas main air kolam main air dlm tab mandi pulok ye....suke sgt die main air:)