Followers

Thursday, January 10, 2013

seoul garden


anniversary celebration kata dedi 





pegi perut kosong
4.30ptg-7.00mlm
sampai habis timing dapur kami guna
amacam....hebat tak?
kami belasah kambing entah baper kali repeat
sedap plak kambing marinade kat sini
sampai mami kena bukak button suar jeans
hahaha... tak senonoh kan
kalu dah terasa nak mkn steamboat
jgn harap nak kontrol ayu
jgn harap nak kontrol mkn
belasah selagi mampu
balik umh muntah, yekyek, muntah, yekyek
padan muka!
hehehe

yang kami pegi ni seoul garden kat KL festival
dua orang RM102
aku tak igt satu kepala baper hengget
adik aku pergi berdua ngan asben dia tak sampai pun 100
tapi entah aku pegi dah naik harga kot
(aku update n3 ni sebab ada yg bertanya harga dan tempat)


47 dok ngomen:

AYuNG said...Reply To This Comment

rega cmna kak? =)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

muntah lagik?jeng jeng jennnnng :D

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

wahh makanan heaven sungguh!!kenyang tuk satu hari ni..hihihi

N i e Z a said...Reply To This Comment

hehehhee..steamboat kt seoul garden ni mmg sedap..

mber2 sume dh pegi..saya jer x smpai2 lg..hahahaha..

nanti bebila nak try la.harga dia still sama mcm sebelum2 ni ke atau dh naik erk?

bujal X said...Reply To This Comment

ni yang dekat mana? setia city mall saya pegi haritu takde kambing~~

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Pepagi ko dah jamu mata dgn makanan yer nok...lapar lah.

Berapa harganya nih?

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Amboiii.. dah makan banyak2, boleh pulak dia yekyekkan... :)

Mrs Lurve said...Reply To This Comment

kat sini pun ada, xpernah pegi lagi pun...kat sini kalo makanan yg kita amek xbis, kena caj kan?

Amanda Suria said...Reply To This Comment

ruginya makan sedap pas tu muntah...

NM02 said...Reply To This Comment

@AYuNG

akak dah update n3 dik...

NM02 said...Reply To This Comment

@:: Mrs.Eady ::

kau kan!

NM02 said...Reply To This Comment

@N i e Z a

rasa harga dia dah naik

NM02 said...Reply To This Comment

@bujal X

kat kl fes beb!

Nens Collection said...Reply To This Comment

wahhh...sedapppnyerrr...meleleh! air liur neh...mahal jugak ye..;P

Norhaizan hakim said...Reply To This Comment

Laaa...apasal dimunthkan pulak..tapi KZ and famili tak berapa berkenan cuisine macam ni...

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

wooooo..sampai bukak butang suar tu. hehehehe. sama la kak. saya kalau makan buffet/steamboat pun camtu gak. apedehal, xyah nak control2 sgt la kan. c comel tak bawak sekali eh mase ni?

Aida Awie said...Reply To This Comment

bestnye nampak segala juadah tu.. saya pun kaki makan gak. tak pernah try lagi seoul garden. kalau nak pekena steamboat, biasanya kami pergi The Island Srteamboat kat Kg Subang. Harga memang berbaloi dan pilihannya pun banyak..

Ismaliana Sulaiman said...Reply To This Comment

aritu pun pi makan grill & steamboat kat masa balik jb (kebetulan n3 kita lbh kurang arini he3) tp x puas makan sbb riuh dgn anak2 & org ramai sgt.mcm x selesa plak...

ada masa nak try jugak lah kat soul garden ni...

ummiross said...Reply To This Comment

hehe..memang kalau makan steamboat takleh kontrol ayu dah, tangan tergapai kesana kesini, berpeluh2 lagi kan!, janji sodap!

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Aku blm pnh mkn kt sini..tp nmpk cam sedap la na..hehe

makchaq said...Reply To This Comment

Baru sekali cuba lepas berkali2 anak ajak, sedap.. tapi berpeluh2 panas..

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

ramai cakap seoul garden best tapi belum pernah makan lagi kat situ.

Cho Zila said...Reply To This Comment

rasanya makan kat seoul garden ioi haritu tak semahaltu.. tapi yang benonyer makan guna groupon tak silap sangat murah...
tapi memang sedap bebenoler.. makan sampai kenyang...

lieyalatif said...Reply To This Comment

beb, teliur aku tgk....lagi2 tgk pinggan mangkuk ko bersusun hah....ramai kate sedap...tapi aku tak sempat2 lagi jejak kaki...kene pi try le nieh...

alamak awat ko muntah tu...kan dah rugi heheeheheh...takpe2 tgu qays besar sikit leh pergi lagi...bagi qays plak yg masak heheheehe

Dee said...Reply To This Comment

sedap pulak dee tgk..yg kat plaza pantai dkt je ngan umah pun dee tak jenguk2 lagi..hehehe..

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

memang puas hati...semua ada..makan sampai kenyang nih...

mamawaiz said...Reply To This Comment

sampai muntah kak..dahsyat!

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Seoul Garden adalah fav sy tp makan sampai muntah? itu bahaya! heeeeeee~

suri sasau said...Reply To This Comment

meleleh air liur den -.-

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Laparnya tengok !!!!

Zura Zue said...Reply To This Comment

mak ai...rm102 untuk 2 org...dulu pnah makan kat OU...mmg sedap...

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

kalo makan sedap berbaloi la ngan rege dia rm102 kan..

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

mang makan betul2 ni....

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

ada kambing? oooo..igtkan makannan korea aja...hahaha

cheqna said...Reply To This Comment

amboi ko kak
qays mana qays?????

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Sedapnya...blh la cuba nnt dekat je dgn rumah :D

Hati Ema said...Reply To This Comment

kena la makan byk byk... rugi oo makan skit skit....

NM02 said...Reply To This Comment

cheqna,

qays pos kat ngumah mak... hehehe

Kakzakie said...Reply To This Comment

Sayang je...dah makan sedap-sedap dah tu keluar semua balik. Ruginya..

Rinna said...Reply To This Comment

Sedapnyaa..dah lama tak makan kat seoul garden..tuh.. :)

emy pokden said...Reply To This Comment

sedapnyer...nyum2..

ieda said...Reply To This Comment

sedap ... perghhh org 102.00 wow ! not bad .. tapi kalau sedap hurmmm yumx3 .. ;)

~Cik Viva~ said...Reply To This Comment

best ni...adik saya dah lama ajak makan sini...die ckap sedaaap...

Wan Afzan said...Reply To This Comment

puas ati makan!

Nora Karim said...Reply To This Comment

amboi... nampak sedap tu...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

pttlah ko lyn betul2 kak rm102 utk 2org, boleh tahan harganyer tuh...tp kalu sdp apa salahnyer kan

pg ber2 je ek, ensem boy tinggal umah ek...

BlueiceButterfly said...Reply To This Comment

wah sakan makan..sedap :)