Wednesday, January 23, 2013

pestaim qays p giant


teruja betul tgk ramai orang keliling dia. qays kan suka senyum, orang terpandang dia kejap pun dia boleh senyum. sampai makcik sorang yg nmpk dia tecuit² gram tgk dia. guard tgh leka dok tgk orang kuar masuk pintu giant pun dia boleh bantai senyum sesorang. padahal orang tu bukan tgk atau acah dia pun. tu la satu peel anak mami, manis dengan senyuman... dedi tak bawak stroller jadiknya letak aje dia dalam troli tu, kanmain dia suker. pastu p mkn kat kepsi. kat situ lagi best, qays boleh malu² kambing ngan mamat hensem depan kami. dia senyum pastu dia tunduk. berulang kali dia buat mcm tu sampai la tetido sendiri, letih sangat tawaf giant. hehehe

smlm dia demam, demam tumbuh gigi. nmpk dh kuar sikit kat gusi atas. air liur makin menjadi meleleh skang ni. lagi la dia suker sbb bila sembur lagi byk tepercik kat muka dia. pastu gelak sendiri. tampo kang.... kasi mkn ubat demam, tido pun takde masalah, pagi tadi dh ok. jgn demam lelama dik, kita nak pegi bercuti esok... nnt tak syok la dedi kuak lentang dalam pool sorang². hehehe....

44 dok ngomen:

Anum said...Reply To This Comment

tomei2

Sharifah Nadzarah said...Reply To This Comment

ala tomei3...qays nak makan doyan ye...

lieyalatif said...Reply To This Comment

alahai...sweet..dah le hensem...pemalu plak tu...mmg jejaka idaman malaya ni nieza hahaahahahaah......

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Smoga qays cepat sembuh.

Cikgu Ma said...Reply To This Comment

fokus btol qays....

ieda immi said...Reply To This Comment

ekekek .. qays lebih handsome lahhh !! ;) tuu dia malu2 tuu ;)

Nens Collection said...Reply To This Comment

haha..die besar skit nnt..habes die capai masuk troli..hehe

♥MAMASYAZA♥ said...Reply To This Comment

comeiii nanti dah besar mesti hensem

Eye_nee said...Reply To This Comment

pipi yg sedap diciummm tu bukan main kembung lagi....goram denn...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

baik je dia duk kt troli gitu, kalu aiyan kene ddk dlm troli takmo dh dia ddk kt tmpt ddk bdk camtu... msti dia nk memanjat

N i e Z a said...Reply To This Comment

sonot ye qays gi jenjln giant..

ensem bangat qays ni la..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Qays tomei!!

adarnadzmie said...Reply To This Comment

jejaka murah ngan senyuman ni... gerammm tgk...:)

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Qays ni klu kata gegurl pun org caya, manis sgt...hehe

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

HISSSHHH...gerammm tengok qays ni tau....

Saya Disini said...Reply To This Comment

cmei2

Chik Att said...Reply To This Comment

qays beli durian yeee

ummiross said...Reply To This Comment

Alolo..comelnya, rasa nak cium2 qays ni. Moga qays dah sihat sepenuhnya, happy holiday.

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Tak lama lg kuat gigit lah tu...hehe

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

G jln2 die eh? Hehehehehe...comelnya!

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

putih!!!

wantie said...Reply To This Comment

bukan mak cik tu je geram. akak yg tengok ni pun geram tau. nak cubit cubit pipi bam bam dia tu

Amanda Suria said...Reply To This Comment

kalau auntie yg nampak..confirm kena cium..tarik pipi ni...

ieja amieja said...Reply To This Comment

makin beso makin jambu lah qays ni..kena lak asyik tersenyum je makin geram je org tgk..hihi

mamawaiz said...Reply To This Comment

kak, apasal anak sy x leh duduk cam qays lagi..huhu. penat dah nak sorong stroller dia..hehe

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

hensemnya qays...geram aku tgk....

Fieza79 said...Reply To This Comment

Aloloo comey2 nyaa...grm tgk...geget kangg...

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

comel momel. geget skit!

Dee said...Reply To This Comment

dee dpt pun dee gomol2 ni..muka senyum aura mummy dia..senyum sokmo..

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

budak kecik mang comellll...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

lepas ni selalu Qays ikut mama shopping...

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Gebu gebu nya nok durian kat belakang Qays tu....;P

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

pandai ko ye...dah tarbiah Qays awal awal jadi supporter Itali...bahahaha

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

DH BUJANG NNT CONFEM RAMAI ANAK DARA JATUH CHENTA NI..HEHE

wahida said...Reply To This Comment

sila upload gambar qays byk2 nok...

qemaishak said...Reply To This Comment

Menurun mami dia ke, kot mami senyum je masa pregnant ekeke

geram qays

Cho Zila said...Reply To This Comment

sronok tengok budak2 pestaim gi mana2kan... dia menikmati suasana betoiler...

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

bukan takat guard ngan makcik tu aje yg geram ni tgk qays..mak cik ni pon gerak jugakkkk...gays oi...cubit kan..

munna said...Reply To This Comment

anak munna dua2 berebut nak duduk kat
depan troli tu....

dayah ismail said...Reply To This Comment

salam kak..comelnye anak akak
macam nak cium2 je pipi dia..

wantie said...Reply To This Comment

mmm.. jawab kat sini je la.

Akak makan kat Royal Hotel Penang. Satu kepala RM 52++. = RM 60 satu kepala dewasa.

Kanak kanak RM 38++

Mlm tu offer Buy 2 Free One. So anak akak punya Free je.

Puan Mimi said...Reply To This Comment

Comelnya dia. Baya2 ni mmg suka main sembur2 air liur. Hehehe. Giant bt caves ke ni?

Waney Zainuddin said...Reply To This Comment

comeinyer.. terbayang2 dia senyum malu2 tu. hehe
Kisah ibu pencen muda

norh said...Reply To This Comment

baguihnya..kecik2 dah suka senyum :)