Thursday, December 6, 2012

kerek la lu bro!




jenuh en. dedi hon, tetap dia wat bodo jek.
kami potong, kete blakang potong, yg blakang² pun potong, dia menten tak rasa bersalah.
hahaha!!!
ni namanya 'tak makan saman punyer horang!'


54 dok ngomen:

Anum said...Reply To This Comment

hahahah
memang nak kena nie

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

jalan ini aku yg punyer!!!

mama maman aka yana said...Reply To This Comment

dia memang terer.. biasa kan jumpa org power gini..:)

fiza said...Reply To This Comment

Dia tak dgr bunyi hon kon, tu yg buat bodo jer. Ni namanya ISA (ikut suka aku)...hahaha...

SYANI said...Reply To This Comment

Tension kalau jumpa org cenggini kat jalanraya.. Dia ingat dia pakai BMW kot..heheheh

Ema said...Reply To This Comment

ntah ntah dia pekak tak?

abah khalisha said...Reply To This Comment

hahaha..berani potong??hehehe

Dee said...Reply To This Comment

duduk lorong laju tuh..maybe dlm hati dia kata aku pun byr road tax..muahaha..

elise eijal said...Reply To This Comment

curl lassssssss beca roda tiga tuh! otai tuh! bahahahahaha

mamawaiz said...Reply To This Comment

kebal ke org ni..x takut lgsung duduk line laju. org lain jd susah..ni mesti x pass lesen..hihi

Ya ALya said...Reply To This Comment

aku punyer moto,suka hati aku la......hahahahaha...

Ya ALya said...Reply To This Comment

aku punyer moto,suka hati aku la......hahahahaha...

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

angin je tgk. hahaha

Mrs Lurve said...Reply To This Comment

owhh...kdg2 tensen gak dgn org mcm nie, hilang sabar jdnya

AYuNG said...Reply To This Comment

mesti org tuh pakai earphone smpai xdengaq org duk hon2 dia..hehe

Nieyl said...Reply To This Comment

Hmm..die ade masalah pendengaran kot kak..hihihi~

Dkna Abza said...Reply To This Comment

dkna tumpang gelak hahhaaaa

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

amboi eksen kemain main lane kanan tuuuu..

qemaishak said...Reply To This Comment

hahah relax santai jek duk line kanan tuh

Rinna said...Reply To This Comment

hahahah selamba badak jek ekk duk kat lane kanan.. ikss..

norh said...Reply To This Comment

Whatever!!.. Ha ha ha

ieda said...Reply To This Comment

ekekekk biar kann diaaa ;))

norhidana miswan said...Reply To This Comment

jns yg pikir cume dia je ada dlm dunia nih... ahak2

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

dia x rasa bersalah tu..

eLL said...Reply To This Comment

kerek betollah

ratu siput said...Reply To This Comment

kompem telinga dia rosak ehehe..

ejaMaria said...Reply To This Comment

waaa... nak kena hon panjang nih...

Bulan Syurga Firdausi said...Reply To This Comment

hehehehe

gadisBunga™ said...Reply To This Comment

dia tengah layan feeling tuu...hehehe~

Kakzakie said...Reply To This Comment

Itu yg org kata pekak badak. Hon pun tak dengar..

Munnafendy said...Reply To This Comment

rasanya kalau org hon badak, badak pun toleh kot? haha

whitecappuccino said...Reply To This Comment

selamba jer dia yer

Lya Colours said...Reply To This Comment

lesen dia lesen agung. hehe

Amanda Suria said...Reply To This Comment

DIA ADA SHARE LA BUAT JALAN NI...HAHAHAHAHA

Mia Kassim said...Reply To This Comment

orang sedang melayan perasaan sambil bawa motor...jangan diganggu...hehehe

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

kete belah kiri lambat...dia laju konon he..he..

Mimie said...Reply To This Comment

huhuhu...lepuk kang

munna said...Reply To This Comment

mmg bengang bila folo motor mcm ni....

♥ dak pink said...Reply To This Comment

Kehkehkeh.

Bagi lah chance kat dia nak merasa dok lorong laju walopun dia tak laju mana.

♥ dak pink said...Reply To This Comment

Kehkehkeh.

Bagi lah chance kat dia nak merasa dok lorong laju walopun dia tak laju mana.

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

biase la kalo ade org bijak pandai ni...sabar je la..da la duk line kanan kan..

wahida said...Reply To This Comment

jah, sekali brader tu baca ko blog ko, amacam?

Zura Zue said...Reply To This Comment

berani dia ikut lane laju...

NM03 said...Reply To This Comment

jah,

lantak ar... mmg dia salah pun... hahaha


sikit aku tak heran noks!

☆♥L@dy @yU♥☆ said...Reply To This Comment

mesti berbakul kena maki serakah ni...hahaha

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

NTAH2 PEKAK KOT..HIHIHI

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

mmg salah dia la. ikutkan undang2, dia x bole ikut laluan sblh kanan sekali. coz kelajuan dia 80/90 kmj je pun

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Dia kurang pendengaran kot!!kuikuikui

ana said...Reply To This Comment

mesti dia bayar road tax mahaiii....hahahahaha

wantie said...Reply To This Comment

hahaha... memang menguji tahap kesabaran. selalunya org yg dok ckp talipun je kita geram. slow semacam..

dia tak dengar kot org hon.

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

sabor je la ye...

Azian Elias said...Reply To This Comment

kalau kena cium, baru lah dia tau cam ne.. haru kann..

Azian Elias said...Reply To This Comment

kalau kena cium, baru lah dia tau cam ne.. haru kann..

Ibu Lala said...Reply To This Comment

ha ha ha...memang tak makan saman...