Monday, November 12, 2012

senin yg sejuk!




pagi² aku teringin black canyon iced coffee ni. sape nak tolong bawak aku ke JJAU? tulunnnnn!!!
(dgn harapan kwn opis aku akn tunaikan permintaan. hahahaha)






bila opis sunyi sepi, rasa mcm nak bw qays datang teman duty kat kaunter sekali. ahaksss...

28 dok ngomen:

fiza said...Reply To This Comment

Tulinnnn...aku nengok pon jadi terliur.

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

jom!!!nak jugakkkk!!!

Mira Adzlia said...Reply To This Comment

adeh..terliur jugek

mamawaiz said...Reply To This Comment

x cuti ke kak..ramai org sambung-sambung cuti ni, hehe

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

perggghh..di kala kesejukan camni pekena ais lagik. uishhh..bawak je qays tu,xde la sunyi sgt :D

wahida said...Reply To This Comment

nok, nnt naik 16 nok...nonok pun nak naik bila stok sampai nnt...

tengahari kang aku ngaji tau...

Ena's Palace said...Reply To This Comment

mmmm...cam sedap je tuh!

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

hari ni datang keje berpeloh2.. tak sejuk la puchong ni.. :D

NM02 said...Reply To This Comment

mamawaiz,

tak la dik nun... simpan coti utk kerifowed thn depan... nak coti pjg nnt

hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

jah,

kau ngaji ke.... ok ok, sampai kang aku naik jap

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Kakcik pun rasa sejuk pagi ni walaupun tak minum ais. :)

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Waa...banyaknya ais..terus sejuk je rasa...hihihih

Lya Colours said...Reply To This Comment

jom2 saya belanja. tapi melaka takde si black canyon ni ye. huhu

SURIA AMANDA said...Reply To This Comment

aik..pepagi dah minum ais...tp mmg nampak sedap la...

Ema said...Reply To This Comment

aejuk lak terasa perut ni.. hehehe

abah khalisha said...Reply To This Comment

Pttlah sejuk!
Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat Cute

norhidana said...Reply To This Comment

hehehe jom kak, opis kiteorg dkt ngn jj au nih... tp kiteorg mmg suke lunch kt black canyon... sedap

wantie said...Reply To This Comment

KJalau la kamu ngidam. memang beratur je orang orang nak bawak kamu pergi.

Kalau akak le kat sebelah kamu. mesti cepat cepat tarik tangan kamu ke sana.

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

sedapnye....air tu...

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

menggoda la air tu.. telan air liur jap.. hehehe

Tihara said...Reply To This Comment

as salam

memang sedap la..kena dengan glass bulat2 tu :)

noorbaybie said...Reply To This Comment

jom jah rempit ramai2.. vroommm vroommm

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau dapat bawa Qays mana tak best. Lagi best dari yg dalam gelas tu..

ct rahani said...Reply To This Comment

sedapnya kak.. terliur sudah nih.. hehe..

redza said...Reply To This Comment

sedap tu pekena dua tiga gelas sambil sembang2

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

he he mmg best kalau dapat ni !

Siti Asiah said...Reply To This Comment

hehe, kite pun terliur jugak tengok air ni walaupun kat luar hari ujan...(",)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

perghhh, kena cri gak nih..