Thursday, November 8, 2012

selesai sudah


smlm time off kami ke pejabat ssm utk renew daftar syarikat yg mati 29hb nnt tapi hubby nak renew cepat sbb tgh dok ada promosi 50 hengget utk lima tahun. ramah² belaka warga ssm kat the mall ni. termasuklah abang guard yang dok asyik² tgk haku... ke haku yang perasan sorang²? hahaha

untuk tidak menjadi malu dengan diri sendiri, sila jgn adakan flash semasa mengambil gambar. kalu tidak habes semua orang dok pandang slek kat kite. haku rasa, abg guard tu pandang² kat haku sbb aku dok sibuk hamek gambar kot. hehehe... ala bro, satu ni je gambar terpakai flash... hakak lupa nak tutup flash la.. sori la! hehehe

 niezzareena enterprise, 5 tahun lagi baru hapdet kamu! :)

he'eh... nampak tak nampak tak???
ada kekurusan kat gambar tu kan
muahaha
kadang² jgn percaya pada cermin!
kan
kan
kan
!!!
(padahal separuh tubuh berselindung dibalik en.dedi)
@_@




terlalu kelakar panggilan hangit pg tadi. aku gelak sampai tepuk peha, sakit peha haku tau!

44 dok ngomen:

Lya Colours said...Reply To This Comment

pakgad jangan pandang lebih2 kang en. dedi dia lesingggggggg hehehe

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

kalau husband saya dia akan kata "dasar blogger" suami nak ambik gambar.. hahaha..

Anum said...Reply To This Comment

hahaha
yang pasti ko dah kurus skit kak

lieyalatif said...Reply To This Comment

kate bloger terfamos kan harus laa snapo2 hahaahahah....

ye ar ko niezza!! saje je ko mempergunakan en laki tuk mendapatkan efek kurus yg melampau...nanti aku tiru le tips ko ni heheheeh...eh tapi siyes la ko, tang muke tu nampak gak susut...menjadi le cabaran tanpa nasi ko tuh....

NM02 said...Reply To This Comment

anum,

kau perli aku kan... hahahaha

mencik tau!

NM02 said...Reply To This Comment

lieya,

ye ke beb? ala... kembang semangkok dah ni...

tapi betul, tu drama je, mana ada susut pun. hehehe

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

tak per.. biar cermin menipu skali.. u tetap cantek.. :) menawan gitu.. percayalaaahhhh!!! (lagi CT)

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

hmmm..saya lum sempat check kitorg nye sijil SSM. nak kena check gak ni. murah la klau 50 hengget utk 5 thn kan. hehehee. kak nmpk susut skit la. siyes! jeles la saya camni. nk kurus gak la. hehehe.

(akk wt biz pe eh? org xtau pun :P )

Ibu Lala said...Reply To This Comment

jual apa tu. x dgr pun panggilan hangit pagi tadi. ruginye...

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Eh... NIez buat bisnes apa? Takkan buat blog kena daftar kat SSM kot! :)

azzpinky said...Reply To This Comment

A'aaa...sebab kaget dgr panggilan hangit pg td, sy 'terlanggar' lampu merah! huhuu...dh la kt depan skit tu ada polis trafik...

ieda said...Reply To This Comment

alamakk !!
akak nyee dah reniew ke belum erkkk .. huwaaaaaaaaaaaaa
nak call hubby lah huhuhu

NM02 said...Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistina

ha sue, tgh ada promosi ni better p cepat.

ala, bisnes bodo2 jek... hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

@Ibu Lala

ulangan dia berkali2 kan... ala, kelakar sungguh la heh. hehehe

fiza said...Reply To This Comment

Phewittt...terserlah kekurusan mu itu ☺☺

ko meniaga apa nok? cer citer.

NM02 said...Reply To This Comment

@Kakcik Nur

hehehe.... kelakar la kakcik ni... bisnes kecik2 je kak...

atty's said...Reply To This Comment

kty pun ada dgr panggilan hangit pagi tadi,kalo x silap fbi kena kan adik ipar dia sendiri kan ..

NM02 said...Reply To This Comment

@azzpinky

lo.... nasib baik tak jadi aper2...

NM02 said...Reply To This Comment

@ieda

cepat call kak!

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

nak sangat buat syarikat sendiri tapi kita kerja gomen la...boleh ker?

NM02 said...Reply To This Comment

lyn,

skang dah tak kesah...

mamawaiz said...Reply To This Comment

company apa kak? jual apa yer

norhidana said...Reply To This Comment

mmg nampak kurus lah kak...

wahida said...Reply To This Comment

ko dah susut berapa kilo nok? mesti turun byk ni...lama giler ko tak mkn nasik kan nok...

Zura said...Reply To This Comment

kite pun kalau nk snap gmbar pun senyap2...tutup flash..

SURIA AMANDA said...Reply To This Comment

renew syarikat? wah....meniaga apa ni? x bg tau pun...

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

dah la... kau saje perli2 aku kan...

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

he he murah ye nk g renew jugalah

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

samalah kita semenjak berblog ni kamera tak tinggal, kekadang malu juga he..he..

insya allah, tak lama lagi kurus ni...

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Macam ada sedikit kelangsingan di situ.... hehe

Wah ada geng suka panggilan hangit...suka suka suka...tadi pagi memang kelakar...kurang asam tul husband dia...pandai tul berlakon, sampai nangis bini dia...

محمد رازيق said...Reply To This Comment

hehe. teringat cermin dalam citer snow white tu kak. hehe. salam kenal.

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

MUDAHAN PTG NI ADA ULANGAN PANGGILAN HANGIT TU..PG TADI X SEMPAT DGR

Kakzakie said...Reply To This Comment

Serious muka nieza pun nampak dah tak montel. Tapi kakak suka pipi montel - jgn marah tau:)

Nens Collection said...Reply To This Comment

TP MUKA NMPK DH KURUS LA KAK..JELESNYER!

NM02 said...Reply To This Comment

nens,

ala.... tu tipu je lah...

berlindung dibalik en dedi jek

cer amek gambar penuh

sama jek mcm b4 ni

hahaha

lizz said...Reply To This Comment

nampak slim disitu...muka pun berseri2 gitu...

munna said...Reply To This Comment

muka dah nampak slim dah tu...... munna pun baru je renew ssm suami... mmg berbaloi RM50 utk 5 thn

redza said...Reply To This Comment

dalam lif pon sempat gak posing amik gambar

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

A'ahla..nampak kurus dah..best2..heheee

:: Riri-Fatieha ::~ said...Reply To This Comment

wah... dlm diam2 ada bisnes ye kak...

Dee said...Reply To This Comment

wah..semakin cun lah kau skrg..

panggilan hangit pagi td mmg kelakar..kesian tau wife dia..huhu..

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

hihi..guard tu nk ngorat kot...

Chik Att said...Reply To This Comment

Hambek gambaq ni punada teknik dia ......janji mantoppp

Aleyn said...Reply To This Comment

Oh bizness woman ek....biz apa cer?