Monday, November 5, 2012

huh...ngantoknyer!


31 hari tanpa nasi! yes... berjaya menyahut cabaran en. dedi

 dah lama tak pekena rojak... huh, nikatnya!! pedas giler lak tu. jgn perot muncitku wat hal lagi udah

bossayamahutidoboleh?
.

.

.

.


budak botak kena buli dek mami smlm. mami getek² pewot dia sampai gelak meleleh air liyoq. 
hehehe...cian dia

29 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ni bukan edisi mengantuk!!!ni edisi bagi leleh air liuur weehhh...

Anum said...Reply To This Comment

nyum2

mamasuri said...Reply To This Comment

comel2...budak beso ni meleleh air liur mmg marvelous...hehehe

abah khalisha said...Reply To This Comment

Klu abah mmg tak tahanlah klu sehari tk makan nasi..mau pengsan dibuatnya

qemaishak said...Reply To This Comment

tahniah kak, nanti bagitau hasilnya ye kak:)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Mami susut sebab lemak dah pergi ke Qays..

Kalau kakak dapat skip nasi seminggu dah bagus sangat - sebab tak pernah lagi.

alien said...Reply To This Comment

rojak!
feberet tu.. yumm!

SURIA AMANDA said...Reply To This Comment

patut la ngantuk ...huhu...

mamawaiz said...Reply To This Comment

Hebatnya kak..x pening ke kalau x mkn nasi.akak diet cam ne

Cho Zila said...Reply To This Comment

tahniah.. akak baru mula hari ini... semoga akak kuat cam awak... dah tak larat raswanyer berat semacamjer...

eKa said...Reply To This Comment

uhh sgt tabik spring dgn org yg mampu tak mkn nasi, walau sehari..

Pokok Manggis Depan Rumah said...Reply To This Comment

Sedapnye.. Nyam-nyam..

wantie said...Reply To This Comment

NGANTUK GAK. TAK CUKUP TIDUR SEBENARNYA NI.

sebab meroyan jenjalan 2 hari weekend lepas.

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

alamak! dia tido smpai tenganga... ngantok sgt ye...

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Comelnya dia...sampai meleleh air liur..hihihi..saya pon keja mmkn rojak je ni..kalo tak dapat, mkn sengkuang dengan Kuah Rojak Mak Bee pon sedapp...

dhiashahida said...Reply To This Comment

wah....sedapnyazzzzz....ase nak obit2 je pp bb ni..;)

4feet8 said...Reply To This Comment

wah..mabeles.. tahniah2.. teruskan usaha..chaiyok2

Zura said...Reply To This Comment

klau xdpt nasi tp dpt lauk sedap...setahun xkena nasi pun xpe....hehe

Bicara Kak Noor said...Reply To This Comment

cuteeee sampai meleleh ayaq lioq tu tapi still cumilll

ieda said...Reply To This Comment

ngantuk ke haper nie ..
nie membunuh niee ! muhahahahah

mama memang kijammm ! ..

ps : dikk mu nak story haper dik , akk dah lama x online FB.. passwd dah kemana entah huhuh ..
cer citer ?? , email akak ;)

norh said...Reply To This Comment

bila la nak hidup tanpa nasi jugak ni..hu hu

norhidana said...Reply To This Comment

aku nk try gk lah kak seminggu tanpa nasi... heheheh tp, jgn pastu kene gastrik udah hehehe...

geram nengok bdk qays, rasa nk cobit2 pastu geget dia

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda,

baik...nnt ada masa free, saya email akak... skang ni duty kat tempat bz la kak...

lieyalatif said...Reply To This Comment

wahhh tanpa nasi!! diet keras ni heheeh...caiyok2...boleh punye...mule2 jek rase seksa bile dah biase tak amik nasi sure okey...

si bujang hensem ni...geram tgk mulut tecik tuh!!

Nens Collection said...Reply To This Comment

cayalah kak..sy x sanggup lg neh..tghri kang hubby ajak makan nasik arab,..haishh rugi kalo tolak tuu..haha

qays comel la..geram2!!!!!!!!!!!!!!

Fauziah Mohamad said...Reply To This Comment

wah terbaiknya tak pekene nasi yang banyak karbo tu...

cam ne nak dapat semnagat macam kamu ni?

teruskan usaha, semoga lebih baik..

blog kamoo osem...header tu cantik sangat!

i'm ur follower yg ke-1001

NM02 said...Reply To This Comment

hi FM,

saya skodeng blog kamu dan terus tinggal jejak ye...

Ibu Lala said...Reply To This Comment

aloh comeyyy gambr bb tu...

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

31 hari tanpa nasi?? hebat la kak!!!!

zana selalu beria2 xnak makan nasi.. tp kesudahannya, seminggu jer bertahan.. hahaha..