Wednesday, November 21, 2012

bahagia dikelilingi kawan² yang sengal


orang sengal je amek gambar cenggini




taining singkat pagi tadi adalah training yang paling bahagia bagi haku sepanjang haku berkhidmat untuk negara (saya bukan askar) hahahaha.... sape² yang berada disekeliling haku tahulah ape yang terjadi. 

aku bahagia ada kawan yang kepala sengal mengalahkan orang tak siyoman tepi jalan. haku rasa orang tak siyoman pun tak seteruk kawan² haku. muahahaha... gelak king kong skit!

merekalah kawan² susah senang haku. satu baris ada dua meja. satu meja ada 3 orang. semua sekali 6 orang. mereka lah kawan sengal haku sampai bila²!

buat 6 orang budak sengal, aku sayang korang sendat melekat!



26 dok ngomen:

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Kakcik pulak pening kepala sepagi dalam meeting yang entah hapa2! ;-)

Jna marcello said...Reply To This Comment

WAH~ PC KITA SAMAAAAA ;D

PinkUmmi said...Reply To This Comment

mesti seronok di kelilingi kwn2 sengal kan

noorbaybie said...Reply To This Comment

ko nak aku post gmbr ko yg lagi sengal x??? nak laa nak laa... plsss!!! hahahaha

Munnafendy said...Reply To This Comment

dlu kt opis lama, sy pun ada geng2 kwn sengal...mlm ni kitorang bkumpul :D


sygnya opis skrg xde langsung kwn...mkn pun sorg2 jek..

fiza said...Reply To This Comment

Tak der ker gambo 6 org budak sengal tu? Nak tgk...hehehe...

Anum said...Reply To This Comment

hhahahah
pc besar

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

besar nyerrrrr.....pc!heehehehe...

abah khalisha said...Reply To This Comment

kawan terbaik tu
McD Malaysia VS McD Luar Negara

rieda_ffya said...Reply To This Comment

mmg best ade kwn camtu...

NM03 said...Reply To This Comment

noorbaybaie,

kau jgn ngengada ye!!!!







tapi nnt mmg aku nak masukkan gambar sengal kita la noks

tunggu!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

he he xpe janji happy & bahagia

wahida said...Reply To This Comment

korang je yg sengal, aku tak...aku budak baik...sopan, lagi berhemah orgnya....

wantie said...Reply To This Comment

hahaha... kalau ada member sengal memang best. tak kering gusi di buatnya..

kekadang jadi jugak sengal kat office ni. ngaku okey.

norhidana said...Reply To This Comment

kt opis kalu takde kwn baik mmg bohsan kan kak...
kt opis aku ada sorang je bff susah senang yg gila2 kaki ngulor, tp kwn2 lain pun layan gk

hainom OKje said...Reply To This Comment

oklah tu.... tp jangan sengal banget ye! sikit-sikit je

redza said...Reply To This Comment

ada kawan yg sengal baru ceria hihi

whitecappuccino said...Reply To This Comment

tu yg best!

SURIA AMANDA said...Reply To This Comment

suka kawan2 sengal dari yg buat2 sengal pas tu sentap...x tahan gurau pi duk surau, kan?

ieda said...Reply To This Comment

akak dpt bayangkan
betapa happy nyee ko nokss ! ;))

ct rahani said...Reply To This Comment

sonok klu keje ader kaan yg sekepalakan.. meriah hidup.. :)

diana said...Reply To This Comment

sengal tak pe..jangan senget..hehehe

Dee said...Reply To This Comment

aku nmpk gelang emas je..hahaha..

Eye_nee said...Reply To This Comment

cuba ko kasi tunjuk geng 6 sengal tu.....

eLL said...Reply To This Comment

6 budak sengal,
tunjukkan mukanya nak kenal.

*bukan pantun 2 kerat kak. hehe

qemaishak said...Reply To This Comment

bestnya ada kawan se'kepala' kat opis, mesti g keja xboring, haku gak ni sorang2 sini kak wei huwaaa