Tuesday, September 25, 2012

pesanan dari mummy qays


assalamualaikum semua...

qays nak sampaikan pesan pada semua kawan² mummy, hari ni mummy qays ada kursus. mummy qays tak sempat nak karang n3 baru. nnt bila mummy dah abes kursus, mummy ckp dia akan hapdet ok.

cian qays kena dera. qays tak ngerti ape² bila kena pakai benda kat mata tu... qays hanya mampu senyum dalam bingung. qays lagi bingung naper org depan mata qays terlompat² panggil nama qays. ooo... nak suruh qays pandang kamera ngupanya. kesian... panggil aje la nama qays, tak payah lompat beriya sgt... hehehe... tapi qays encem kann... hehehe

25 dok ngomen:

wahida said...Reply To This Comment

qays mmg hensem!! meh sini maklong nak timang2 awak...

geram je mak long tgk awak ni qays...dgn takde tengkuknya...dgn double chin nya...adoi la...meh sini nak geget pipi tu...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ahhhh kamu ni sgt la gebus!!haisskkk..nak pelok pelok je kamu ni tau!

lieyalatif said...Reply To This Comment

qays hensemmmmm!!!!

wey anak ko ni kecik2 dah nampak hensemnyer...saham tinggi ni ekekeekekek.....

selamat berkursus beb!

adarnadzmie said...Reply To This Comment

aloloooo... kena dera pakai mask yer qays.... meh acik babab sape tu...kihkih....

bujal X said...Reply To This Comment

hi kak long~~comey betul dakbulat tu~~

bujal X said...Reply To This Comment

btw blog kaklong ada malware detected la~~

Nens Collection said...Reply To This Comment

olololo...hensem boy lah qays ni..gerammmm!!!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Qays boleh tak marah ye:) Macam dah besar bila buat macam nie.

:: Riri-Fatieha ::~ said...Reply To This Comment

qayssss encem le... geram tengok pipi tu qays tu!

fiza said...Reply To This Comment

Qays encem dan comel.

Eye_nee said...Reply To This Comment

Alamak dagu sudah ada dua layer lah..rasa cam nak geget itu dagu...

NM02 said...Reply To This Comment

@lieyalatif

alamak... tggi pujian lieya tu... nway, tengkiu... hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

@bujal X

haah... ada gak kaklong dpt komen mcm bujal. tapi kaklong bukak kot mozila ok je... yg bukak pakai IE ada problem mcm tu. camner nak buat ek bujal?

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

nnti mummy qays apdet ye...

qays mmg encem~!

ieda said...Reply To This Comment

qayss memang dah tahu dari dlm perut yg mummy qays nie kijammmm !!!!

adehhh muahhahaha ;))

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

wow...

bujal X said...Reply To This Comment

da clear da~takde malware da~

wan nurul hezrina said...Reply To This Comment

qayss so cute...hemsem bangat kamooo

-cinta soFiaSafiya- said...Reply To This Comment

qays Comeiiii...
pipi labuhhh gerammm tgk kamOOo :))

mamasuri said...Reply To This Comment

i like dagu dua lapis tu..geng ngan darin...hehehe

Dee said...Reply To This Comment

qays redha dan pasrah jelah eh kena buli..hehehe..

Azian Elias said...Reply To This Comment

kesian Qays dipergunakann.. siannn..

dhiashahida said...Reply To This Comment

ala shian nye qays kena dera..pasrahda mukanya..:)

salam kenal ye..dtg singgah blog awk..:)

mamawaiz said...Reply To This Comment

hensem sgt..anak sape lah ni yer.pndai pndg kamera pulak tu..hihi

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

kamu pakai apapun nampak comel la qays.. hehehe.. pipi tu buat aunty zana geram ok!