Thursday, September 8, 2011

tak berapa nak jeles

adik aku bersama jejaka kacak yg dtg kat giant sempena promosi sabun breeze yg dia jadi duta utk produk tu. selagi bukan FA, aku tak berapa nak jeles sangat lah.. sori la angah.. hehehe.. tapi ada rasa kurang senang jugak la sbb aku minat gak ngan mamat idung pacak ni lepas lakonan dia yang sangat hebat dalam chinta dulu. mulut dia yang buat aku ada rasa ada minat skit kat dia... muahahaha... korang minat ke kat AP ni?

dia penah park kete sebelah ngan kete aku masa kat kedai runcit area umh aku. naper aku leh tak pasan dia.. hubby yg pasan.. kalu aku jumpa dia........................................................................ kompem aku yg malu² kucing. ah ngada! bajet cantek kah? tak malu!!! uweekkk... 

37 dok ngomen:

♥cikmOt♥ said...Reply To This Comment

sib baik bukan FA kan...hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

cik mot,

kan

kan

kan....

Musang said...Reply To This Comment

xminat...minat megan fox ahaks

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

Tertiba teringat watak rasul ngeee
Nasib baiki hero mesia ai x der minat giler2 (。-_-。)

adarnadzmie said...Reply To This Comment

akak minat AP ni tau... minat malu2 kucing gitu... meawww...
hensem.. pernah tgk kat jom heboh bt kawan penang...

Miss Sukasih said...Reply To This Comment

kita sgt2 la minat..bcoz kte salah sorg fan die...Hotlovers.. =)

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Sy tak bape minat lelaki mata bulat. Tp klu mata kecik comel mcm Fahrin tu atau Aaron Aziz tu....err...eh? Ape yg sy mengarut nie?

atty's said...Reply To This Comment

fuh..abg encem..

misya said...Reply To This Comment

ada rezeki jumpa la FA nanti

cheqna said...Reply To This Comment

bila la si FA ni nak minang cheqna...lalalalala

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Tetiba lupa nama mamat ni? Suka tengok lakonan dia dalam KL Gangster.

syaidatie nurdilla said...Reply To This Comment

Kenapa bergambar dengan Boyfren i nih.. heheh..

bujal X said...Reply To This Comment

orang selalu konfius antara saya dengan AP~muka lebih kurang je.

*ok.saya bohong.

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Makcik2 yang guna breeze sejak azali tak dapaek nak jadik duta. Jadi duta boleh jgk dapat stok breeze setahun.

ajumohit said...Reply To This Comment

Aju Ada masa mamat ni kt giant tu, tp tgh ngendong dynamo 4.7liter rm18.49 tu kiri kanan tgn ni, tak dpt nk bgmbr, tgk dr jauh je, klu tak bleh jumpe niezza!!!

Huda said...Reply To This Comment

remy ishak tetap jadi pujaan :)

A y e s h a Ramlee said...Reply To This Comment

samalah, ayesha pun kemarok dengan bibir dia.. aduhhhhh, rasa mcm nak cubit2 je... heheh... ensemmmmm sehh

aanie said...Reply To This Comment

machonya adi putra ni....:)

ejaMaria said...Reply To This Comment

hihihihi... aku nak gelak je tengok iklan breeze tu... cam tak sesuai AP jadi duta...

hahahaha... ayat jeles...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau dah nama artis pergi mana pun org kenal kan. Teringat KL Gangster pulak kakak hihi....

fazilzura said...Reply To This Comment

wah2..... glamor kejap

mamaNoriz said...Reply To This Comment

samalah NM, kly la FA tu.. mahu kuar air mata darah kejelesan kan..hihi,

tapi Ap ni pun not bad encem dan macho nye...

best ek kat KL tu leh selalu jumpa artis...

Acik Erna said...Reply To This Comment

NM02..tetap jeles..cuma tak berapa aje..
manis senyuman adik tu dapat bergambar ngan dia..

kasihredha said...Reply To This Comment

jeles sikit je...hihi

eMMe said...Reply To This Comment

eeee...sweet nye AP....jeles tgk...

Sz said...Reply To This Comment

ihiksss....
minat gitu2 gak la kak...
betul2...tringat citer chinta tu!

ieda said...Reply To This Comment

ya tuhannnn akak peminat setia dia nie dikkk .. adehhhhh x tahan lahhh tapi nampak sgt kurus ! asal erkk !!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

aku biasa jek..tp asben aku yg slalu kata, dia antara aktor paling encem d malaysia nih..tambah2 iklan sabunnya tu yg 'mari-mari'..macho jek mukanya..

aizamia3 said...Reply To This Comment

wah.. ter ter jeles lak.. ;)

saLLy sWeeT said...Reply To This Comment

aku minat bangatt sama diaaa... paking kete sebelah ko? kalo kat area umah ko maknanya kat area umah aku laaa...hahaha

Fitri Senin said...Reply To This Comment

Pernah jumpa AM (Ako Mustapha)...terus rasa nak pengsan

MamaEma said...Reply To This Comment

jumpa Norlia Ghani bulan puser hari tu..tak pengsanlah pulak..hehehe

wahida said...Reply To This Comment

kenapa aku rasa si angah ni mcm dah kurus nok?

whitecappuccino said...Reply To This Comment

suka jgk kat AP ni..suka lakonan dia

abah khalisha said...Reply To This Comment

mcm kena je sabun ni..hehehe
Abah Khalisha Teringin Jadi Famous

dhiera said...Reply To This Comment

sabo aje la akak ni~

ikiqzana said...Reply To This Comment

Terus minat dia masa filem KL gangster.. Jai.. oo jai..