Tuesday, September 27, 2011

b4 habes raye

meh layan gambar masa jamuan bahagian aku dua minggu lepas.. b4 habes raya ni baik tempek sebelum bertambah basi


susah glakmer kat opis ni... kuar lif je terus ada papa razi muncit amek gambar kami. mati la statement.. naper aku cakap kami glakmer.. sebab ketua akauntan gred 52 pun layan blog kami. korang ada? hehehe.. lagi mati la statement... pengakuan berani fensan dgn mulot berbuih

kami berlima ketika ini. mereka berdua juge blogger. chichi dan shazana, mereka berdua akan menimang cahaya mata tahun depan. tahniah buat chichi berjaya ke peringkat kedua. dan sha peringkat pertama. 

aku dan adan tak berjanji utk memakai ala² sedondon begini.

wahida dan noor juge blogger. tapi noor belum xtif melampau mcm kami. buat masa ni takbleh kasi adress blog dia lu, masih dalam proses nak masuk umh baru. hehehe

dari kiri ~ kak jah, mek jah dan mak jah

anum dari kiri tu juge blogger... makin ramai blogger kat opis aku skang

tengok, kan aku cakap aku glakmer.. amek kambing pun papa razi muncit sibuk nak amek gambar
 
blogger + blogger + blogger dan blogger serba pepel

kamera aku juge pepel

mereka kawan yang sporting dan best!

lynda, rakan sejawat kami juger blogger. maceh lyn sudi jemput aku ke umh terbuka kau mggu lepas. makanan semua sedap². nnt aku tempek gambar okes

mamat belakang tu cibuk je nak begambar ngan blogger femes. fensan mulot berbuih lagik! 


Ya Allah Ya Tuhanku
kau berilah kebahagian dan kesenangan kepada sabahat ku ini yg aku sayang dunia akhirat, panjangkanlah umurnya, luaskanlah pintu rezekinya, berkati dan rahmatilah kehidupannya, limpahilah kasih sayang yang kekal abadi buat dia dan keluarga sepanjang hayat. amin..

hepi beday wahida, moga persahabatan kite kekal selamanya

pizza / dominos / nandos / mekdi ~ yang mana satu utk tghari ni?

61 dok ngomen:

bujal X said...Reply To This Comment

kemain banyak blogger!

*syabas sha bakal jadi mommy~~~~

Maya Mayana said...Reply To This Comment

sakan ofismu oit...tk menahan peg atasan tu pun baca..syabas :)

Anum said...Reply To This Comment

hehehehehe..
suka2..

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

akk satu office dgn anum eh? selama ni zana tau kak wahida jer satu office dgn akk.. hihihi.. ramai rupanya member blogger zana satu office dengan akk.. seronok la kalau dapat jumpa selalu kan..

hari ni birthday kak wahida yer.. nnti zana nak wish kat blog dia la..

kakcik said...Reply To This Comment

Hepi besdei juga buat Wahida dengan pertanyaan kenapa tak jadi berjumpa bulan depan? :)

Tema pepel ya? Hari ni depan opis kakcik ni masih ada jamuan raya - bertambah kembunglah perutku yang sedia kembung ni!

kakngah said...Reply To This Comment

boleh tubuh club blogger ofs nih!

lieyalatif said...Reply To This Comment

wahh masing2 ade blog hah...siap bos pun bace...kelas gituuuu kekekeek

menu mmg menarik....lagi2 kambing tu.....mak terliur dik non oiii...

mamaNoriz said...Reply To This Comment

ewah...

posing dgn blogger ek!

baru tahu korang ni se ofis je...hehe

meriah makanan!

mamasuri said...Reply To This Comment

wah seronok ...abis geng jadi blogger...

Pepel BoNda AmaNi said...Reply To This Comment

wah geng blogger opis la nie..kekekekek...kaler sedondon jerk kan..fefel yang penting..ai like...

atty's said...Reply To This Comment

ramainya blogger..satu opis..

adarnadzmie said...Reply To This Comment

memang glakmer sume geng bloggers ko dik...hehe

AzMask said...Reply To This Comment

serba serbi bloggers ada di dalam... manyak syiok itu macam woooo..

qemaishak said...Reply To This Comment

seronok geng ramai blogger ni, leh tukar2 cite hehe..

ku napok pepel je nih :)

MrS. F!zA said...Reply To This Comment

kemain lg tau berposing..bila lg kan..hihi

ieda said...Reply To This Comment

wah2 dikkk
memang glakmer lahh !!

semua pic2 bikin akak jeles lahhh , meriah ! ..
haaa sha tuu dah lama x mai umah akak .. rupenya berisiiiii .. sukeeee :)

MrS. F!zA said...Reply To This Comment

sis, ai ada komen kt you beli galaxy tab tu..nti reply kt komen blog ai ye..mmg tgh survey segera ni..hihi

chichi said...Reply To This Comment

kebetulan ramai yg pakai warna pepel..adoiii buruk sungguh muka aku.mencikkkk

miloais said...Reply To This Comment

ramainya geng blogger satu opis uols!

dan meriahnya makan!

Mommy Fara said...Reply To This Comment

La...pusing2, kwn blogger gak kan?

ctmarqonah said...Reply To This Comment

Salam kenal!!!!

Ramai kwn2 blogger kt sne.... Selamat ari raya!!!!

fiza said...Reply To This Comment

AMboi...ramai btul blogger satu office yer ☺☺☺

Huda said...Reply To This Comment

bestnye..seopis sume :) leh gossip2 :)

ajumohit said...Reply To This Comment

Boleh wat persatuan blogger ni heheheh...kemain meriahnya lah, suke nengok korang bergambor riang ;)

wahida said...Reply To This Comment

tengs mek jah atas ucapan yg panjang lebar tu...terharu mak nok...

p/s: giler ko buat stetement mcm tu...jadik bahan la kita kejap lagi..hahaha!!


p/s: paling sweet di situ adalah aku...hahaha...matilah statement...

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

lantakkan... aku lagi suker.. hahaha.. setara maner depa nak ngata pasal kite... dosa depa tanggung, pahala kite dapat. tak gitu?

NM02 said...Reply To This Comment

chichi,

buruk ker? pembawakan takpe.. lepas habis pantang, kau mesti mcm JLO balik... hehehe

ct rahani said...Reply To This Comment

meriahnya sis.. persatuan blogger ke nih.. hiks.. purple mmg sweets..

yangyuyu said...Reply To This Comment

done following u:)

Sinar Raudah said...Reply To This Comment

ya allah bestnya sis , rakan blogger terdiri dari rakan ofis..memang best la

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

satu opis blogger..mmg best lah..
anum pun ada sekali lah..hehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

wah bestnyerr ramai kengkwn blogger..awat kengkawan aku suma nih xnak jd blogger gak ntah..aku jek yg syok sndrik kat opis nih slalu.,.

ADAN + LINA said...Reply To This Comment

Kalau tak ada PAPARAZI MUNCIT tu tak adalah gambar gambar VOUGE...!!

Tapi kenapa ramai sangat pakai Purple..???
Bulan PURPLE sedunia ke..???

NM02 said...Reply To This Comment

adan,

ye la... aku hargai kehadiran paparazi muncit tu... terima sangat2.. cantek kan kite semua

Cik Ina Do Do Cheng said...Reply To This Comment

ooo baru tahu korang ni seopis, segomen, bestnya meriah tu, semua blogger.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

wah2 sakan2 nya blogger2 yg femes emes ni...wa caya sama lu beb....

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

Wah.. sgt meletup dan divalah opis u ni. Semuanya retis2 blogger. i loike.. hikhik

eLLy said...Reply To This Comment

amboi ramainye bloger kat opis ko..
kat opis aku .. aku sorang jer kot :p

ainnoraini said...Reply To This Comment

makan sakan ye...posing sakan...kawan2 pun sporting sakan..

mmg meriah...

AI said...Reply To This Comment

- boss korang bace x blog korang ?

mama maman said...Reply To This Comment

glamer korang noks.. wah2 wahida satu office eks... syoks arrr...:)

besh arr wahida ada org belanja.. mama taknak belanja sama ke Nieza..?? hhheee

siti kektus said...Reply To This Comment

mekdi. mekdi. heheheh ;p

farmys said...Reply To This Comment

bestnya makan-makan..

Hanis Azla said...Reply To This Comment

meriah dgn blogger yer kat ofis tu.. he..he.. bestnya wahida ada bestfren nak belanka makan.. klu ada rezeki, nnt kita jumpa kat rumah kak cik yer..

Ena said...Reply To This Comment

syok layan gambo..

sendiri skrg malas nak snaping.. adeihh la.


sporting la kalo gred 52 akak bos la kan, layan blog jugak.. syoknya..

Dee said...Reply To This Comment

aku suka baju wahida..cantiklah..yg lain aku tak nmpk dah hatta kambing tu pun..hahaha..

eB ezrin said...Reply To This Comment

wahhhhh bestnyer krg femes2... eb nih bkn stakat boss eb dok bc blog eb tuh, boss shah pn... ngeeeeeeeeee ;p

syariza09 said...Reply To This Comment

paparazi tu yg pakai songkok ker?

Acik Erna said...Reply To This Comment

NM02..satu opis ngan wahida ye..
selamat hari lahir buat wahida..
memang mani2 senyuman semuanya tu..

Cik TeN10 said...Reply To This Comment

perghh !! nampak sedap gila kambing tuh !! berasap je i tgk org dok tempek gmbar raye.. tp ipasrah je la coz tak beraya tahun ni.. huaa

ikatankasihku said...Reply To This Comment

posing kengmain lagi eh minah2 n mamat pepel tu..gambar clear, syok tgk!

akuzle said...Reply To This Comment

penah bc blog wahida tuh. seopis plaks awk yea? insyaallah, kita jmpa d kakcik's...

Run Away said...Reply To This Comment

ramai nyer...blogger...best ar...meriah giler...;d/...Sy suka pizza...saja jew bg tau...hik...;d

ratusiput said...Reply To This Comment

hiduppppp blogger...mak oi bestnye dpt kawan offer2 nak makan apa sempena bday :)

~izan~ said...Reply To This Comment

wah sha tu nk dpt baby dh yer...patutlah tak update2 blog dia hehe...tahniah la kat dia...

seronoknya mkn2 kat2 penghujung syawal ni =)

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

ramai jg blogger kat opis awk yer..ni mesti bjangkit dgn awk n wahida..hehehee

idasm said...Reply To This Comment

meriahnya majlis... n ramainya blogger.. kagum!!!

nazirah said...Reply To This Comment

wah satu opis blogger ek .. kt kementerian ape kak? hehe katne? cci kat putrajaya .. under dca ;)

Bitt (double IS) said...Reply To This Comment

salam singgah terus nak komen...

asssalamualaikum..kite dtg dari wahida...owh rupanya korang semua satu oips yer...hehehe saya follower wahida dan sha ;) kim salam dekat sha jugak lama dia tak berblog akekkekee

rara pinkmafia said...Reply To This Comment

sis knp k.sha lame tak update blog eh.

iduraz said...Reply To This Comment

syoknyer ramai blogger seopis..meriah n leh share2 citer..huhuhu..u keje mana eh...?