Tuesday, August 2, 2011

terima kasih # 3

assalamualaikum semua... ^_"

amacam ramadhan ke dua hari ini? semua ok tak? smlm kan, ai ngan hubby pegi bazar kat danau kota, org punyer lah ramai sampai jalan dah mcm buat tawaf plak rasanya. sudahnya kami tak beli ape sbb punyer la seksa nak tgk juadah ape yg ada. mm.. hari pertama camtu la kan. masuk minggu kedua atau ketiga lengang la tu. smlm mak masak mmg best. selalunya lepas minum dan makan kurma, solat dulu, tapi smlm tak leh tahan tgk menu² mak yg cukup mengiurkan. alhamdulillah, sempurna sudah puasa utk hari pertama. pagi tadi ai sahur makan bekal yg mak kasi. lauk ayam masak merah. punyer la selera. semlm tak lalu plak. ratah lauk aje.. tapi nescafe wajib minum. kalu tidak kepala ting tong..

hari ni belum masanya nak masukkan menu juadah berbuka. tapi nak cakap terima kasih kepada mereka² yg ingat kat ai. ooo.... komen smlm semuanya rasa lega ye sbb takde gambar makan. hehehe... tunggu.. akan ada la nnt.. ahaksss..

ini kiriman dari kak dee yg balik dari melaka dan sarawak. mmm... makaceh banyak kak dee. sampai dua FM kamu kirim kat kak jah ye.. hehehe.. satu hari mmg kita akan jumpa ye kak. tunggu masa yg betul² sesuai. ai ngan kak dee hanya kenal di alam maya, kak jah yang dah jumpa dia. so ape² dia kirim kat kak jah aje. tgk... baik kan dia... *__*. blog dia adalah blog yang wajib diterjah hari².

ini elle yang bagi. dia baru balik dari langkawi. mulanya saya nak kirim pelbagai jenis coklat, tapi bila tgk yg beli masa pegi langkawi hari tu dok banyak lagi, so tak jadi lah. dia kasi ni sebab ai tolong dia camner nak dapatkan hotel holiday villa yg murah tu. coklat ni sebab gilers eh.. kacang dalam tu rapat² wooo.. maceh elle, nnt pi maner² igt² la kat ai selalu ye... ngeh ngeh ngeh

upppsss... sori! TERada plak gambar kek hari ni. hehehe... ni kak jah kawan baik ai yg kasi. dia tu rajin buat kek. sedap ni weh.. sumpah tak tipu! nokss.... nnt aku nak tempah kek ni seketul punyer, kau sudi tak terima tempahan dari aku ni... aku cakap betul² ni aduyai... aku nak isnin depan eh.. ^_^

botol air berbentuk seksi ni dari brother bujal. maceh bujal... sejak ada botol seksi ni, ai masak pun bleh jadi sebab tahu bujal.. betul la ai cakap ninye pon.. ^_". sape² yg blom follow blog bujal, korang harus terjah sebab penulisan dia mmg best!

biskut belut dan chopstick ni kiriman dari bos ai yang baru balik dari osaka. maceh bosssssss... nnt pegi maner² igt kat kami lagi ye bosssss... eh, ai tak tau la bos ai ada blog ke tak. takut nak tanya.. huhuhu

ni plak dari kawan ai yg comei lotey baru balik dari indon. hamboi... sakan kau ye sha.. apepun kau mmg best sbb setiap masa igt kat aku. hahaha... ayat tak bleh blah. padahal awal² dah gertak soh blikan FM.. kejam kan ai.. hehehe


ok la yu olsss.. tu je nak citer. tak sabar nak tunggu lawak mingguan jumaat ni di astro warna 132

59 dok ngomen:

AYuNG said...Reply To This Comment

best nya dpt byk gift:)

♥ Kasut Pink ♥ said...Reply To This Comment

murah rezeki byk dpt gift..best..best..

shida said...Reply To This Comment

seronok bila ada yg mengingati... heheh:-)

adarnadzmie said...Reply To This Comment

byk tol gift u dapat... hehe..

ikatankasihku said...Reply To This Comment

Untungnyer dapat byk gift, bujal akak nak jugak botol tu!!!

azam said...Reply To This Comment

mrah rezeki...apa kata kongsi

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging….follow awak"

Chik Att said...Reply To This Comment

cokeletttt tu besttttt ... CA kalau gi langkawi mesti beli ... 3 RM5 ..

Natalia (Yaya) said...Reply To This Comment

salam ramadhan...ala jaat nye..gambo kek tu pagi2 dah menggoda sob3

lieyalatif said...Reply To This Comment

WOW!! murah rezeki gitu...mcm2 dpt hah....meriah laa peti ais dgn koleksi FM....sonok kan...skrang ni jadi trend dpt FM sbg ole2 dari jalan2....

ajumohit said...Reply To This Comment

Tahniah niezza, byknya dpt hadiah.... Kek tu tak tahan tu hehe

bujal X said...Reply To This Comment

seksi tul botol tu~aum!

FM dari sarawak tu comel~

Dee said...Reply To This Comment

wah..byk dpt gift ye..tu untung orang mesra alam..hahaha..

gadisBunga said...Reply To This Comment

biskut belut tu boleh buat berbuka dalam kete kalau sangkut dalam jem. heheh~

ratusiput said...Reply To This Comment

wah byknye hadiah dia...meh campak seketul dua fm tu kat ratu ble... :)

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Peh! Murah rezeki di awal Ramadhan!

miloais said...Reply To This Comment

kek itu nampak sedap banget!

kalau iols nak oder bleh jugak ke??? :o

fazilzura said...Reply To This Comment

wahhh banyak nye dpt gift .. besh tu

TAPIIIII dlm banyak2 gambo tu , gambo kek yg kasi den sontappp huhuhu

Ilhamny.com said...Reply To This Comment

biskut belut..??mcm ngeri jek..hehehe

eh, mesti umah kita dkt2.. sbb kdg lnda singgah gak PR danau Kota tu, tak Pun pergi PR taman melati jek..

misya said...Reply To This Comment

rezeki bulan pose ni

wida said...Reply To This Comment

mcm2 bentuk dan rupa sis dpt hadiah yer..

qemaishak said...Reply To This Comment

Alhamdulillah murah rezeki bulan posa ni hihi

Nak buat entri pasal makanan berbuka tapi kot kurus pahala puasa duk terliur, tunggu dkt berbuka karang la hihi

Kakzakie said...Reply To This Comment

Amboi banayak betul rezeki ramadhan ye. Syukur alhamdulillah...:)

NM02 said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
LiErOSe~QiEmi said...Reply To This Comment

almond gold!!!!! arrrgghhhhh sedap gilak tuuuuuuuuuuu

kakcik said...Reply To This Comment

Murah rezeki yang menerima dan murah lagi rezeki yang memberi. :)

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

tgk kek ceklat tuh pon dah gegar iman.. eehehehhee

wahida said...Reply To This Comment

kehkeh...ko nak order kek ngan aku? aku caj setalam kek coklat tu rm 50..mahu? muahahaha!!
miloais: nak order? akak lagi terer bab masak memasak ni...


p/s: ko mkn ke biskut belut tu jah?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...Reply To This Comment

wah bnyk tul dpt hadiah..rezeki tu..aci x bulan puasa letak gamba makanan ek? maklumlah ni pes time sy berpuasa dan ada blog..nk citer psl makanan takut org marah lak..

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

tak... yg makan biskut tu sape kau tahu... si biuty... kahkahkah..

Yan said...Reply To This Comment

Niezaaa..favorite air sama lah kita.Ada org tak boleh minum jadi ting tong. Kita lak kalau tak minum jd ting tong.

Eye_nee said...Reply To This Comment

bykkk noks gifts yg ko dapat..kenalan maya yg sgt miracle...

NM02 said...Reply To This Comment

kak yan, tgk la.. kita kan lahir hari dan bulan yg sama. sure selera kite sama kan kak...

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

bestnyer..bnyak dpt hadiah...

L said...Reply To This Comment

pon2.. lori milo benti depan belog, nk kasi 2 3 sachet milo 3in 1 utk berbuka nt.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/bangun-sahur-buat-aper.html

sha a.s said...Reply To This Comment

wahh..tetibe terselit FM i bg kt u.....tharu tau u....

*tp i beli pn sbb u ugut i siap taruk parang kt leher..tu yg bgegar iman tu...


muahahhaha

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Rezeki bulan puasa :-) Bestnya !!!

Ann Huda (Ate) said...Reply To This Comment

Ket (cake) itu menggugat keimanan ku... hehehe.

aizamia3 said...Reply To This Comment

sukeee coklat whittakers tu... sedap sebab kacang dia penuh.. kalau g Langkawi kena borong coklat ni banyak2.. sedap..

eB ezrin said...Reply To This Comment

kek tuh, fensan ;p

Huda said...Reply To This Comment

uishh..bestnye :) rezeki tu kan :)

mamawana said...Reply To This Comment

Assalam,

Bestnyerr dapat banyak gift...

Gieyana said...Reply To This Comment

murah rezeki kamu Yang..:)

cheqna said...Reply To This Comment

banyaknya dapat hadiah kak =)

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Ni la untung ramai kwn, mcm2 dapat...hehe

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

banyaknya gift!!! murah rezeki.. untung kan kalau ramai kawan ni..

ct shah said...Reply To This Comment

sedapnya kek kak jah tu.

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

mmg menggiurkan lah kek Da tuu :D

mummysyafie said...Reply To This Comment

banyak rezeki dapat ni..paling tak tahan kek tu. berkilat2 je.

hari kedua puasa sungguh mendugakan. dah la penin kepala..macam nak terkeluar je segala isi ni

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

cai yok bujal..

Kasih Ibu said...Reply To This Comment

amboi banyaknya org bg gift...murah rezeki...

sy tag awk lg...mana tau bertambah collection gift awk...

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

mamaNoriz sini.. said...Reply To This Comment

ewahhhh, murah tul rezeki dia...syukran!
tpi coklat whittakers yg paling best...sedap giler :)

eLLy said...Reply To This Comment

rezeki rezeki rezeki :)

ieda said...Reply To This Comment

akak nak semua ! ...
shaaaaaaaaa mana utk akak ..

ayat paksa gak nie .. ahakssss :))

~izan~ said...Reply To This Comment

murah rezeki ni..Alhamdulillah... =)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

rindu nyer ngn ko nooooook!!!!!

Zura said...Reply To This Comment

byknye dpt hadiah..

fadhdeela said...Reply To This Comment

bestnyer kak dapat ole2!! kek tu nmpk menarik jer :D

Biuty Burritos said...Reply To This Comment

apesal korang masukkan name aku dlm senarai kutuk mengutuk hah! erkkkk...biskut belut tu ape jah?

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

byknya gift..best kan kalo kwn2 pegi holiday ke jalan2 ke, dpt ole-ole hehe