Monday, August 8, 2011

s.e.s.a.k


sesak jalanraya
sesak juga rasa kepala
bila sesak kepala
aku otomatik jadi
n.g.a.n.t.u.k


51 dok ngomen:

wida said...Reply To This Comment

tido dulu sis...hehe
kerja x hr ni?

ajumohit said...Reply To This Comment

Laluan kita sama niezza, mmg sesak td duke tu, kt sentul ya ampuunnn!!!

cheqna said...Reply To This Comment

tarik nafas...hembus...tarik nafas..jangan hembus2 kompem tak ngantuk
lalallalala

AYuNG said...Reply To This Comment

ya ampun, kalau ari2 gini...
mau sesak jugak otak nih...

Teratak Hami said...Reply To This Comment

sesak sebab semua orang tgh bersemangat nak pergi kerja. Baguslah untuk ekonomi negara.

Anum said...Reply To This Comment

jawapannya tido la.. kalau dah sesak
hehehhe

kakcik said...Reply To This Comment

Jom kita tiiiiidoooooo... ;-)

eynda said...Reply To This Comment

Betul3x... kalau sesak cam ni nak tertido dulu pun boleh...

ana said...Reply To This Comment

sesak nyer...balik kul bape time tu?

bujal X said...Reply To This Comment

jangan tertido dalam kereta sudah~keh keh~

~izan~ said...Reply To This Comment

baru nk pesan mcm en.bujal tu hehe...

kalau ngantok dalam keta bln poser ni,nk kunyah apa2 sah2 la tak bley hehe

Huda said...Reply To This Comment

pagi2 mcm ni mmg ngntuk saja kan :) lelap2 la kejap then baru basuk muka :)

L said...Reply To This Comment

jom befikir dibulan ramdhan.. =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

miloais said...Reply To This Comment

pagi???

iols pepagi jarang menempuh kesesakan
sebab keluar umah awal2 - nak hantar anak2 pi sekolah n pi rumah nenek...
pukul 7 iols dah ada kat opis...
blom start sesak lagi masa tu!

ikatankasihku said...Reply To This Comment

Macam ni lah kl ari2..nasib dah lari melaka..nymapah nak adap jem jer memanjang..penat kak & tangan

Fieza79 said...Reply To This Comment

hurmm dtg tadi jalan terus je...tgal lagi cuma kena berhenti kat traffic light je hehee...

NM02 said...Reply To This Comment

miloais,

selalu tak mcm ni kat duke, semenjak bulan puasa je la jadi mcm ni.

ejaMaria said...Reply To This Comment

kita keluar awal... tak jumpa mcm ni... ;p

ieda said...Reply To This Comment

hahahahha tarik nafas jgn hembus2 tuuu nanti mati ekekek :)

akak punn ngantuk dik !

fazilzura said...Reply To This Comment

mmg jalan sosak pun tody .. sib baik i naik moto

Kakzakie said...Reply To This Comment

Rata-rata sesak kakak rasa sebab baru balik dari kampung terus ke tempat kerja...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

bln posa la bln yg paling sesak & azab...................

wahida said...Reply To This Comment

apa kata ko naik moto pas ni jah? ahaks...

Dee said...Reply To This Comment

aku naik monorel je..sesak dlm tren jelah..hehehe..

Aku said...Reply To This Comment

aku balik dari selatan kul 11 malam tadi pun sesak gak kat seremban...

Ayuraza said...Reply To This Comment

memang la kak..kalo dah jalan sesak rasa macam jauhhhh sangat..apa kata akak benti tido lu..hehe :P

shida said...Reply To This Comment

time sesak mcm ni... naik moto best

eLLy said...Reply To This Comment

Selamat pagi YB :D

memang sesak nokkk ... aku pun ngantozzzz

ZaNa aDieyZa said...Reply To This Comment

ngantuk tido jer kak.. nnti sakit kepala la pulak kalau tahan2 ngantuk tu..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

adush, aku tgk pon lotih..sbb tu aku suka naik moto jek..hehehe

Ati Masrif said...Reply To This Comment

time weekand ke..

mmg tension kalau laguni kan :)

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Sebu otak mengadap jem.

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

duduk kampong best kan. Takde jem, takde asap, takde tol! :P

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

mula lar rasa nak bangga keje dekat ngan umah tanpa laluan tol dan highway!! wahahahah

Cik Bambam dah bertukar domain

dwaty said...Reply To This Comment

sebelum tido... matikan injin dulu... hehehehehehe

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

tgk kereta berderet atas jalanraya terus rasa tension.. alahai, mujur kat kaytee tak jem mcm ni..

misya said...Reply To This Comment

sya yang tak sesak pun ngantuk

fiza said...Reply To This Comment

Memang ngantuk ah klo jammed.

saLLy sWeeT said...Reply To This Comment

huhuhu aku kalo sesak x le tido... kene hadap gak sesak tuhh... kalo tido... tercium la gamaknyer..hehehe

qemaishak said...Reply To This Comment

kalau ada org drive ni sempat tido sblm sampai opis hihi

Eye_nee said...Reply To This Comment

bahaya ni beb...tercium vontot org depan kang....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

memang sesak kan....waduh2 tiba2 plak aku yg mengantuk.....

Chik Att said...Reply To This Comment

ngantuk ... jom tidooo

ILA HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

alamak...

tensionnya kalau sesak cmne...

jom jap 2 minit kak..heheh

sha a.s said...Reply To This Comment

duke ni time bulan pose mmg la hazabbbb bedahhh

kayzie said...Reply To This Comment

baru pas hbis klas ajar stdent wat carving ayam..sesak gak..sesak nafsu makan tgk roasted chicken..huhu..selamat berpuasa..:)

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

duke pukul 7 pun sesak. ,menyamps. haha

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

kalo sy dlm jem pun sy tido hehe kesian siapa yg drive :P

cikbedahlaser said...Reply To This Comment

ye.. ini adalah kepantangan ku...
kalau driving time camni.. sure lena... hahahah.. owhh bahaya..
tp arini driving kt kawasan...yg tenang.. kereta byk jarang2.. tp.. still ngantuk.. cisss

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

yu kalau jalan jem mata ni nak lelap je, terutama bulan puasa cam ni.

Zura said...Reply To This Comment

nie bkn MRR2 ke..??