Friday, June 3, 2011

kenapa ni?

knp mcm sunyi jek hari ni?
smlm tido awal dan pagi tadi bangkit pun awal
kuar pegi keje, sunyi sepi jalan raya
mcm dah suasana raya plak rasanya
mungkin ramai dah cuti balik kampung
ada kenduri kendara mungkin
ramai dapat jemputan kawen kan
mmm... teruskan perjalanan ke jalan duta
sepi juga melalui jalan depan sekolah
ooo... budak² cuti sekolah mmg best
waktu bebas nak main sampai ke senja
selagi tak kena jerit, takkan puas main
tekan lif... sunyi juga
masuk opis, lagi sunyi
haaaaaaa.... ni yg buat aku ngantuk
nasib baik hari ni jumaat
dapat tido lama skit
best!

43 dok ngomen:

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

office aku pun sunyi!bos cuti jadi 1 hari ni aku nk BW okey :)

mama maman said...Reply To This Comment

ramai org dah cuti la tuh... ari nih dtg keja seumpama utk catat kedatangan je... hati sudah kosong utk keja... hhhuuuu... need to vacation ya..

~ yus ~ said...Reply To This Comment

akak bila budak2 cuti sekolah tak sunyi, riuh rendah rumah ni, tu pasal lah demam akak ni tak baik2...huhu

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

sunyi je jln skrg ni kn..musim cuti skolah..kak iena dh dpt invitation?? jemputlah dtg ye..meriahkn suasana..ajk en somi skali ye..mum msk special..

esk xleh bgn lmbt pia ade projek anivesary..hihi

atty's said...Reply To This Comment

esok lusa ,memang byk jemputan kenduri..

Encik Suami said...Reply To This Comment

Hari jumaat mmg best. sbb rehat lama kan? so..yg girl2..mmg amik kesempatan la. ada yg g soping dan ada yg tido kat pejabat. siapa bawak toto kot? hahaha..

jemput terjah new entry

1) (>.<) Rindu Pada Uols (>.<)

bujal X said...Reply To This Comment

bestnya jalan hari2 clear~~saya harap bebudak sekolah cuti la lama2 sampai raya~~haha~~

sha a.s said...Reply To This Comment

Jln lengang..heaven klu hr2 cmni :-)

zati embong said...Reply To This Comment

semua org da pakat balik kg kak.nk balik kg gak!

kakcik said...Reply To This Comment

Blog pun rasa sunyi (blog kakcik lah)! :(

Encik Suami said...Reply To This Comment

haaaa..mana ada sepi.
tgk tue..ramai jerk yg komen kan?

wahida said...Reply To This Comment

yeeehaaa, aku tak sunyi lagi pas ni sbb dpt mkn kepsi jap lagi!!

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

cuti sekolah.. mak pak pun ikut bercuti gak..

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

sis,2nd mjlis pia 12hb..block tarikh tu tuk majlis kami ye..majlis kesyukuran sempena baby,anivesary n lulus exam..yg hri ni baby shower itz ok..nnti pia bg goodie bag ya..dun worry..

Amni said...Reply To This Comment

hari ni hampir semua cam tak de mood.. sebab dah dua hari cuti... fuhhh...

NM02 said...Reply To This Comment

pia ku sayang... 12hb nnt akak kat langkawi le... alahai... rugi la...

NM02 said...Reply To This Comment

ES,

ala... komen dari kamu takde, tak lengkap ruang komen akak kau ni. hahahaha

AzMask said...Reply To This Comment

hari Jumaat ni rasa mcm ni g mengulo... Eh bukan hari2 mungulo ker? hehehe

chichi said...Reply To This Comment

kak ina...
tetiba aku terbayang kau tengah gelak mengilai2 ngan lawak soalan yg tak masuk akal..hampehhh..heheheh..windu nak makan maggi ngan kau kak ina kat 16..

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

opis saya pon sunyi jek ari nie..memang nak tertido..keje lak kureng..huhuhu

fazilzura said...Reply To This Comment

today is FRIDAY .. masing2 lemauuuu

Ayuraza said...Reply To This Comment

tu je kejenya ye..tido..bossssss mana???

ajumohit said...Reply To This Comment

jom dtg blog aju, mesti tak sunyi hehehhe

@juera said...Reply To This Comment

mmg byk gile dpt jmputn mjlis kawen..hihi

NM02 said...Reply To This Comment

ayuraza,

ramai cuti... orang gomen kan rehat lama... tu yang tido best. dari kuar perabih duit. betul tak?

Encik Suami said...Reply To This Comment

jgnlah cemitue. terharu kite tau.
ok2..utk entri nie..nie komen yg ketiga dari saya tau. lalalala..

eLLy said...Reply To This Comment

sunyi ke nok? .. ko posa tak ari nie ;p

NM02 said...Reply To This Comment

ES,

yes... sbb tu suker kamu xtif kembali. auchhh... lalalala

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

tak la nok. tunggu kepci sampai ni...

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

esok public holiday.. ada office yang cuti in advance

~izan~ said...Reply To This Comment

dah bunyi misteri nusantara dah hehe..sunyi sepi..jeng jeng jeng.hehe....

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

sunyi sebak dorang balik kampung kot, sekarang ni kan cuti sekolah.

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Biasa la kak, penangan cuti sekolah..hehe

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

kat JB pun sama tau...jalan lengang jer...

dwaty said...Reply To This Comment

budak2 kan cuti sekolah... pastu ramai yang balik kg... kat office saya pun sepi...

LaDy DrEaM's... said...Reply To This Comment

Budak cuti sekolah kak... apa lagi mak bapak dia orang pun cuti gak ler... hihihi

Mama_Fatin said...Reply To This Comment

kalo cenggini ari2.. bahagia idup..tapi bowing pun ade juge

aNiM said...Reply To This Comment

jom join ga saya

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/2nd-giveaway-by-anim.html

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

betul ari ni ramai yg dah start cuti...jeles!

Papa Mifz said...Reply To This Comment

saya x pernah lalui kehidupan yg sunyi lagi....:)

mummysyafie said...Reply To This Comment

cuti sekolah jalan pun lengang..tak susah cari parking kat opis ni. tapi start esok saya dah cuti semingggu..boleh guling2 atas katil :P

Aidanisme said...Reply To This Comment

hai rina.. i ade buat offer premium beautiful.. pm me for details.. c ya

Ieqa Rahim said...Reply To This Comment

mcm bez je office k.niezza...sunyi sepi xde org kacau....hehe...
ekceli,nk komen n3 kt ats tu,tp xphmmmm...
(-_-)