Monday, June 6, 2011

GA : saya nak fm ni

jom join GA dari saya. ini fm yang lebih masa saya pegi kuantan bulan lepas. dari dok terbiar dalam drawer, baik saya buat hadiah GA. ala... GA suker² yg takde kena mengena ngan tarikh beday saya ke.. tarikh anniversary ke ape ke. so jom tgk syarat..takde syarat tak best la kan...


mcm biasa, tempek gambar di atas dalam n3 korang bersama tajuknya sekali
harus jadi follower saya sebab saya akan follow korang jugak
tempek gambar di atas kat side bar bersama linknyer sekali. mudah nak semak
suker hati nak taq kekawan lain ke tak, mmg takde paksaan
3 hadiah yang sama ini akan dipilih pemenangnya melalui cabutan undi dalam balang yang akan ditarik oleh bambam, anak buah saya. itu pun kalu penyertaan lebih dari yg dijangkakan
tempoh GA ni tak lama... dari petang hari ini sehingga 6 jun 2011, jam 5 ptg
yang akhir, wajiblah tinggalkan link korang
selamat maju jaya kepada yang sudi join GA ni

*****************************************************
senarai peserta


4. serry
5. huda
6. myra jay
7. zura habib
8. mama maman
9. nanakimie
10. zaikulim
 11. nana
12. ibu balqis
13. ibu alisha
14. annur islam
15. qieranna
16. jaa
17. nureen
18. pink ummi
19. srikandi cinta
20. rinna
21. cempaka kuning
22. baby wanie
23. cik jijah
24. puan nina
25. queen pink
 26. cik rose
 27. anim
28. fa10
29. izzaty hedry
30. ayesha ramlee
31. shera haifa
32. chara
33. hanim
34. jieha89
35. keyphochee
36. amiraliyana
37. zahidah
38. cik syuhada
39. nur syahida
40. cekodok
41. nida
42. meoww cat
43. ckin life
44. isyam mirah
45. noor fatin
46. juelee
47. jijimon
48. mama syima
49. cinonet
50. azatie
51. ya alya
52. kasih ibu
53. cik tedy
54. nea flerida
55. rohana
56. tiefazatie
57. mrs nazar
58. ibu aisya
 59. elly
60. umi aiz
61. littlemyrashmallowdiaries
62. mayanabilla
63. alya
64. alycia
65. ita
66. syida syakirin
67. frommetoyou2
68. jieda
69. aanie
70. misz zalina

89 dok ngomen:

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

good luck darling :)

NM02 said...Reply To This Comment

izwa,

ape yg gud luck? aku yg wat GA ni nok.. adoiii

sha a.s said...Reply To This Comment

kahkahkahkah..gelak jap komen si 'mrs eady' kt atas...huhuhu

Latina said...Reply To This Comment

salam..nk join gaklah....

http://cintakasihlatina.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

ejaMaria said...Reply To This Comment

tumpang gelak sama pasal komen yg 1st... heheheheee

chichi said...Reply To This Comment

aku joint kak ina...hahahahah

http://sebambu.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

Hye sis..im ere..try nasib di petang jumaat..ingt bg bambam tarik nme pia tau..hihi..

Yang hadiah dr akak tu pia letak kt umh.yg ni leh letak kt opiz.hihi..konfiden itu kan penting..hahaha

http://zsqueenbee.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

*Ms.Serry Fatieha said...Reply To This Comment

kak, nak joint jugak...

http://fatieha-mylife.blogspot.com/2011/06/ga-sy-nak-fm-ni.html

Huda said...Reply To This Comment

huda join sama :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

bambam tarik no aunty tau! :)

Myra Jay said...Reply To This Comment

Dah join :)


Id : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

zura_habib said...Reply To This Comment

Sy join juge:-)
http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

id follower zura_habib

wahida said...Reply To This Comment

aku tak kuasa jah nak join sbb ko kan dah bg aku FM ni...yeeeehaaaa!!

apapun, aku support GA ko ni...

mama maman said...Reply To This Comment

ramai dah join ye...
ok la mama yana join ye...

http://mamayana10.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni-dr-nm02.html

nanakimie said...Reply To This Comment

join:)

id:nanakimie

http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

zaikulim said...Reply To This Comment

salam zai dah join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Nana said...Reply To This Comment

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

ibu balqis said...Reply To This Comment

Ibu balqis join...

http://ibubalqis.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

TQ..

IntaNBerliaN said...Reply To This Comment

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

TQVM

sha a.s said...Reply To This Comment

awak, kite x join GA ni tau...sbb awak dah bg FM kt kita hr tu....ehehe

annur_islam said...Reply To This Comment

salam ukhwah..saya joinn..

id Follower : imtifa_annur/annur_islam

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Thanks..:)

qieranna said...Reply To This Comment

join jugak

http://asyikbercontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Jaa said...Reply To This Comment

JOIN

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

maya amir said...Reply To This Comment

nak join tapi nak kuar umah jap ni..nanti kalau sempat nak join laa:)

-Nureen- said...Reply To This Comment

nureen join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html
tq

PinkUmmi said...Reply To This Comment

join gak :)

http://pinkummi.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

tq

Srikandi Cinta said...Reply To This Comment

sy dah follow n join GA:

http://khairasrikandi23.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Rinna said...Reply To This Comment

Okey saya join yer

http://rinnamanja.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Cempaka Kuning said...Reply To This Comment

CK join.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

baby_wanie said...Reply To This Comment

baby wanie mahu join juge yerr..

http://babywaniesukacontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

cik said...Reply To This Comment

jijah join ya sis


http://cikjijahpages.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

puan nina said...Reply To This Comment

sy join..

http://ninagacontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

QUEENPINK said...Reply To This Comment

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.htm

Cik Rose Cute said...Reply To This Comment

join and follow

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

aNiM said...Reply To This Comment

saya nak fm ni :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

tq~

fa10 said...Reply To This Comment

saya nak juga,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

id: fa10

☀ Izzaty Hedry☀ said...Reply To This Comment

join..=)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

A y e s h a Ramlee said...Reply To This Comment

followers 478 join sama..

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

shera haifa said...Reply To This Comment

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

♥CHaRa♥ said...Reply To This Comment

join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

tq

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

ooo awk yg buat nie..mujur sy bc betul2 tau..

wa..nak join jgk....tUNGGU!!!

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

dah join, ini link nya

http://softtouch82.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

asiah_najihah said...Reply To This Comment

asiah nak join..


http://jieha89.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Keyphochee said...Reply To This Comment

me join

http://keyphochee.blogspot.com/2011/06/saya-nak-fm-ni.html

amiraliyana said...Reply To This Comment

joined!

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Zahidah Rustan said...Reply To This Comment

SALAM

JOINED !

http://strawberrycoklatz.blogspot.com/2011/06/assalamualaikum-semua-lame-x-update.html

cik syuhada said...Reply To This Comment

join ye.

http://suka-sukacontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Nur Syahida said...Reply To This Comment

join

http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

cekodok said...Reply To This Comment

join

http://contestcekodokpunyer.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Nida said...Reply To This Comment

Salam perkanalan..

Kak Nida menjoinkan diri ye.. moga-moga ada rezeki dapat FM tu..ameeeeennnnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

id follower: Nida

tq:)

meoww cat said...Reply To This Comment

join..

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

ckin life said...Reply To This Comment

ckin join....

http://ckinro.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

TQVM

isyam mirah said...Reply To This Comment

kakak..kakak..kakak..
sy sudah

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/ga-sya-nak-fm-ni.html

NOOR FATIN said...Reply To This Comment

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

:)

juelee said...Reply To This Comment

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Jijimon said...Reply To This Comment

im on it~

http://bondofexcellence.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Mama Syima said...Reply To This Comment

saya join

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

nak jadi follower blog you tp mlm ni button folower mengong..sok mlm saya add follower..dah add sy gtahu ye ok!! TQ

cinonet said...Reply To This Comment

dah join :)
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/saya-nak-fm-ini.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...Reply To This Comment

Salam ..Dah Join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Ya ALya said...Reply To This Comment

salam...

ya join...

http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Kasih Ibu said...Reply To This Comment

sala perkenalan...
ibu haiqal join GA ni...

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Cik.Tedy said...Reply To This Comment

nk join!!! nk join!!!
cnie>>>http://secretoflife69.blogspot.com/2011/06/ga-sy-nk-fm-nie.html

Cik.Tedy said...Reply To This Comment

nk join!!! nk join!!!
cnie>>>http://secretoflife69.blogspot.com/2011/06/ga-sy-nk-fm-nie.html

So Shy Lady said...Reply To This Comment

isyh mcm nak join tp akak nk klua jap ni. akak duk psr mas ni hihihi (t.tanya pun)

nEa FleriDa / nIL said...Reply To This Comment

nil join..

http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

eLLy said...Reply To This Comment

nok aku join.. esok kul 8 keluar la tu ;p

azieazah said...Reply To This Comment

Selamat berjaya buat semua peserta. Kak Azie tetap follow U, wpun tak masuk bertanding.. :)

Rohana Ahmad said...Reply To This Comment

http://kesayanganmukerinduanku.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

tiefazatie said...Reply To This Comment

ifa mmg follower sis..join!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

tq!

ana said...Reply To This Comment

join gak..huhuhu

Mrs Nazar said...Reply To This Comment

Hai sis... nak join gakkkk..walaupun dah last day...hihih..i already follow...

http://nazarku.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Bicara hati ibu aisya said...Reply To This Comment

Salam sis..

Saya dah follow n nak join yer

id. folloer : mysweetlove aisya

http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/06/ga-saya-fm-ni.html

tq

eLLy said...Reply To This Comment

nok nama aku jng lupa ;p

http://ellywithlove.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

umi aiz said...Reply To This Comment

umi n aiz join jugak..
dah follow....

http://umiaiz.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

adarnadzmie said...Reply To This Comment

wah.. ramai nya joint contest ni...

LittLeMyRsHMaLLoW said...Reply To This Comment

Myra follower ke 504 nak join ! ! !

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

join hari terakhir..hehe~
sempat lagi kan ?

=)

mamasuri said...Reply To This Comment

gud luck sume...hehehe

Herda Idayu said...Reply To This Comment

salam
hai...
masih tak terlewat kan rasanya saya nak join

saya dah join

id :mayanabilla
url:http://mayanabilla.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

hope masih diterima
tqvm

Alya said...Reply To This Comment

LYA JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

ID: ALYA

TQ

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

mataku dh sperow!!hahaahah....

~~@lyci@~~ said...Reply To This Comment

salam.. alycia join..

Id : alycia

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

tq ;)

ita said...Reply To This Comment

ita@atiron_2000 dah joint

http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/saya-nak-fm-ni.html

shidasyakirin said...Reply To This Comment

join
http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

wah...meriahnya...cayalah huhuhuhhhh

Frommetoyou2 said...Reply To This Comment

salam.join!

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

Jieda said...Reply To This Comment

saya nak join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

aanie said...Reply To This Comment

sy join..

http://aanie.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

m!sZ zAL!nA said...Reply To This Comment

fuhhh!! nasib sempat lg join
http://miszalina.blogspot.com/2011/06/ga-saya-nak-fm-ni.html

cheqna said...Reply To This Comment

huarghh kak
kol 501 pm ni...huhuhu
sibuk hari ni.....
=(
pepun selamat menang untuk yang join

tiefazatie said...Reply To This Comment

tq sis..ada dh nama ifa..=)