Wednesday, May 18, 2011

malas

semenjak blogspot bermasalah minggu lepas, ai cukup malas nak hapdet ape² citer. sentap dengan segala komen yang dah berpuluh tu hilang pun satu hal. kesian kan kat kita semua. tapi nak wat camnooo... perkara dah pun terjadi. nak hapdet kesah percutian bersama keluarga ke kuantan pun malas giler nih. hadoi.... datanglah wahai semangat blogger tegar! datanglah meresap ke dalam jiwa ku ini kembali!

ni, follower plak tak dapat nak tgk. ah!!!! lagi sentap ni weh!!! kalu ilang camnooooo????????



40 dok ngomen:

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

xpe haku tggu je la entry ko nnti!hehehehe...beb...tolong aku tgh kempen ni...baca kat blog aku ek :)

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

agaknya blogspot nak buat karangan bahasa melayu dgn komen tue semua kot huhuhhhhh

kakcik said...Reply To This Comment

kenapalah blogspot curi komen2 tu, ya? :(

ieda said...Reply To This Comment

fuh .. fuh ... fuhhhhh
come on dear ! wake up & TEGARRRR !


ekekek x sabar nie nak tahu cite di KTN .. awat x callll .. singung !! :))

ratusiput said...Reply To This Comment

takpe2...amik mood dulu :)

mamasuri said...Reply To This Comment

lor..penat lah ni..takpe2 relak dulu...dpt tak tukar voucher hari tu?

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

as salam kak iena..welcome back to ofiz..conok bercuti..pia pun g bercuti dgn family mertua tp nk hapdet cte ni mls gilerrr..xtau ble mood nk mari..

fazilzura said...Reply To This Comment

mmg , SOKONG .. betui2 menyentap jiwa

wardah said...Reply To This Comment

kak kak iena..benci kita..habis sume komen tau. hukhuk

cik dah ganu kiter said...Reply To This Comment

uii kes cuti lama la ni....
ke trg bila plk........

ejaMaria said...Reply To This Comment

rilek la... aku nye komen pun ilang gak... pastu entry yg hari khamis tungang langgang... ntah hape-hape bole entry yg dah publish jd draf balik... pastu bole kuar publish 2 kali... haih... lantak la... blog jerrr... ;p

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

Adik niezza, cik ina dah tukar blog. nanti jangan lupa singgah ye. muahhh muahh.janganlah malas malas.

Encik Suami said...Reply To This Comment

Akak ada pesbuk tak?
Klu ada..bagi addnye.

ieda said...Reply To This Comment

huwaaaaaaaaaaaaaa
ko memang bikin akak sentap lah dikkkk ekekkekeke

TAMAN TAS sebelah taman akak jewwww .. akak duk dekat taman depan TERUS MAJU tuu je .. ari2 ke TAMAN TAS sbb beli brg2 dan antar anak tuisyen ... kalau calling2 akak leh jer singgah penginapan ko tuu dik :))

huhuhuhu dah x der jodo kan .. next time x jumpe akak GIGIT ! muahhahahahha

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

follower den dah ler keciput sikit jer.. kalau ilang, sentap laaaa!!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

kakD klu hilang folowe tak pa lg...jgn blogspot tutup dah le...

Encik Suami said...Reply To This Comment

Search nama ENCIK SUAMI.
Ada gmbr anak kat profile.

ajumohit said...Reply To This Comment

dah ada balik dah follower tu niezza...

NM02 said...Reply To This Comment

ES,

okeh...

NM02 said...Reply To This Comment

aju,

haah... selamat!

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

tulah.. sedih jugak ada komen byk yang hilang

munna said...Reply To This Comment

mmg byk betul masalah blogspot skrg ni... jgn blog hilang terus sudahlah... gila meroyan nanti

munna said...Reply To This Comment

mmg byk betul masalah blogspot skrg ni... jgn blog hilang terus sudahlah... gila meroyan nanti

ieda said...Reply To This Comment

adik izan duk batu 12 .. atas sikit dari perumahan TAMAN TAS tuu dik huhuhuhuhuh :( ... :))

ainnoraini said...Reply To This Comment

mmg ade masaalah beberapa hari yg lepaskan...

jgn la malas2 ye dear..kak ain baru nak berkenal2 same niezza ni tau..

Fieza79 said...Reply To This Comment

ohh ye ke blogspot problem..tk tau pulak...dh lama 'berkurung'..tk tahu menahu pungg..

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

akak!!!!! datang kuantan!!!!!!!!!!! hehehe...kuantan tu bercuti ktne kak? lame tak jengah sini.semenjak 2 menjak ni malas tol nk berblogspot..ni je baru semangat blk..

Rinna said...Reply To This Comment

Sabo2 jgn tak update..lekas update.. tau.. hehe..fuhhh..tu semangat dah dtg balik tuh.. :)

Dee said...Reply To This Comment

dee punyalah busy smpi tak tau pun blogspot problem..jgn majuk lama2 eh..cepat2 update..

eMMe said...Reply To This Comment

niezza, ai pun moody jap, but now okey, tabahkan hati je, comment i yg tak brape banyak tu pun hilang, kite senasib, tapi....tetap terus berblog wat cam takde pape berlaku, kemon' la ma fren.

~@mOi ~~ said...Reply To This Comment

sama la kak... hahaha.. malasssss sgt...

Sang Kelembai said...Reply To This Comment

Assalam,
Kalau nak seru semangat biasanya kena berkokok sekali atas busut jantan.

wahida said...Reply To This Comment

bila blog selalu buat hal buat aku rasa nak ada domain sendiri jer...

Cik Pah said...Reply To This Comment

hilang ek semua komen.. tak perasan pulak..

lagi satu..mmg dah perasan.follower tu hilang..ingatkan kan screen pc off nih jer.. bila nak elok yer..

a.samad jaafar said...Reply To This Comment

sabooo... ni saya datang bagi semangat nih.. mmg ramai yg merajuk dgn blogspot hari tu.. saja nak menguji kesabaran blogger tu..

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

patutla akak jarang hupdate..

ila pun malas...

jom merajok dengan blogspot la..hehe

zati embong said...Reply To This Comment

itulah kak,jap ada jap xde.main2 betul la.huhu

absolutely emy said...Reply To This Comment

alalala.. jangan la merajuk cik puan sri nieza ooii... :) encik blogspot saja jer test user dia.. hehehehe..

azieazah said...Reply To This Comment

Betul. Hari tu semua blogger yang guna blogspot, menerima nasib yang sama. Takpa, sabor je lah. Kan kita senasib?

“NUR KASIH the Movie: Bila Hati Sudah Kasih...”

norhidana said...Reply To This Comment

jgn la begitu kak... kalu akak mls nk update blog kang dh tak best... sunyi rasanyer tak lyn cite2 akak tau