Monday, April 18, 2011

Notis Dari Google : Blog Yang Tidak Menggunakan Akaun Google Akan Dihapuskan

 v
v
tadi singgah blog lyafrina, agak tekejut baca tentang n3 dia pagi ni. korang kena klik nama lyafrina tu utk tgk ape yang ai maksudkan. benda ni kena share utk kepentingan bersama. ai tak boleh nak bebel panjang sebab mamai baru bangun tido.

pada pengguna email selain google, sila amek perhatian! nasib baik saya pengguna gmail.. selamat! sesape yang nak tukar akaun, sila klik link yang lyafrina bagi tu..

alahai, follower saya dah 390. alhamdulillah... terus segar dari mamai... oh!

v
v

28 dok ngomen:

Fieza79 said...Reply To This Comment

hahh...fieza baru je buat entry psl ni..terus hilang pening sekejap bila dpt tau ni...apa2 pun hmpir selamat...hehee

~ yus ~ said...Reply To This Comment

akak guna gmail email...:)

ratusiput said...Reply To This Comment

em mmg guna gmail sbb se register memula dulu kan nk kena ade akaun gmail so mmg taktau pun leh guna email lain :)

azzey said...Reply To This Comment

YE KE? KLU YAHOO CAM NE?

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

hah?betul ke neh...ila pun guna yahoo..

NM02 said...Reply To This Comment

azzey dan honey, sila ikut step yang lyafrina bagi link tu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...Reply To This Comment

haah.. sentap jap weiii..
trus register gmail, ekceli dh ada tp utk opis aje..
hhuhuhu, pening kapla nk setup.. adooooyyy..

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

hah??nak buat mcm mane ni??

♥ manje ♥ said...Reply To This Comment

kita guna gmail juga... selamat! =)

ieda said...Reply To This Comment

aah lah dik .. akak ada baca tadi .. tapi kan dah try buat , tapi x leh mcm mana erkk .. dah add dah gmail add tuu , bila try masuk guna add tu x leh pulak .. dia kuar satu layie blog akak yg memang asal guna gmail add tu huhuhu .. mcm mana erkkk :(

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda, alamak... kite tak try plak kak. nnt nak tolong wahida baru tau camner.. akak cer tya sesape yang telah berjaya.. alamak, sape pulak kan... nnt kita try tolong wahida dulu ye...

sha a.s said...Reply To This Comment

naseb kite pn guna gmail....

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

google tetap yg terbaek kan

wahida said...Reply To This Comment

aku stress!!

Ati Masrif said...Reply To This Comment

kalau blog kak ati guna gmail

kalau FB ..guna yahoo..

ok tak :)

NM02 said...Reply To This Comment

sahrom,

haah... lepas menggunakannya, baru tau kehebatannya

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

releks la jah, esok aku tolong k

NM02 said...Reply To This Comment

kak ati,

ok la tu.. kira selamat la tu..

Ina said...Reply To This Comment

saya mmg pengguna gmail..thanks for the info.

Oasis said...Reply To This Comment

ye..sy akan tgk jap lagi. cam berdebar2 ni...

MataHati @ MH said...Reply To This Comment

yg belum tukar cepat2 lah tukar ke akaun google.. nanti blog kena block, nyesal tak sudah

dyea irdina said...Reply To This Comment

terbaca jugak artikel tu pagi td,,n nasib baik la mmg dah guna google so agogoooooooooooooooooooooooooooooo

ana said...Reply To This Comment

dh tukar email..tq bg info nie!

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

betul ke..alamak kena tukar ni ke gmail..thanx 4 sharing...

tahniah follower awk sgt ramai...

cikpuanhady said...Reply To This Comment

huhu..gitu ceritanya..si baik me guna gmail..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

ooo nasib baik akak mengunakan akaun google.

eB ezrin said...Reply To This Comment

alhamdulillah eB dh tukar ms x leh upload gambor ari tuh... kalo x... hu3

The Red Rambutan said...Reply To This Comment

Roti arab tu selalunya aku makan dengan yogurt perasa strawberry, sedap betul.