Wednesday, April 20, 2011

jom layan anak buah saya









tapi bambam boleh pakai dress tau!! pink lagik! nampak bambam genggam tangan kiri tu, nak kena penumbuk? jgn sampai bambam jerit terus tarik gear lima... lintang pukang mummy larik nnt. ha, bodyguard kat belakang tu pun garang tau.. bambam ikut peel dia la.. tu la bonda bambam.. eh, mata bambam cepet sebelah la.. ooo.. bambam baru lepas baik dari sakit mata. sian bambam kan.. dah la mata cepet, bertambah la cepet lagi. sori, bambam posing agak kekwat skit.. ahakssss... oklah, bambam nak pegi kedai rambut yun nam ni.. nak repair rambut biar lebat dan cantek mcm akak fasha sandha.. baibai!

48 dok ngomen:

ieda said...Reply To This Comment

aloh2 .. nyenyak dia tito mummy buat aksi2 mcm tuu dia x sedar punnn ekekkeke .. soo cute ..

adehhh geram lak akak tgk :))

cantik tuu fress pink tuu .. tapi muke x nak senyum punnn ...
eiiii geget kang !!!

kakcik said...Reply To This Comment

Comelnya dia... tengok gambo masa tido sambil membebel tu tadi, ingatkan bambam ni boboi! :)

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

haduiiii nyenyak nyer tidoooo sibuk je paparazzi ni la!i penat smlm shooting hari ni kacau pulak :)

ratusiput said...Reply To This Comment

muke dia ade iras u la... :)

ayulicious said...Reply To This Comment

apsal bambam kaki nk ke tepi!!!!!??

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

haii budak bobot ni..nantilaa..mummy jue jumpe die..mummy jue geget² die sampai bertambah bobot..:P

bujal X said...Reply To This Comment

mak aih gebunya~~haha~~

wardah said...Reply To This Comment

alololo momelnya tido macam2 gaya ni. hahaha. diva sungguh anak buah kak ena.

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

alololo chomelnyee bambam ye..tdo pun mcm² gaya..hihi..

eB ezrin said...Reply To This Comment

ah x thn... gerammmmmm... grrrrrrr ;p

zee nazeri said...Reply To This Comment

ololo..tomei..tomeinyer dia..

Huda said...Reply To This Comment

tomei kiut miut sgt bambam ni :)

sha a.s said...Reply To This Comment

tgk dia, rs mcm nk makan kfc......

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

tembamnya bambam..semoga menjadi anak yang solehah apabila besar kelak...

buaya said...Reply To This Comment

salam ziarah

selamat dtg ke blog buaya dan
jadi follower sekali k

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

hahhh.. nie kakak bambam dtg protect adek bambam! muahahahahha...

nomei3... :P

♥MiZz-siHa♥ said...Reply To This Comment

comelnye gaya die tido...mmg bambam...

ejaMaria said...Reply To This Comment

geram nyerrr... chomelllll... nak cubit sket pipi dia... gigit sket telinga dia... sayang sikit... muuaaahhhh ;p

Aida Awie said...Reply To This Comment

comell sangatttttttttt!!
geram kat pipi ngan kaki die.. bestnye ade baby...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

kiutnya dia....mai sini nk picit2 pipi tu...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

sedapnya dapat geget bambam ni..

ZZnoor said...Reply To This Comment

comelllnyeeeerrr!!!

Queen said...Reply To This Comment

bibir macam angelina jolie..geget kang!..hahhaha...geram je tgk

Ina said...Reply To This Comment

he.he..cute je dia tido...masa ni la seronok nak gomoi..macam nak picit-picit jer.

atty's said...Reply To This Comment

gebu2 tu yg comey.suka tgk baby bambam2

eMMe said...Reply To This Comment

bam bam, auntie eMMe rasa nak picit, time bambam tido la yg paling auntie suke tgk, bestnye dpt kulit cam baby kan sis niezza..............

cik cakcibo said...Reply To This Comment

comei nyer... cantik nyer dress... tgk cute2 mcm ni.. nak jer bb gurl cepat2... tak sabar tuh...

alololo..mata cepet... tido comel..mai sini cubit sikit..

mamasuri said...Reply To This Comment

tomei nyer..ni leh geng ngan kak suri ni..hehehe

Dee said...Reply To This Comment

bolatnya dia..biar muka brutal..tp dlm hati ada swimming pool..eh..eh..

ct shah said...Reply To This Comment

nampak dah besar dah bambam ni ek kak ena.muka mmg sejibik tok ayah die.dia pakai dress tu cutelah.baru nampak cam pompuan sket.

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

hadoi geramnye kaaakkk..rasa nk picit2 pipi tu..pic yg tutup telinga tu adorable sangat..pinjam sari boleh?

Yan said...Reply To This Comment

eee..geramnya aunty,, geget je pipi dgn kaki tu..hee.. seketui - seketui..

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

aloooo...

comeiinya dia tido..macam nak cubit2 pipi dia...hehe

[-suziey-] said...Reply To This Comment

walaaaaa comel giler budak bam bam ni..ish gigit sedap nih..hiksss

aDieyZa said...Reply To This Comment

comelnyer!!!!!!!!!!!! dah besar nanti mesti asyik kena ngurat jer sbb cun..

p/s: thanks sudi singgah n drop comment kat blog zana.. appreciate it!

Chik Att said...Reply To This Comment

tome tomee... CA suka tengok gegirl pakai gaunnnn ciut gitu.......

a.z.r.i.n.a.03.07 said...Reply To This Comment

tomeinya bam-bam..

acik ni pun bam-bam jugak tau..

ajumohit said...Reply To This Comment

alahai comeynya dia...
semangat sungguh budak tomeiii ni...geram auntie tgk lengan dgn peha dia, geget nnti...hehehhe

Cik Pah said...Reply To This Comment

ooh.. memula dulu cik pah ingat ini anak awak.. sori ek,

ini bambam yg suker makan telur tu ek ? ishh.. geramnye. sure ramai cubit pipi dia kan

aqishah said...Reply To This Comment

tomeinyaaaaaa

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

comel...if ade rezeki nnti..anak akak sure lagi cute dari ni...:-) aminn

Mimie said...Reply To This Comment

comelnya..rasa nak gigit kaki dia

Aidanisme said...Reply To This Comment

adusssss comell sungguh.. geram tgk..

Oasis said...Reply To This Comment

Fuyooo...semangat nye dia. hehehe..cumel je budak2 ni kan..

Minggu ni musim review anak buah kat blog kut...saya pun dah terikut2 dah...kihkihkih

mummysyafie said...Reply To This Comment

edeh..sihat nya dier. macam nak geget je

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

comelnya bambam...suka tgk dia tido...damai je hati ni...

Rinna said...Reply To This Comment

Pandai plak nieza dok wat ayat yer.. so cute laaa bambam..tuh.. :)
Suka tgk bila baby tido..

IDAZS said...Reply To This Comment

comelnya, tembam pulak tue.

geram nak cubit2 pipi dia.