Monday, April 18, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

salam isnin yu ollss.. hari ni ai nak wat satu GA yang telah di tag oleh sahabat baru alam maya, follower yang ke 387 namanya kasihnurazie. thanx azie sudi tag akak walaupun kita baru kenal. tag ini ditaja oleh student dari moscow. beliau ada miszlullaby. nak tgk ape syaratnya sile ke blog beliau ok.


segala syarat yang ditetapkan telah dipatuhi. ai cuba nasib, ada rezeki ada la kan. dengan ini ai nak tag 5 rakan follow ai iaitu wahidaya a.k.a kak jah, ctizawati, chinta85, iduraz, dan nazarku. korang jgn tak buat tau. ini amanah. ahaksss.. selamat mencuba nasib

9 dok ngomen:

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

good luck darling :)

NM02 said...Reply To This Comment

maceh izwa

wida said...Reply To This Comment

good luckkkk

Ati Masrif said...Reply To This Comment

kak ati pun ada kena tag GA ni

insyaAllah buat this saturday :)

good luck ye

mamasuri said...Reply To This Comment

gud luck..

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

selamat berjaya :-)..semoga kejayaan berada dalam genggaman

iduraz said...Reply To This Comment

wah..kena tag, kena join nih..tq yerk

ctiza said...Reply To This Comment

tq...
org baru mcm sy ni kena banyak belajar. mekasih tag sy...

Kasih nur azie said...Reply To This Comment

terharunya kak niza buat gak tag ni. hiks! mekaseh kak....