Friday, January 7, 2011

lunch ari ni

tak pegi memaner hanya senyap beku bersama kak jah dalam bilik kebal kami ni. teruja wat tutorial utk scrolling bloglist, menjadi dan rasa sangat best sebab nampak ianya kemas dan tak le nampak berjela pjg, tapi bila tengok dan try bukak dalam IE, alamak.. kenapa jadi huru hara? kami pelik dan terus tukar mcm biasa balik. adoii... sesape leh bantu tak? nak nampak dalam IE tu cantik mcm kalu bukak melalui mozilla.  

tak tau nak mamam ape tghari ni, so amek keputusan order ngan kakak meroyan menu seperti di atas. kat lobi menara ni ada kedai koperasi dan dalam kedai koperasi tu ada satu kedai menu fast food mcm gini. ini namanya best herb chicken sandwiches. antara bebanyak menu yang ada, ini yang paling saya suker.

isinya roasted chicken bersama salad dan mayonis.
a
zoom skit. nampak sedap tak? makan sambil layan fresh oren yg sangat masam. kenyang sudah.. alhamdulillah. ape menu lunch korang?


ok, kak jah dah ajak tido....

23 dok ngomen:

izan_cute said...Reply To This Comment

ya ampunn,gmbrnya sungguh menggoda..menjadikan makanan yg sedia sedap tu nmpk lg sedap..yum yum

~ yus ~ said...Reply To This Comment

mesti kamera best kan yg awak pakai ni Jah...gambar memang cukup menggoda walaupun akak dah lepas lunch..huhu

Dee said...Reply To This Comment

wui..bestnya food u tu..sure kenyang kan..lenkali ajak kak jah dtg opis dee time jumaat..moh lunch sama2..dekat je kan..leh nmpk lohong matrade tu dr sini..hehehe..

Fieza79 said...Reply To This Comment

haishhh..betol menggoda nafsu makan ni... ni nak marah nie...sebab lapor nak tuu...

kakcik said...Reply To This Comment

Nyum... nyum... pos kat kakcik satu, boleh? ;-)

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

Sodapnyeeee...nyum nyum..nk ajk kak sanny g koop la camni..lapa la plak nengoknye..pia blk umah tghri..titooooo....

ana said...Reply To This Comment

masyaallah...sedapnye nampak. memang power la makcik tu

norhidana said...Reply To This Comment

alahai kak, terus teringat sandwish subway tau... mmg nampak menyelerakan n menyeksakan...
dana mkn buger je tgri td sbb pagi td dh lyn nasi lemak dpn dbkl...

wahida said...Reply To This Comment

kak yus, tu gambar pakai kamera saya...kamera cap ayam la kak yus...

Mrs.Eady said...Reply To This Comment

hari ni melantak sedunia!dari pg mkn ntah ape2 tghari bos belanja pulak ptg ade lg org bg mkn.haduiiii.....

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

sedaaappppnyaaaaa....terliur sudah.....nampak sgt sedapppp...sy lunch mkn oats jer..

yatt said...Reply To This Comment

sedapnyer makan.. kitorang lunch kat cafe bawah jer huhuhu

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

tadi dlm n3 sy awk ada tanya waterpark tbr tu byr ke x kan...xde pun..mula2 sblum sy pg owner yg sy sewa apt dia tu ckp kene byr tu sbb dia bg diskaun apt yg kami duk tu..tp bila smpai sana xde kene byr pun..cume ada dpt wrist band lah utk masuk waterpark tu....

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

lapa kiteee ngk..hehehe

[-suziey-] said...Reply To This Comment

perghhh terbaekkk la lunch:p haih kita xlunch..puasa..

pstt awk download guna WLW ke gbr2 ni ek..beso je tgk..clear :D

sw33tdarling said...Reply To This Comment

pergghhhh dah rupa macam subway dah nii..... sure sedap meleleh2...
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

ieda said...Reply To This Comment

aduhh sedapnya burger nie dikkk
adehhhhhhhhhhhhhhhh meleleh dah nie .. eiiii sakit no jiwa nengok nie huhuu

MY HEART said...Reply To This Comment

Haramak,,, sedapnya kak,,,,


meh la bagi sket ahaks ^_^

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

itu fast food, tapi banyak khasiat.ada sayur, roasted chicken, padat, kalau lunch makan ni je dah okey, akak rasa.

sal said...Reply To This Comment

waduh..waduh..sedapnya..

tetiba lapar perut..
dahaga pula tekak..

Oasis said...Reply To This Comment

Ohhh..sungguh jeles dibuatnye. Ssh nk cari restoran tu kat area putrajaya.

Amy Syaquena said...Reply To This Comment

sedapnya burger nie tapi sayang buat masa nie di larang makan daging dan ayam..hu3..


p/s:Hai baru hari nie amy dapat singgah blog kawan-kawan, sihat ke? thanks ye coz sudi singgah sinar raudah dan komen.. happy weekends..

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

Akak, tgk gamba je dh terliur..huhu..haissshhh..ni la org pregnant, pantang nmpk mknn..mula la mengidam itu ini..haha (padan muka aku, sape soh tgk!)

*sorry coz baru hari ni dpt blogwalking kt blog kwn2..lately ni x bape sihat..huhu