Thursday, December 2, 2010

yey yey!!! dah sampai!!

ana... ana.. ana...!!!

mari dekat.. nak habaq ni.. hadiah kuntes udah sampei. wakduh.. sangat gumbira nih...  meh tgk sape tolong anta kat saya.. baik betul budak ni tau

penuh gaya dia bawak parcel tu masuk bilik kebal kami. hikhikhik... gedix la kau cik yam.. kau plak yg over xcited eh... dah, tak payah nak tungek mak limah.. bak mai cepat. tak sabar nak bukak ni.. hahaha

ha... baru betul tuan empunya nak posing ngan hadiah tu.. auchh... tak sabar ni.. 

fulamak!!! manyak cantek ini tudung. manyak best woo dia punya kain. manyak ringan dan sejuk. suker suker suker... makaceh ana. nnt wat la kuntes lagi. mana tau ada rezeki lagik. ngeh3x.. tapi kalu nak bg sempena anniversary kita 18hb ni nnt pun boleh. ahakss.. tak malu minta.. ah, tak kesah, orang kata malu sesat jalan.. eh, ape kena mengena?? hahaha...

ha, ni nak kasi tau. dlm banyak² koleksi tudung.. ini lah tudung yang paling mahal saya dapat. saya sendiri pun tak pernah beli lebih dari 50 hengget. siyes! ana.. awak mmg best!

jap jap... ada org nak tumpang sekaki
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ok la.. aku bagi can kau glakmer ngan hadiah yg aku dapat ni. puas hati?? dah.. kasi aku balik..

terima kasih banyak² pada ana suzana. murah rezeki kamu. ni dia dok anjur kontes lagi. jom join. saya.?? harus la join lagi.. mana tau dapat PH lagi. hehehehe..

23 dok ngomen:

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

pink gtu...cantik...

ct shah said...Reply To This Comment

omg!!!kak jariah!!!apakah???alamak rasa cam tak caye jer muka i ada menepek kat blog ni.terasa glemer mcm ikan gelama..huhu..

p/s:kak jariah,lenkali sila lantik saya jadi model tudung ahkak okie..

sekian,time kaseh.

NM02 said...Reply To This Comment

hunny.. kaler dia oren sebenarnya. mungkin sebab lawan cahaya. eh, bila nak follow kita balik? jom la...

NM02 said...Reply To This Comment

mariam,

suker la tu. ok la, model sementara. nnt kalu ada rezeki, kot la.. menang lagi kontes dari ana, aku lantik kau lagi okeh..

wardah said...Reply To This Comment

hahaha, ni sapa punya hadiah ni haa? nasib i takde situ kalau tak mau tumpang sekaki.

✿....rossa alina....✿ said...Reply To This Comment

weeeeee..sesuai dengan akak!!!suke..suke..suke.. :)

NM02 said...Reply To This Comment

fie,

tu la dia. cibuk je cik yam tu kan.. kan.. kan...

NM02 said...Reply To This Comment

rossa,

hehehe... akak pun suker gilersssssssss

Dee said...Reply To This Comment

tahniah...cantik tudung tu..

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

wah syoknya...tudung tu memang cantik la...

Ana Suzana said...Reply To This Comment

Wah wahhhh..
Siap ada entry lg tu.. Kikiki.. Terharu sbb akak sukaaa..

NM02 said...Reply To This Comment

dee dan lynn,

maceh sebab puji tudung tu. tuan yg dapat tudung tu tak mau puji ke. ahaksss

NM02 said...Reply To This Comment

ana,

harus la suker. bukan sebarangan ni.. maceh ye ana. dok mengharap dpt lg utk koleksi kedua PH. hehehehe

Ana Suzana said...Reply To This Comment

moga berjaya utk kali kedua.. mana tau rezeki lg kan.. sila julingkan bijik mata tgk itu nombor2 ye.. kekeke

wahida said...Reply To This Comment

glam la ko pas ni mek jah...tudung mahal tu...

deena awanis said...Reply To This Comment

bestnye dapat tudung free..jom join GA kite plak..=)

izan_cute said...Reply To This Comment

wah,dari ari tu izan jeles hehehehe..chumil2

ieda said...Reply To This Comment

cantiknya tudung..kena pulak dgn tuannya...comel.
p/s..akak datang dari blog jah.

NM02 said...Reply To This Comment

ana.. tgh skodeng mlm hari ni. huh... tak lena nak tido ni. hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

wahida.. doakan aku lebih skit

NM02 said...Reply To This Comment

deena, okeh... esok kita bukak blog awak eh... dh mlm ni..

NM02 said...Reply To This Comment

izan, dah join tak kontes ana yg baru ni??

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda.. oo.. dtg dari umh kak jah eh... mm.. jom tukar link. esok saya follow akak. ni dah mlm, nak tido dah