Thursday, December 23, 2010

perhatian kepada peserta GA

kepada semua peserta GA, sila semak nama memasing kat side bar blog ini, takut² ada yg terlepas pandang ke kan. juga kepada peserta yang nak join tapi tak tinggal link utk saya jejak dan masukkan nama korang dalam list peserta GA. tolong ye semak balik, saya cuma berpandukan kepada mereka² yg betul² memenuhi terma dan syarat. ada yg dah follow, bila saya bukak blog mereka, dia ada masukkan banner kat side bar tapi n3 mengenai GA tu takde.. haa.. itu nak salahkan sape nnt ek?? semak balik tau.. saya tak mau ada yg salahkan saya plak nnt. hehehe.. mak cuak sebenarnya ni (*_') tapi mmg saya dah cek satu², insyaAllah takde yg terlepas pandang.. ahakss..

baru tau cemana perasaan orang yg anjurkan kontes atau GA. hakhakhak.. bepusing 360 darjah biji mata ai ari ni. hehehehe.. rasakan!!

saya akan bercuti selama 3 hari mulai esok sampai ahad. saya akan berada di jb dan kepada mereka yang menyertai GA selepas jam 4.45 ptg ini, nama korang akan saya semak setelah kembali dari bercuti okeh.. jaga diri semua!! sayang u olssss...


21 dok ngomen:

zura@iwan said...Reply To This Comment

owhhh..rasa cm x sempt je nk buat GA u ni...besok ai dh cuti..huhu

shera haifa said...Reply To This Comment

mekacih..nama dh ada yaa

~ yus ~ said...Reply To This Comment

ooo ada buat GA rupanya..takpelah. Dah terlewat kot nak join...hehe

nanakimie said...Reply To This Comment

me no.8:)

wahida said...Reply To This Comment

ko nak assistant x jah? meh aku tolong ko...bayar aku dgn DSLR ko cukup lah..

eT said...Reply To This Comment

selalu org tulis eT jek..pueh carik nama eT xjumpa..rupenyer nama penuh ai la plak...ngeee... maziati

eLLy said...Reply To This Comment

Wokeh .. jadi follower & tempek gambar & tag 2 org. itu je kan .. malam karang i buat ye .. tungggu

nora said...Reply To This Comment

gempaknye adiah, best tuuuu

fa10 said...Reply To This Comment

sy punya dah ada... thanks n selamat bercuti

Fieza79 said...Reply To This Comment

yess..suda tersenarai...lalalaa...

hahh baru tau rasa camna kan.hehee kita dh terlepas...tp best.. rasa gian pulak nak buat GA lagi..hikk

Mama Zharfan said...Reply To This Comment

me dh checked..me no 28 ..moga2 ada rezeki..Amiin

Oasis said...Reply To This Comment

Xpnah joint contest kat blog ni...xtau cara kut..

eMMe said...Reply To This Comment

Salam, neezzareena, mE no. 48
gud luck All~

Ati Masrif said...Reply To This Comment

amboiii macam mandor...huhu

selamat bercuti...lagi..dan lagi

bestnya!!

Nini D.. said...Reply To This Comment

nama den ado...no. 11 :)

ana said...Reply To This Comment

slmt bercuti

Huda said...Reply To This Comment

ade2..no 1 gitu :) huda dh tag kawan2..aritu mase wat entry x perasan lak terlupe letak :)

sha a.s said...Reply To This Comment

opish tgkt 17...dlm list GA pn 17! ntah2 ada ong..ahaha tetibe

tiefazatie said...Reply To This Comment

kak...lum update list lg ek?sbb nama ifa xde lg nie..hihi

NUR NAIM BT GHAZALI said...Reply To This Comment

tankz
nama dh ada:)
selamat bercuti

peah @ peps said...Reply To This Comment

selamat bercuti....kat sana byk spot makan best...


Berjaya Hills Resort, Bukit Tinggi, Pahang
Ice Room, Dataran Sunway, Kota Damansara