Wednesday, November 10, 2010

dah mula dah...

skang ni musim orang sakit ke? minggu lepas, balik dari bercuti kat melaka, en. suami demam. tapi ahad lepas dia dayakan diri ikut kami p jejalana. sape kami tu? mm... tunggu citer jejalan itu nanti. dan semalam, virus itu sudah merebak pada diri saya. aduh.. ni yang paling tak best. udah le kulit muka tgh retak seribu dek kena panas, tambah lak lagi dengan selsema n batuk. mula la pe'el pun mcm kucing nak mengawan. merengek aje. hehehe...

disebabkan keadaan kesihatan yang tak berapa nak stabil ni, n3 utk citer percutian ke melaka dan jalan² pada ahad lepas akan amek masa skit utk ditayangkan. tgk mood tuam umah le nanti. skang ni hanya bw blog kekawan aje. 

pesananan utk fieza, saya dah email kali kedua ye. harap awak dapat. tapi awk tak balas pun email saya tu. mm?? takkan tak terima gak lagi kot. kesian fieza, blog dia dah out of space. hehehe... menakutkan!! amacam fieza, tak lena tido betul tak? hehehe

AA dok ada promosi free seat skang ni. saya ngan kak jah dok usaha nak booking utk percutian kedua thn depan, tapi hampanya la hai.. dok stuck dari tadi ni pe hal. kiciwa tau! mencik!

tekak ni mcm rasa nak mkn kek SR je. en. suami, indulgence plisss.... :')

4 dok ngomen:

Jamiel said...Reply To This Comment

Dah masuk musim demam kot..
Hope cepat sembuh..

NM02 said...Reply To This Comment

makaceh jamiel. *__*

ana said...Reply To This Comment

sama la...kat opis ni pun asyik xleh gi je web airasia tu...rmi sgt booking kot.

tuan umah said...Reply To This Comment

ana, entah le ek. tensyen kite wak. udah le tarikh nak p tu mcm tunggu masa nak penuh aje. mencik lagi tau