Thursday, January 16, 2014

kemengantukkkkkkkannnnnn

syoknyer keje minggu niiiii.... kalu tiap minggu cenggini alangkah indahnya nikmat bekerja kannn... hahaha... hari ni aku ngantuk sungguh² mengantuk. semalam tido asyik mimpi bukan². aku ni kalu banyak sangat mimpi jadi penat. ha kau... mimpi pun boleh penat. aku rasa bila aku mimpi banyak, tido aku mcm tak betul mcm tak balance gitu. ye betul... korang pernah rasa ape yang aku rasa tak.... pernah tak??? pernah kan kan kan.... cakap la pernah!! hehehe


syoknyer jadi mcm budak ni. nak main ikut suker bila, nak tido pun ikot suker style aper. mendongak gini pun dah boleh dengkur tak hengat. aku ingat dia ralit tgk awan sebab skang ni kalu dalam kete, dia suker dongak tgk awan. tau² bunyi dengkur... la..... tido ngupaya... ni lah namanya melopong keletihan. sedapnyer tgk kamu tido dik, mummy punnn...... argghhhhhhhhhhhh (menguap) ngantuknya!!!!


31 dok ngomen:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Haippp..apa ni mengantuk..ngadu kt boss nti..hehe

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

sedap tido

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau boleh macam adik memanglah best. Qausar manalah nak fikir apa - mengatuk tidurlah. Tak dapat makan panjat meja!! hihi...

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

comel aje tidurnyaaa..

cheqna said...Reply To This Comment

kompem ikut perangai ko kak
hahahaha

lieyalatif said...Reply To This Comment

hadoi!!! geram aku tgk bibir monggel die tu noks...kalo aku mmg dah kiss2 cium2 mulut die....lantak le kalo terjaga hahaahahahah....

aku mmg pantang tgk budak tdo..rase geram tak puas hati nak usik2 jek hah....

Liza Licha said...Reply To This Comment

wahh.. comel je baby tidor kan? hehe.. klik RHB sini

Kakcik said...Reply To This Comment

Jom kita tido berjemaah. :)

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Jdk bdk2 mmg best. Aku pun selalu jeles dgn anak sendiri. Hahahaha~

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Ngantuk aku baca entry ko ni noks. Bertambah ngantuk tgk qausar tido.

ZazaMyMoon said...Reply To This Comment

saya bukan setakat mimpi sis..
air liur basi siap menjejeh2 lagi.. hahaha

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

adoi sama jemah kat sini kakak...pon ngantok jugak ni

izzeyda said...Reply To This Comment

citer psl ngantuk,dah menguap dah nih..lmbt jer rs nak ptg..

wantie said...Reply To This Comment

hahaha...sama ar. aku pun kalau tido mimpi bengbukan sure rasa mcm tido tak puas.

wah best mendongak. mimpi sampai ke bintang ke?

Cik Mun said...Reply To This Comment

arghhhhhh (menguap jugak) :p

Eye_nee said...Reply To This Comment

sebelum masuk page ni tak menagntuk..tgk budak comel ni tidur ..tetibe...huarghhhhhhhhh...ngantuk lah pulak...

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

tidur pun comeylah awak niieeee...

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

tidur pon cute taw qausar tu
letih la gamaknya smpi mendongak gitu..hikss

haihhh...auntie pun rasa mengantuk dh ni qausar...sbb tido lmbt je skrg nie..hehe

Nafira usof said...Reply To This Comment

comelnye tidooooo..
rasa nak geget2 jer pipinye.

Tihara said...Reply To This Comment

Ya Allah cumel anak awak..
tengok baby2 tido rasa kesian,
suci nya wajah meke kan :)

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

tutup mulut qausar. masuk lalat kang. hahaha.

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

mcm abam ayish bambam tido gak ni. kot mana pun boleh

wahida said...Reply To This Comment

rasa nak geletek je leher si qausar tu...hahaha...

geram sgt!!

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

gebunya !

kastari multimedia said...Reply To This Comment

Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

nieda said...Reply To This Comment

Comey...

Mia Kassim said...Reply To This Comment

pes time dengar tidur tak balance...hehehe

Mia Kassim said...Reply To This Comment

pes time dengar tidur tak balance...hehehe

Ros Muhamad said...Reply To This Comment

tido pon encemmm

Anonymous said...Reply To This Comment

Baru first time baca bog ni. nice n your son is so comel. bila baca dan baca dan baca saya perasan you banyak masak dan makan sausages. Pesan saya hentikan makan sausage semua ni sbb bahaya untuk kesihatan terutamanya si kecik comel tu. Antara bahan utama di dalam pembuatannya ialah sejenis chemical yang bila dipanaskan boleh menyebabkan cancer. boleh google untuk more info. Percayalah sis sbb makanan ni sangat tidak sihat.

Anonymous said...Reply To This Comment

Baru first time baca bog ni. nice n your son is so comel. bila baca dan baca dan baca saya perasan you banyak masak dan makan sausages. Pesan saya hentikan makan sausage semua ni sbb bahaya untuk kesihatan terutamanya si kecik comel tu. Antara bahan utama di dalam pembuatannya ialah sejenis chemical yang bila dipanaskan boleh menyebabkan cancer. boleh google untuk more info. Percayalah sis sbb makanan ni sangat tidak sihat.