Friday, June 28, 2013

bufday qausar ; part 2


 game yang dikendalikan oleh clown labu. lawak abes anak² kecik ni main. mengekek kami nengok. paling klakor masa chicken dance. aku pon ikot goyang sama. hehehe

game mumia, ibu atau ayah kena balut anak mereka. ade yang melalak bagai nak rak sebab takot. hehehe.. tapi mmg enjoy giler tgk budak². anak kawan opis aku beriya nanges. mula² ok, tapi bila dah bungkus abes, dia dah start meraung. takot mungkin. hehehe... sama ngan anak makcik aku. pemilihan pemenang clown labu soh dedi yang pilih. tahniah pada yang berjaya. hehehe

atok ayah penat layan sedara mara yang datang. masa ni la masa utk kumpul sanak saudara. kalu nak berkunjung ke rumah, mmg asyik takde masa je. aku suker wat kenduri atau mkn² mcm ni sbb dapat kumpul semua. mak mertua aku datang ngan anak bongsu dia. yang lain semua ada hal. takpe...aku tak kesah. aku tau jauh. tengks kak izan, makcik dedi yang sudi memeriahkan majlis. ko tak datang mmg aku sentap sampai raya pertama. hahahaha...kak izan, makcik dedi yang paling sporting dan kepala giler mcm kami. huhhu

 masa ni adik ke tiga aku dah balik. dia sakit, so dia tak leh lama. dah selamat operation pun. alhamdulillah, selamat sudah.

 qausar dah start meragam kekdahnye. geram aku ngan dia. warna warni aidilfitri plak aku rasa. hahaha

 deco belakang tu bukan aku buat tapi mmg dah ade kat langsir dewan tu. gomol jgn tak gomol... gomol sampai melalak. suker aku dapat kasik dia nanges. 

 kenangan bersama clown labu.

 kementot je dak jambu ni ek.

 kiri sekali tu adik bongsu dedi. besar dari abglong dia kan.amboi qausar, sedapnye mam guler²..

 masa ni tok ayah tak tau kat maner. sebelah mak tu kakak dia. dua badek ni rapat betul. nilah makcik yg paling kami sayang.

 terima kasih pada yang memberi. setengah hadiah ade yang dah bukak, tapi banyak yang masuk dalam kotak dulu, tunggu qausar dah cerdik skit baru bg dia main. klu tidak apaknye la yang hover. hahaha

trima kasih pada yang kasik salam kaut. hehehe... selamat sudah masuk asb qausar. 

majlis selesai jam 7mlm. balik ngumah rehat, kuar makan sebab kami tak jamah langsung menu yang ade. mmg takde rasa nak mkn. sampai ngumah baru rasa laparrrr.. qausar plak tk reti letih, kat ngumah mak tok bleh sambung main. kol 12 baru tido, baru berdengkorrr. hahaha...  

terima kasih pada semua yang sudi hadir
terima kasih pada yang kasik hadiah dan salam kaut
terima kasih pada yang mendoakan utk qausar
pada yang tak dapat hadir, takpe... terima kasih kirim doa
pada yang tak sempat nk jemput, minta maaf banyak², harap tak kecik hati
tunggu qausar kawen sesok, kompem saya jemput punyer. hehehe



mana yang dtg tapi gambar takde, minta maaf jugak ye...

33 dok ngomen:

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

sgguh meriah mjlisnya...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ceh..baru ingt nak kecik hati..kekeke....

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

rainbow theme was totally awesome kak ! sangat cantik okeh
qays ni, memang maintain hensem je. gerammm. pinjam boleh tak hiks

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

wah meriahnyaaaa~

ummiross said...Reply To This Comment

waa sangat2 happening, ummi tengok gambar2 ni pun tumpang seronok.

Kakzakie said...Reply To This Comment

Seronoklah tapi kaknak taengok lagi yg lain. Tak puas. Bagi lagi satu part 3 boleh tak? Khas gambar Qausar aje masa birthday hari tu...

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

ni baru 1st birthday...2nd, 3rd, 4th....mau 3 -4 khemah ni nnt ;-)meriah meriah

aizamia3 said...Reply To This Comment

happening sungguh majlisnya.. ;)

wantie said...Reply To This Comment

your all so colourful I tengok. so sweet...

meriahnya majlis tu. siap ada permainan lagi. cayalah..

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Meriah betul nok! Ada badut...ada mumia bahahahaha....Siap salam kaut lagik! :P

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

alhamdulillah, selesai udah NM...
itu semua rezeki buat Qausar...
yang pasti sangat meriah...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

seronoknya, pandai btul hg plan majlis.. aku tak pandai, tak pernah lg celebrate besday anak2 besaran mcmnih.. tgk gmbr hg ni tringin lak aku..syabas beb.. meriah..
brani qays ngan clown ek, anak2 aku smpai dah besar ni pun takut ngan clown, pe daaa..

Qashmere said...Reply To This Comment

Happy Birthday lil boy..

Suka tengok gambar afamili NM CERIA sangat and colorful! u look CUTE la sis...

lizz said...Reply To This Comment

seronoknyer nengok birthday qausar hencem ni...

wahida said...Reply To This Comment

sori nok, lambat dtg ari tu...kalau tak, boleh tgk clown tu punya game...

kalau beday, mmg kena ada clown la nok...kalau tak, mesti boring...

yg penting, qausar comel sgt!!

elise hamin said...Reply To This Comment

wah meriahhhhhhhhhhhhhnya!
hepi belated birthday qyas yang comel

:)

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

fulamak.. banyak hadiah qausar ya... duit raya pun dapat banyak.. :D in advance.. hehehe.. tak rugi makpak buat investment.. utk simpanan ting qausar juga kan..

ct shah said...Reply To This Comment

mcm kenal jer salah satu adiah tu.:p

thanks kak ina sebb jemput walaupun saya dtg lmbt,sesat kekdahnyer.

AYuNG said...Reply To This Comment

cntek gamba family akak..=)
yg ada badut tuh...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Byknya hadiah QQS.

Ema Johari said...Reply To This Comment

meriahnya hari jadi qausar...dpt hadiah pun banyak..

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Meriah betul.....qays byk dpt hadiah ye....

Dee said...Reply To This Comment

comelnya qausar..meriah birthday dia..simpan dlm hati memori2 indah ni..bila tgk balik sure senyum je..

me.liyana said...Reply To This Comment

banyak betul salam keruk pengantin ni...hehe

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

kak next year ajak saya.....huhuhu tak malu

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Hehe..baru nak ckp keck hati ek..hahaa..tp tgok qaisy tak jd la..

paridah said...Reply To This Comment

ASSALAM...SALAM KENAL...HAPPY BIRTHDAY PUTERA MAMA...

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

wahhhh banyak dpt hadiah.duet simpanan pon banyak.heee best2.

Ibunda said...Reply To This Comment

salam. biasa jd silent reader jer tp kali nih cam tertarik dgn smbt besday qays.. berapa yerk budjet semua sewa tempat makanan.. sekali clown

Ibunda said...Reply To This Comment

salam. biasa jd silent reader jer tp kali nih cam tertarik dgn smbt besday qays.. berapa yerk budjet semua sewa tempat makanan.. sekali clown

~ yus ~ said...Reply To This Comment

meriahnya majlis birthday qausar

dwaty said...Reply To This Comment

Warna warni aidilfitri... hihihi.. qausar da bujang...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Bestnya! Meriah sungguh! Teruja! hehehehe...