Thursday, April 25, 2013

wadihana islamic steakhouse # 2


kali ke tiga terjah sini. dedi belanja buka puasa. tengkiu dedi sayang! kali pertama takde up stori sebab gambar aku terdelete habes. bengang! kali ke dua kat n3 ni. next, in shaa Allah nak bawak family plak.

 qausar tak ikot, masih di umh mak tok ketika ini

 cioccolata blended with caramel, RM13.50 
kesedapan yang teringat²!

 hot cappuccino, RM7.90
bila minum ni, feeling omputes sesangat. apesal entah. hehehe

 bbq chicken wings, RM10.90
mula dedi kata tak mau, aku order je sebab mmg rasa lapar giler. sekali dedi pulak nmpk over. hehehe

 lamb shoulder, RM19.90
meleh ayaq liyoq wehhhh

 grilled chicken chop, RM19.90
dimana ada dedi, disitu harus ada nasi. kikiki

bukan nak menunjuk, tapi nnt kompem kat komen ada yg bertanyer braper total semua. so, inilah jumlah kesemuanya. sekian, terima kasih. : p





aku tau la hidop kau mewah, tak payah nak sombong sangat la beb!

38 dok ngomen:

NinaAz said...Reply To This Comment

baru minggu lepas kawan dekat group wassap post pic pg mkn kat wadiha ni. hehehhe. tup2. dpt tgk entri sis review kat sana. nanti nak try laaa. sb nina pencinta western fooodddd :)
hot cappucino best!!

Carl Lesmana said...Reply To This Comment

hot cappuccino terbaik =) haha

Kakzakie said...Reply To This Comment

Wadihana nama Arab kakak ingatkan hidang makanan arab...

Nisah Idham said...Reply To This Comment

boleh tahan harganya tu ye.
hehehe, tapi kalau part mkn, nisah pun sanggup asalkan sedap & memenuhi citarasa kan.. Bila nak banje nisah pulak?? ngeh ngeh ngeh..

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

ni mkn sorang2 x pe..kalu berdua cari tmpt lain hehehehehe

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

moning sis
singgah pagi

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Memang meleleh air liur tengo makanan tu semua.....

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Terliur wei.

Lya Colours said...Reply To This Comment

wehh lapar la gini. ggrrrrr

Zee Suhaini said...Reply To This Comment

blom sempat nak terjah...tengok entry akak sebelom ni mmg dah nak kesedapan tu..
wahh tak sabaq nak rasa ni..

atty's said...Reply To This Comment

kt bangi ada gak..tp kty lom penah terai lagi .
lamb shoulder tu nmpk sedap sgtt..

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

kenny rogers pun lebih kurang ni...setahun mungkin sekali dapat makan hehehehe...

wahida said...Reply To This Comment

aku teringin nak try sini...harga pun tak mahal sgt...

Puan Awin said...Reply To This Comment

nampak sedap je kak...berbaloi dgn harganya...

Amanda Suria said...Reply To This Comment

ok la tu harga mcm tu..reasonable..sapa la yang sombong tu eh..

wantie said...Reply To This Comment

lamb shoulder tu memang kegemaran tau. Memang rega dia mahal kalau ambik lamb shoulder. tapi nak wat cam ne. kalau mahal still nak jugak. makan je la kan..

ala.. berpatutan dengan makanan yang di makan le. kalau nak murah makan lamb nail je lah.. hahahaha ( lawak je tau part kuku tu)jgn mrah yer...

emy pokden said...Reply To This Comment

sedapnyer...lama doh tekak tak mkn western ni...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

terliur nengok menu tuh kak... harga dia kire bepatutan lah...

Dee said...Reply To This Comment

sesekali makan kena 80 hengget tak kisahlah kan sis...bukan selalu..

sedap betul aku tgk haa..nti nak terjahlah..

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

sedapnya, kalau datang sini dah tahu nak order apa...

Ati Masrif said...Reply To This Comment

takde cawangan lain ke..genting klang tu jauh sgt

cappuccino tu mmg feveret...feeling sgt bila minum :)

ummiross said...Reply To This Comment

Alamak terliurnya amat ni, naaak juga!,dapat air pun jadilah.

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ya allah lapar!!!!!!

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

wah..syok nye dapat makan semua tu...

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

hohh..boleh tahan gak kan harga dia...hopefully rasa pon setanding harga..hihihi

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

kalau western food harga mcm tu mmg standard la...

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Sedap noks... lapar.... :D

lizz said...Reply To This Comment

bbq chicken wings tu menggoda....

qemaishak said...Reply To This Comment

buka blog ko kak petang2 ni, terus lapar perut huhu

Tihara said...Reply To This Comment

sape dia yang combunk tu, nak kena ni..
sedapnya menu2 ni, yum yum

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

telan air liur jap.. mmg teringin nak makan western.. nampak pulak gamba ni.. adehh.. harus cari ni..

whitecappuccino said...Reply To This Comment

kopi akak tu!

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Sekali makan kat TGI = 2 kali makan kat Wadihana :)

BUI JUNAIDI said...Reply To This Comment

WALAWEH..MAHAL TU..TP SEKALI SEKALA TAKPER KAN..:D

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

kira ok lah harganya kak. xde la mahal sgt. sekali sekala makan kt tmpt camni mmg best la :)

sape la yg sombong sgt tu kan. sabo ye kak. sabo...

CikLily Putih said...Reply To This Comment

dah lama tak ke sini, best makan kat sini...

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

harga pun berpatutan...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Blm pnh cuba...western ni peberet aku ni..hehe