Wednesday, October 17, 2012

hari ni hari rabu




bekpes pagi ni
 megi goreng + teloq mata + karipap + nes tarik = layannn

.
.
.
.
.


qays qausar shah
3 hari lagi nak masuk 4 bulan
pe'el manja makin menjadi²
bila lapar susu tak boleh nak sabar
meraung mengalahkan kena kutil
3 pagi terjaga nak susu
kamu bukan lagi dendang lagu irama msia
tapi dah beralih ke muzik rock
sekali teran, kalah mus may
amy search dengar makan hati
hahaha
tak boleh la org keliling bising atau ckp tinggi skit
mula dia merengek terus nangis
igt orang marah kat dia kot
ngada!
kot maner pun
mami dedi cayang qays sendat melekat!
muahahaha

 hamek... teran sampai terangkat tangan.. terlebih sudah!
kak ogy ahmad daud tgk, suker dia dik
hahaha




45 dok ngomen:

Lya Colours said...Reply To This Comment

amboi luas mulut meraung ye qays

azam said...Reply To This Comment

pergh...sedapnya....

anak kelaparan nak mkn mee jugak tu......hehehe

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Takpe qays..minta je manja lebih skitt eh lebih bnykk sb lama dah mami dan dedi simpan kasih nak bagi kat kamu..heheheee...nangis kuat lagi tau! :)

Anum said...Reply To This Comment

nyum2

Nens Collection said...Reply To This Comment

ekeke..mami qays ni suka menyakat lah..hehe..;)

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

hahaha... mesti 'air lagu' dia sangat enak tu! :)

~ yus ~ said...Reply To This Comment

alolo, nangis kenapa tu?

Mee goreng tu menggoda.

fiza said...Reply To This Comment

Terliur lah pulok.

Bersungguh² qays nangis.

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

comeinye dia meraung...
teringat masa anak kecik2 dulu..hihi

Saya Disini said...Reply To This Comment

sedpnye

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

nasib baik dh bekpes, kalo tau mau terliur ni.

Qays nak beralih bulan, tu yg ragam pun lain je.

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

huwaaaa...kuatnya dia nangis...nk mbsrkan ruas la kut tu..hikss..

anak manja papa n mama dia la tu...

cheqna said...Reply To This Comment

diet ke dok ni kak???
ikut perangai mummy le tu suka meraung
hahahaha

wahida said...Reply To This Comment

dah ko masa peknen gi layan karok...tu yg qays keluar terus tunjuk bakat mus may tu...ekekek...

mamawaiz said...Reply To This Comment

ni kalau bg mic..konpem leh nyanyi

bspotgurl said...Reply To This Comment

Mengamuk sakan budak kecik ni...hehhee

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

amboi2 haus sangatlah tu.

Knor said...Reply To This Comment

salam..terus follow juga ni..tq dtg follow blog saya yg buruk tu..

wah! menyelerakan sungguh...

Nieyl said...Reply To This Comment

amboi..sedap nyer bekpes pagi nie..:)

Makbed said...Reply To This Comment

tedia... lihat lah tangannya yg penuh muscle comel itu.

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

haah la noks

aku baru teringat

ni semua gara2 dedi dia yg suker berkarok masa aku peknen

oh tidak!!!!!!

lieyalatif said...Reply To This Comment

amboiii betul2 manje ni koooooooooo hihihi...tapi takpe...sonok kan layan baby....aku suke sgt kooo.....tgu plak nanti bile dah pandai main, tu laggggiii best moment......

wey lapar aku tgk bbekpes ko...mintak sikit!

Ainim SuJu said...Reply To This Comment

sonok baca blog akak....sedapnye mee tu..lapar ni sbb bekpes makan bubur kak ros t16 je..aduh..lapo

NM02 said...Reply To This Comment

nim, akak kau ni kalu mkn bubur, 15 minit lepas tu lapar blk.. hahaha

redza said...Reply To This Comment

menggoda betul tengok mee goreng tu..

eLLy said...Reply To This Comment

noks peluk cium aku untuk si tomey ituuu ... muuuuahhhhhh

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

baiklah laling

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

amboooiii...menangis sampai gitu sekali ek...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Hehehehehe...comel. Org kate, bia melalak kuat ms baby. Jgn da besor t melalak smpi satu blok umah ley dgr - ok, sy refer pd anak jantan su yg sorang tu. Kihkihkihkih....

Dkna Abza said...Reply To This Comment

sedapnya menu tu :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Aduhai sayang... kalau auntie yg ada situ memang terus auntie dukung.

Nieza... Qays macam anak mat salleh kan. Serius nie comel betul...

NM02 said...Reply To This Comment

cheqna,

aku diet tak amek nasi la dik nun...

hehehe

Hanis Azla said...Reply To This Comment

mula2 tengok gambar maggie tu dah terliur2.. bila tgk gambar qays terus lupa gambar makanan apa yg akak tgk kat atas tadi sebab terlupa.. siap kena scroll ke atas semula.. he..he.. dah layan gambar qays yg comel tu terus lupa cerita lain.. serius sgt comel anak awak tu... rasa nak cium2 aje..

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

budak kalau kuat minum susu mmg begitu...kita pula yg tak tentu arah dibuatnya......
geram tgk tangan Qays....

dwaty said...Reply To This Comment

sedapnya qays nyanyi... hikhikhik

NM02 said...Reply To This Comment

kak hanis,

ala...malu kite... hikhikhik

Nizam.Ariff said...Reply To This Comment

badan mantap... sedap digomol tu..

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

wah, x beragak melalak sampai tangan terangkat2... manja eh, x boleh org tinggi suara.. xkan la org nak marah kamu qays..

meh aunty zana kiss cikit, mmmuuaaahhh..

*makin putih la qays ni kak... comey!!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

alahai nape tu

Fieza79 said...Reply To This Comment

amboi bersungguh nau qays menangis...hurmm bila meraung mulut ternganga luas..mata pejam rapat...sungguh2 peel mcm firas kami...hehe teran suara smpai habis limit..

lizz said...Reply To This Comment

kemain sedap nampak maggi goreng tu...terliur...

ololo kesian qays lapar susu yer....

ieda said...Reply To This Comment

wow .. wonderful bfast !

aah lahhh sape buat qayss tuu ;))

ummiross said...Reply To This Comment

Salam kenal gak NMO2, terima kasih singgah blog ummi ye. Ummi pun dah folo NMO2, dah add kat blog list pun, jangan lupa add ummi gak ye,hehehe..

Comelnya qays qausar shah, walau sedang menangis opps! menyanyi, rasa geram nak cium2!

ejaMaria said...Reply To This Comment

uittt... sudah berhenti diet karbo?

norhidana said...Reply To This Comment

heheheh qays saja je nk uji tuh, nk tgk mummy ngn dedi nyer blh tak bangun awal pg hehehe....