Friday, November 4, 2011

" Contest Gambar Cool "

hi semua
hari ni ai mcm beriya nak join satu contest
yang dianjurkan oleh amny dari pekan pahang
nampaknyer dah ramai yg join contest ni
mm.. takpe, hanya mencuba nasib
kot² ada rezeki menang RM100
boleh belanja pelakon² dlm gambar yg dipetaruhkan ni
ahakssss

sape nak join meh semak syarat dari amny
rasa best sebab boleh petaruhkan 3 gambar
yey!!! mari tgk gambar ape yg ai rasa menarik sangat tu

.
.
.
.





amacam? cool tak? hehehe
harap² ade la rezeki utk gambar kenangan di BALI ni
amny, kalu awak rasa gambar² tersebut cool, pilihnya saya
ngeh ngeh ngeh

puh kiri puh kanan
minta² RM100 dalam tangan
boleh belanja dorang dlm gambar p makan
wong solo kg baru yg diidamkan
^_"


39 dok ngomen:

Anum said...Reply To This Comment

hehehe
good luck sis

kakngah said...Reply To This Comment

wish u luck bebeh!

kakcik said...Reply To This Comment

Gambar2 tu memang cool walaupun mungkin diambil di tempat panas. :)

Semoga berjaya!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Hehehe... gambar yg last tu mesti ramai melihat rasa yg cool.:)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

good luck babeh! :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

aku suka gmbr no 2 tu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...Reply To This Comment

yg bawah sekali tu cooolll giler haha

eynda said...Reply To This Comment

Good luck!! Memang cool! ;-)

Fara said...Reply To This Comment

Gambar yg kat celah kangkang tu mmg cool!

bujal X said...Reply To This Comment

saya nak join boleh?

tasekM said...Reply To This Comment

haha.

gambar yu mmg cool kak...

:)


.

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

silakan... jom memeriahkan suasana

POSH76 said...Reply To This Comment

kelassss ur pic....good luck!!!

Suara Kalbu said...Reply To This Comment

Semua gambar-gambar dalam blog ni memang cool. Good luck yer my dear friend

Chik Att said...Reply To This Comment

gambaq last ... ganasss....

azam said...Reply To This Comment

cool....

selamat berjaya ye

ajumohit said...Reply To This Comment

Gud luck niezza!!! Very the coolest la gmbr2 tu, Ada can
Ni

ieja amieja said...Reply To This Comment

all the best..muka sume cool2 giler..

Anaa said...Reply To This Comment

kreatip pose2.. ada harapan menang ni.. :)

SYANI said...Reply To This Comment

Coolnya dari celah kangkang... gud luck sis!

Yan said...Reply To This Comment

contest pulak doh...hee..

GOOD LUCK

mamasuri said...Reply To This Comment

gud luck beb..mmg cool abis...

Rai said...Reply To This Comment

good luck!! ala...musim contest gamba...takde la pulak gamba cool.. huhu..

[PCL] said...Reply To This Comment

good luck sis, yg sandar mcm fasa sanda tu lg cool :)

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

semoga berjaya...

bujal X said...Reply To This Comment

da join da~kat blog satu lagi keh keh~~

fiza said...Reply To This Comment

Good Luck ☺☺

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

okeh... kaklong terjah skang
hehehe

Hanis Azla said...Reply To This Comment

puh kiri puh kanan.. harap2 ada rezeki reena nak belanja kawan2..

All the best yer..

eLL said...Reply To This Comment

gud luck kaklong,
kak long kena tag.

http://ellnekimura.blogspot.com/2011/11/waqheh-tag-dan-kita-lihat-siapa-yang.html

Sue-Rya AQ said...Reply To This Comment

good luck mama sherry gebus..nice pic!!

lieyalatif said...Reply To This Comment

mmg cool! siyes! mmg ade potensi menang nie....sume gambar kreatif n lain dari yg lain...

good luck okey!

Cik Bambam said...Reply To This Comment

org luar gambar xnk belanja sekali ker kak?? :(

ikatankasihku said...Reply To This Comment

kemenangan mu dlm tangan..dah menang jgn lupa pak isme dah ler..ha3

mummysyafie said...Reply To This Comment

cantik pic² ni..tambah cantik bila semua nya sporting.

gud luck taw

wida said...Reply To This Comment

good luck!
belanja lah sy sekali sis..keh keh

idasm said...Reply To This Comment

100 hengget tak cukup kalau mkn 4 org kat wong solo tu.... ekekeke....

wan nurul hezrina said...Reply To This Comment

gambar korang kat bali nie mmg chanteklah.ada harapan menang beb!

sue perbs.. said...Reply To This Comment

cool n smart,,, all the best utk contest ni.. btw, jenjalan smpai sini n folo