Wednesday, June 8, 2011

ramainyeeeeeeeee

hi yu ollsss... hari ni nak share pasal kad jemputan kawen yg kawan ai dapat. selalunya kad jemputan tu biasa² aje. paling best pun kad jemputan yang ada gambar bakal pengantin, corak kad dan jenis kad. tapi kali ni lain dari yg lain. ini kali pertama ai tgk kad jemputan agak pelik sikit. bukan corak, bukan jenis kad tetapi isi di dalam. mari layanzzzzz

ha.... korang pernah baca kad jemputan yang ruangan turut mengundang sepanjang mcm tu? huh... giler gempak ar. habis nama sedara mara, waris, org kampung kot dalam senarai nama tu. biasanya kad jemputan paling tidak utk ruangan turut mengundang adalah seisi keluarga kan. tapi yang ini.. hebat nok! siap ada pemuda gombak. korang ada! hehehehe

sila berhubung dengan ms polo utk tempahan karaoke. mmg kelaaassssssssssssssssssss....


takziah kepada kawan sejawatan saya juga seorang blogger, mariam... atas pemergian bapanya kerahmatullah ptg semalam. juga takziah kepada kak izan, makcik kepada hubby saya, atas pemergian bapanya juga ptg smlm di hospital sungai buluh. marilah sama² kita sedekahkan al-fatihah semoga mereka ditempatkan dikalangan golongan yang beriman. amin.


48 dok ngomen:

Kancilbiru said...Reply To This Comment

makk aii...panjang sungguh..hahaha semua kaum kerabat dia letak..

ejaMaria said...Reply To This Comment

yg senarai nama turut mengundang tu ada share dalam majlis... jgn tak tau... hehehehe...

kakcik said...Reply To This Comment

walaweiiii - panjangnya senarai!

bujal X said...Reply To This Comment

hamboi~~jemputan yang bebtul ikhlas nih~haha~~

ajumohit said...Reply To This Comment

saya org GOmbak jugak..bleh join tak hehehehhe

norhidana said...Reply To This Comment

mmg baru 1st time nengok kad gini gaya nyer kak... mmg adat dia gitu kot kak... mmg panjang berjela haaa...
mmg unik btl

takziah utk k mariam ngn k izan... al fatihah

eB ezrin said...Reply To This Comment

xpernah la, 1st time nih... ;p
alfatihah utk arwah & takziah utk keluarga

~izan~ said...Reply To This Comment

wahh..mmg pertama kali tgk ramai yg turut mengundang..paling ramai pun biasa tgk 3,4org..hehe...memang betul2 nk undang tu =D

takziah kpd mereka (mariam dan k.izan),Al-Fatihah...

cik dah ganu kiter said...Reply To This Comment

mak aihh sakan nyer yg menjemput....mesti kad besor gabak ni

wardah said...Reply To This Comment

HAHA, adeh ni orang gombak ke ni Kak Ena? Ms Polo saya nak tempah karaoke pls!

Takziah buat Mariam & keluarga. Patutlah semalam dia kelam kabut nak ambil time off. Huhu

maya amir said...Reply To This Comment

umang aiii..panjang bona..kekekek...

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

hebat nok!!!!!!

cheqna said...Reply To This Comment

wallah...
tobak cheqna akan fikir banyak kali tuk wat kad jemputan kekgi2..hehehe

ieda said...Reply To This Comment

aah dik 1st time nie .. aduhhh ramai tuuu ..

alfatihah dan takziah buat mariam sekeluarga ..

lynda said...Reply To This Comment

al-fatihah dan takziah kepada Mariam sekeluarga.

miloais said...Reply To This Comment

Al-Fatihah

aDieyZa said...Reply To This Comment

giler hebat kad kahwin tu.. habis semua tersenarai.. lain dr yg lain.. terbaik!!

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hehehe...gombak...heheh..adehh..gombak..gombak...

takziah utk mariam dan keluarga. Al-Fatihah..

ainnoraini said...Reply To This Comment

mmg ramai sungguh kaum kerabat dia tukan...semua dimasukanye...

mesti meriah majlis tu nntkann..

Adyla said...Reply To This Comment

unik betol kad dia..:)

takziah gak tok mariam..semoga tabah!

NM02 said...Reply To This Comment

wardah dan mamajue,

ooooooooooooooooooo.... perli kaaaaaaaaaaaa *__"

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

Kelas tu..

Nasib tak letak nama semua orang kat malaysia ni.. silap2 nama kita pun ada.. pergh.. hebak tol..

Al-Fatihah kepada kedua2 bapa saudara semoga ditempatkan di syurga.. amin

Cik Pah said...Reply To This Comment

orang minang ker yg menjemput tuh ? ramai gila kerabatnya.

takziah untuk keluarga mariam ..

chichi said...Reply To This Comment

ooo yan tak heran kad mcm ni..selalu dapat...org minang punya kenduri..

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Kak, sy pnh dapat kad undangan camni, munkin keluarga pengantin tu geng 3 line kot, ala yg persatuan apa tah tu, panjang lebar camtu la..

Dah tu bila p kendurinya, khemah penuh dengan daun kelapa cam kenduri org india tu, pelik kan..???

Takziah kpd semua yg kehilangan org tersyg tu, sga roh mereka ditempatkan dikalangan org yg beriman..

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

hahahaha..kelas kauuuu~!

nasib x list nama kerabat diraja lak..hehehe

Gieyana said...Reply To This Comment

mak aii..suma kaum kerabat dia taruk..sek bek bkn 1 Malaysia dia letak!kekekek

AlFatihah utk arwah..

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

first time , lepas ni mesti ada orang tiru. Ai ko habis baca ke tak? atau sambung esok baca.keh keh

Ati Masrif said...Reply To This Comment

wow..panjang sugguh :)


al-fatihah buat arwah

ana said...Reply To This Comment

mak aih..panjang bebenor ni. hebat2!

Eye_nee said...Reply To This Comment

Adat Orang Minangkabau ni..dgn setulus hati menjemput..

Encik Suami said...Reply To This Comment

naik pitam nak membca turut mengundang tue.
bapak giler ramai sedara mara dia. mesti meriah kenduri tue nanti.pegilah kak, nanti amik gmbr,masuk dlm blog ek.nak gak merasakan kemeriahannya.wpun kite nie tak dpt jemputan.

jemput terjah entri terkini (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

NM02 said...Reply To This Comment

ES,

saya takde masa kenduri ni. ishhh.... takkan nak sergah sedangkan org tak jemput. hehehe

esok ai start cuti yuuu.... yahuuu!!!!

Rinna said...Reply To This Comment

1st taim gak tgk kad jemputan panjang bebenor.. :)

Melati said...Reply To This Comment

Ha'aahhh laaa, panjang betul senarai jemputan, tapi kad ni unik laa =))

Takziah untuk Mariam & Kak Izan.
Al-Fatihah

~@mOi ~~ said...Reply To This Comment

hahahaha... dasyattt tol...

takziah tuk mariam...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

ni br pertama kali tngk ni...memang ramai btoi...dasat sungguh no....

al-fatihah...

AzMask said...Reply To This Comment

pasti nama yang tersenarai sgt gembira.

wahida said...Reply To This Comment

kelassss kad ni nok...nnt ayu kawen ko buat la kad mcm ni jugak...hahaha!!

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

mmm... habis nama jiran depan umh aku masukkan nnt...

gadisBunga said...Reply To This Comment

mak aiii....1st time tgk kad kawen cenggini. agak2 boleh jadik trendsetter ke pasni? heheh~

qemaishak said...Reply To This Comment

hehe ramai kenalan nih..mau mahal gak nak print kad ni

aqishah said...Reply To This Comment

panjangnyerrrrrrrr... huhuhuhuuu

sume nak kena letak jenuh la.. :)

Dee said...Reply To This Comment

lain dari yg lain..

al-fatihah atas kehilangan..

wida said...Reply To This Comment

nama satu kampung ker tu...panjangnya list:)

takziah pg blogger mariam

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

kih kih..klakar laaa..pjgnyeeee....

mummysyafie said...Reply To This Comment

kalau tengok kad kat sarawak, ada gak yang macam ni. dimantion nya semua nama pakcik2 saudara dan ajk majlis

Mamachia said...Reply To This Comment

mesti ramai yang datang kahwin ni...iyalah tuan rumah pun sdh ramai.