Monday, April 11, 2011

tahniah utk ai dan kak jah

walaupun hari ni ai rasa sungguh lemau... tapi bila bukak blog eelobor, ai rasa nak gelak mengilai cam nmpk antu kak limah plak. kelakar la teringat jumaat lepas. citernye begini, ai dan kak jah ada masuk kuiz dari eelobor yang mana tajuknya begini. jenuh la ai cari jawapan sebab ai bukan anak jati kelate. ai cuba jawab dulu.. bersama kak jah, jawab dengan gelak tawa sebab ada bahasa yang ai tak paham.. buleh gitu? makan budu berbotol².. ape da...  pastu utk mengesahkan jawapan tu betul, ai call puan naimah, mak ai dimana mmg anak jati kelate. mak ai pun gelak dengan kuiz tu.. dia kata tak sangka ada org buat kuiz camtu.. dia cakap menarik, dia sendiri pun gelak dgn soalan kuiz tu, dia kata hok segoti lucu.. hehehe...

eelobor, tiru meniru tak de dalam syarat kan.. kira ai jujur la ngaku ai dabel cek ngan mak ai. hehehe.. dan ai jujur wat bersama kak jah. yu jgn marah ye... dan thanx sebab sudi pilih ai ngan kak jah sebagai pemenang. hehehe... kami gumbira tau. ai cepat² call kak jah bagi tau perkara ni... [ kak jah coti ari ni ] pastu kami gelak sebab teringat peristiwa jumaat lepas. hahaha... ada yang kelakar masa tu. kak jah sampai menyandar kat dinding tahan gelak. yang ai plak nasib baik tak tersungkur.. ini semua eelobor pya pasal. sebab dia dapat syak kami meniru. kahkahkah...


tak sabar nak tau hadiah ape.. heheheh... baru lepas sembang dalam gmail ngan eelobor kecek kelate ngan dia. hok segoti! ai dah kirim alamat tau eelobor, kira yu anta sekali la ngan kak jah... senang citer kan. nway.. kalu sudi yu sampai kampung ai, ai akan buat 'jepuk' utk yu n family... hok segoti nih...

26 dok ngomen:

Jamiel said...Reply To This Comment

good luck..
Tapi kena wajib kecek kelate ke?

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

ku bleh bygkan korg gelak giler giler!hahahaha...msti lawak gilerrrr :D

NM02 said...Reply To This Comment

jamiel,

ai dah mmg menang pun.. ape la yu ni

NM02 said...Reply To This Comment

izwa,

kau kan...

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

heheh..tahniah kak..kak xmo wat contest ke? nk join ni..:P

NM02 said...Reply To This Comment

miemie...

nak jugak.. second contest utk blog ni.. tunggu ye

sha a.s said...Reply To This Comment

tahniah ler utk korg :)

@.L.I.N said...Reply To This Comment

tahniahhhhhh

Serry said...Reply To This Comment

tahniah...tp pe hadiah dia kak?

dyea irdina said...Reply To This Comment

dan lagi demo masuk contest..ambo malah kit masuk contest ni..jadi dok ambo kecek kelate? ---dyea pure trg yg pernah 3 taun duk kelate

atty's said...Reply To This Comment

tahniah...hehehehe..

NM02 said...Reply To This Comment

serry,

entah le dik. tak di kabornyeee

NM02 said...Reply To This Comment

dyea,

hahaha.. lawok la demo kecek kelate.. kiro buleh la tu

Cik Pah said...Reply To This Comment

congrats..ntn blog out yer pasal hadiah tuh..best

~ yus ~ said...Reply To This Comment

tahniah!

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

pas nie leh wat team blogger la...syabas...

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

Akak pun tak sabar nak tahu hadiahnya, sebab kuiz ni special sangat, cam akak belum pernah dengar sebelum ni. nanti jangan lupa war war kan kat blog hadiahnya ye.

Ati Masrif said...Reply To This Comment

tahniahlah...

kita ni fahamlah sikit2 cakap kelate tu
tp kena slow lah...

ieda said...Reply To This Comment

apa2 pun dikkk dah menang ! tahniahh :))

Oasis said...Reply To This Comment

amboi....gelak tak hengat dunia. hahaha

Rinna said...Reply To This Comment

Tahniah Nieza..menang yer.. :)

Ciklinn said...Reply To This Comment

wah tahniah2....salam kenal dari ciklinn yer

padlie said...Reply To This Comment

lawak soalan2 dia.. baru jumpa blog tu..
rugi2.. klau tak leh join hehe

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

tahniah tahniah..apalah adiahnya tu yer..nnti share

azzey said...Reply To This Comment

sama2 kelate le ni ek ngan eelobor...;)

norhidana said...Reply To This Comment

best2... apalah adiahnyer ye...
camne lah akak kecek kelate ye... hehehe