Wednesday, December 29, 2010

semak pliss


kepada semua peserta GA, sila semak nama anda ye. kalu tak de kesilapan, seramai 131 peserta kesemuanya. ada yg terbagi dua kali komen tapi ai amek sekali je tau. bermula pada no.  59-131, maaf banyak² ye sebab saya tak dapat nak tinggalkan komen say thanx kepada korang kerana saya mengejar masa. harap korang tak kecik ati. walaubagaimanapun, kepada semua yang menyertai GA ni, saya ucapkan jutaan terima kasih. korang memang best. pemenang utk GA ni akan diumumkan antara esok atau jumaat. 

kepada pemenang tempat pertama dan kedua, hadiah mmg menanti anda, kepada pemenang misteri, hadiah akan saya umumkan nanti dan kepada semua peserta GA yang tidak berjaya, tetap saya hargai penat lelah korang join GA ni dan saya dengan murah hati akan bagi korang award. kepada semua peserta yang mana saya masih belum follow korang, mungkin terlepas pandang.. korang bleh tinggalkan komen kat n3 ni dan saya akan follow korang kemudian. pada mana² peserta yang join GA ni guna blog utk memane kontes dan kalu nak saya follow blog personal korang, juga sila tinggalkan komen. jadiknya... tunggu pengumuman pemenangnya nanti okeh..

kebas biji mata, kejung jari jemari, bengkak pinggang dan pungkok, kebas bahu dan seluruh badan mengadap list GA ni. hahaha... baru aku tau susah senang nak wat kontes. amek kau!! memerlukan tukang urut tahap dewa skang ni. ada sesape yang sudi nak pijak belakang saya utk betulkan balik kedudukan tulang belakang.? ngeh3x!!!


25 dok ngomen:

syariza09 said...Reply To This Comment

okkss...nama dh ada lam list :D

bielabiela said...Reply To This Comment

orait kak. da masok list. tenkiu :)

kakngah said...Reply To This Comment

dh msk senarai :)
thanks beb!

Cik Firus said...Reply To This Comment

nama sya da ade..
no 56 yanaalias..

ibuayahdamia said...Reply To This Comment

ok...ader..

eLLy said...Reply To This Comment

No 58.
i rasa i yg paling layak pijak belakang ko .. 114kg amacam ade bran...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

dah keluar list ye... ramainyer

Atia Adina said...Reply To This Comment

nama saya dah ada dalam senrai....no 43....harap2 ada tuah.....heheheheh

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

good luck utk semua...

MommY & DaddY CooL said...Reply To This Comment

ada dlm list cool

Mama Zharfan said...Reply To This Comment

me no. 28, moga2 ada rezeki..Amiin

Dee said...Reply To This Comment

sy dh confirm lama dh ada..hihihi..

ana said...Reply To This Comment

good luck semua

Ms sunsWeetz said...Reply To This Comment

yeah nama Ms ada kat no 116

tiefazatie said...Reply To This Comment

tq sis...ifa number 66..=)

rose said...Reply To This Comment

yess..nama sya dh ada dlm list.. no 53.. moga2 ada re-jeki.. hehehe :P

Ya ALya said...Reply To This Comment

24 number ya...

sal said...Reply To This Comment

selamat memilih..
klu selesai urusan, dptlah rehat sikit ye

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

nama saya ader...tahniah kepada semua hokey :)

n.hasleena said...Reply To This Comment

tahniah kepada semua yang menyertai...

Oasis said...Reply To This Comment

Tahniah kepada yang tersenarai...

cekodok said...Reply To This Comment

nama saya dah ada... gud luck pada semua contestant k... yg menang tu congrats..

kakyong said...Reply To This Comment

gud luck utk semua..
kakyong no 26... harap2 ade rezeki akhir tahun.. ;)

aina yg gilo pepel said...Reply To This Comment

ai am 34..yeayyyy

Fieza79 said...Reply To This Comment

sudah dlm senarai..tenkiu..!