Tuesday, November 16, 2010

mencik!

baru beberapa hari lepas saya dok beperangai separuh waras terhadap suami. maksud separuh waras tu adalah kegedikkan saya melampau. hari² saya cuba ubah suara seperti suara musim kucing mengawan.. boleh la, kadang terlebih menjadik plak. hehehe..

utk ape saya jadi begitu? sebab beberapa minggu lepas, 3G hp saya mengalami masalah gegaran otak mugkin, dan ianya tidak berfungsi seperti selalu. oo.. pada pandangan halus saya, dah minta tukar baru la kot. idop saya tak beerti tanpa 3G. asyik nak tgk muker org² yg saya kasihi tiap ari. itu harus dalam kalender harian saya. 

bila rayuan demi rayuan dipertontonkan terhadap en. suami, cuma jawapan yang diberi.. "tukar hp ngan dia". ah, ai tau la yu ada dua hp. jgn kedekut bleh.. mencik!

smlm, otw ke rumah angah, ada call masuk. bunyinyer lain mcm, mcm signal 3G. saya cuba angkat.. oh tidak, 3G hp saya kembali pulih. oh nooo!!!! list hp terkini [N8] dlm genggaman saya skang akan hapus serta merta. 

apekah???





en. suami senyum lebar menadakan "selamat duit aku"

mencik!!!

titik

3 dok ngomen:

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

hehe...ptt la manje ala2 kucing gitu..rupe2nye mitak dibelikn hp baru.comel la akak ni..hehe

NM02 said...Reply To This Comment

sue,

sekali sekali, dua kali dua kala.. tiga kali berkala kala.. pastu mau dapat tapak lima. hahahha

elmo chemo said...Reply To This Comment

suara kucing mengawan tukar jadi kucing garau tak kak? :D