Wednesday, March 27, 2013

hidup biar sedap # 5


 bayam + kacang pjg + sambal sotong + tauhu sayoq

 makaroni goreng air tangan aku, licin!

 bayam + ayam goreng kunyit + mihun = janji kenyang

 rojak buah buat aku garuk kepala. pedas gilak

 kak jah belanje pizza. gilek lama tak layan pizza hut

kak jah balik penang kasik jeruk pak ali. skang stok dah habes. pak ali, silalah buat perniagaan jeruk online




aku malas gilek hari ni...denggg!!!

33 dok ngomen:

Lya Colours said...Reply To This Comment

lapaqq la giniiii

nabila zaremi said...Reply To This Comment

salam kak..sedapnya makaroni tu..akak letak apa lagi kat dalam tu selain sosej?meleleh je saya tengok....

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

pagi2 dah buat aku lapar..... uhuhuhu

calerLuna notaKaki said...Reply To This Comment

Sedapnyaaaa!!!!!!!! nak jugak!!!!!

KhaiRin : anies said...Reply To This Comment

sotong tu yg plg menggoda (sbb da lama x mkn) ;-)

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

semuanya nampak sedap. nak sikit!!!

my all said...Reply To This Comment

aku ingat nak bukak bisnes francais pak ali nok...InsyaAllah satu hari nnt...

ko doakan aku yer...heheh...

nens cellection said...Reply To This Comment

sedappnyerrr...paling terliur serius!! adalah jerukk!

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ok sgt sedap!!!!!!

maria firdz said...Reply To This Comment

wah semua sedap.. huhu.. lapor lak tetiba... :)

Kakcik said...Reply To This Comment

Mak tengah lapo ni tau...

pstttt... mak dah mandi la, takkanlah datang pejabat tak mandi! hehehe

Kakcik said...Reply To This Comment

Lupa lak... mak nak gi Penang ni. Nak kirim jeruk tak? :)

Mrs Nazar said...Reply To This Comment

masyaallah!! terliur nya nengok rojak buah..confom...balik nak cari ....kecur air liur..terasa2 sengkuang nya...dap dap

Amanda Suria said...Reply To This Comment

oh deng....aku x leh tahan tgok jeruk tu nok.....

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

tayang makanan aje ari ni...jeles ai..

Nory Zoulkefle said...Reply To This Comment

pagi2 datang opis perut kosong, tengok gambar ni, terus melompat2 cacing dlm perut..hehhee

fazilzura said...Reply To This Comment

nk muntah plak tgk bnyk makan .. psl pg td elok2 dh bfast ngn roti pau , ado plak yg paksa makan soto uhuhhuuhuh

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

aduhai semua tu buat perut jadi lapar ajelah

Puan Awin said...Reply To This Comment

menu yg ats sekali tu mmg x leh bla kan....terliur kak oi...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Terliur wei.

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Huwaaaa...laparnya perut tengo makanan tu semua

❤Kamsiah❤ said...Reply To This Comment

semuanya terasa nak makan..:)

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Betul. Hidup biar sedap. Yummeh!

Jeruk Pak Ali? Manislah awak....

ummiross said...Reply To This Comment

Kalau singgah sini, memang ummi kecur air liur. Jeruk Pak Ali tu yg tak boleh tahan tu, hehe betul tu Pak Ali kena bisnes online gak, senang nak order.

wantie said...Reply To This Comment

hohoho.... jeruk pak ali tu. semalam je baru duk berkira kira dengan husband nak pergi beli secara besar besaran tuk wat buah tangan sempena kenduri my BIL 2 bulan lagi...

memang terbaik kan jeruk pak ali ni.

:: Cik Viva :: said...Reply To This Comment

jeruk pak ali mmg best..
sotong tu mengancam laa..besar2

Hanis Azla said...Reply To This Comment

akak tgh betul2 telan liur ni he..he..

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

sedapnya.. meleleh tengok.. aduihhh..

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

Gambo besau2 nau..mencabar iman betulla klo tengah2 puasa..hihihi

Aimaniman Ezaiza said...Reply To This Comment

Semuanya sedap.. time cuti sekolah ni perut sentiasa lapar tambah2 bila tengok gambar makanan.,

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...Reply To This Comment

alarr, pizza tu, ngape tunjuk..!!! sajerk jek ngko nih..

norhidana miswan said...Reply To This Comment

dlm banyak2 gambar makanan tuh gambar jruk tu jugak yg bt aku telan air liur berkali2

PiNkYCaT said...Reply To This Comment

ni memang sedap betol ni! meleleh aik liok nak makang ni;p