Wednesday, February 26, 2014

hari ini hari rabu


saya kena makan sebab nnt saya kena keje

saya pomen separuh masa. 

saya juga menyediakan perkhidmatan cuci kereta dari rumah ke rumah. oh sori, saya ttp kena isap oksigen kalu tidak saya longlai. owh saya nampak sepsi yeh??? tergoda ker??? lentik kan vontot saye.. hehehe

penat keje wooo.... majikan saya upah belanja beger. nmpk muka mengantuk saya? lepas makan saya kena tido. esok pagi saya kena pegi umh maktok saya. di rumah maktok, saya lawan taekwondo ngan sepupu saya rayqal. maktok saya jadi juri. maktok saya juri yang garang. tgh syok saya ngan rayqal berlawan taekwondo, tetiber maktok menjerit... tekejut kami terus tak jadi belawan. kahkahkah... tapi kami diam tak sampai lima minit pon, lepas tu kami sambung besilat pulak. hehehe... ok kawan².. jumpa lagi!



28 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

COMEL SANGAT2

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Cantik keta ☺☺

adarnadzmie said...Reply To This Comment

alaooo...pomen paling encem yg pernah acik jumpa...hihiiii

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

bahagianya hidup awak, cuci kereta kita sekali bole?

cheqna said...Reply To This Comment

auw....tergoda u..
hahaha

norhidana miswan said...Reply To This Comment

aiyan nk pinjam kete boleh... bz nyer jadual awak yek...

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

hoi sepsi nya hoiiii

Puan Awin said...Reply To This Comment

kecik2 dh pandai eh.... bijak2...

Gieyana said...Reply To This Comment

Sgt sweet...jgn lawan2 byk2 tau nnt maktok pening kepala..:)

::NureeN:: said...Reply To This Comment

mmg comel sgt2..
qausar dh besar kan :)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

amboiiii...

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

amboi makan banyak tu sebab nak pomen kete ke tu

Eye_nee said...Reply To This Comment

buruh bwah umur ni...upah pun kasi mkan jer yer..nak kene report majikan qausar ni...

AzeedA said...Reply To This Comment

ok layan beger in diaper mmg hebat!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Bertuah betul hero satu ni kan.. Siap baju dibuat lap kereta dia. Cerdik! dia buat sebab nampak org buat tu...

Suka tengok Qausar makan:)

Rizziela said...Reply To This Comment

nanti repair kereta anti plak yer..anti upah ice cream

wantie said...Reply To This Comment

haha.. pas ni boleh repair keta aunty pulak yer..

mesti heaven je kan rasa bila boleh main lawan lawan kat umah Mak Tok.

ummiross said...Reply To This Comment

hehe..aduyai kuatnya kerja, tapi upah best kan, dapat burger lagi.

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Pomen comel......untung upah dapat mkn beger...hehe

aizamia3 said...Reply To This Comment

ok.. balik nanti nak bagi dak Nuha tengok dak encem ni.. tengok masuk senarai tak.. kehkehkeh.. ;)

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

alahai kiutnya... lama tak nyinggah kat sini

JunAina said...Reply To This Comment

Beria2 benar dia makannn...

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

hahahhaa..mai sini,. basohkan kereta uncle sekali!

ewanthology said...Reply To This Comment

berseleranya mkn

.:fyzz:. said...Reply To This Comment

tersngt kiuttt.

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

hahahaha..comel betul mummy qausar buat skrip. kelas gitu!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

hehehe tu dier kerja dier !

cikpuanhady said...Reply To This Comment

alahai, makin comel, makin ensem laa qausar..